Tatlı krizim tutu akşamdan beri tatlı yemekten bi hal oldum ama hala canım tatlı istiyor
aminnn aminnn aminnnnnnnnnnnn yeni yıla isteyen herkes göbüşleri bebiş dolu girsinnn bende ikizler dolu ama :)))))rodinia kıs valla çok tatlısın allahım sen rodinia ya ikiz ver gönlüne göre ver aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
nasıl olsun teyzesi arada bi tepikliyo işte rabbim tez zamanda senin esranın gülün ceylinin zeynebin rodinanın bebişin daha aklıma gelmeyen tüm arkadaşların göbüşlerine bebek versin inşallah aminnnn
ne yapim aşim kurtar vadisini seyrediyor bende buraya geldim...
oy oy oy dua eden dillerini yirimm..aminnnnnnnnnnnnnnnnn....
aminnn aminnn aminnnnnnnnnnnn yeni yıla isteyen herkes göbüşleri bebiş dolu girsinnn bende ikizler dolu ama :)))))
sorma ya 2 gün üst üste 7 saat drsim var yoruldum burnum tıkandı bide ishal işte ya zaten çok su içiom ya bide turşu suyu istio canım oda susatıoo
canım ya dikkat et kendine bi atlatsak şu kışı sağ salim benim 7 haftam kaldı okulda gün sayıyorum artık
valla babamın halasının kızları ikiz ama biliyorum biri vardı bu sitede ikiz anneleri topiciğinde kız hep bekarlıktan dua edermiş ailesinde yokmuş bi kız bi erkek ikizleri olmuş bende heran hersaniye dua ediyom neden olmasınki:)))aminn ikizlik anne tarafından gelirmiş var mı öle. bide bir sınıfta tam 3 tane ikiz var artık onları görünce sen gelirsin aklıma
evhan bayadır görüşemiyoz kuşum senle nasılsın kilo almaya başladın mı?
rodinia Allah sana ikiz versinde gör gününü inşallahhh
zuhalcim kist sorun değil be tatlım ben kistlerle hamile kaldım hiiiç takma kafana yakında hepinizin güzel haberlerini alcaz
valla babamın halasının kızları ikiz ama biliyorum biri vardı bu sitede ikiz anneleri topiciğinde kız hep bekarlıktan dua edermiş ailesinde yokmuş bi kız bi erkek ikizleri olmuş bende heran hersaniye dua ediyom neden olmasınki:)))
yaa ne güsel 33 te mi ayrılıon ii darısı banaa
evhan bayadır görüşemiyoz kuşum senle nasılsın kilo almaya başladın mı?
rodinia Allah sana ikiz versinde gör gününü inşallahhh
zuhalcim kist sorun değil be tatlım ben kistlerle hamile kaldım hiiiç takma kafana yakında hepinizin güzel haberlerini alcaz
Gelirim ama bak betül bende burda gofretle idare ediyorum
Olur zuhal yollarım canım
yok canım 8 kilo vermiştim ya hala öyle hiç kilo almadım dahaaaaa sen ne yaptın
bebişim1 arkadaşım kendinden bahset biraz ne kadardır bebiş istiyorsun ben seni yeni gördüm gel tanışalım..
34 te canım tam okulun kapandığı gün ..36. haftada da izin alıp 4 haftayıda doğum sonrasına aktarcam tabi inşallah kızım acele etmezse
gel canım gell kısss canın saolsunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?