Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

Tatlı krizim tutu akşamdan beri tatlı yemekten bi hal oldum ama hala canım tatlı istiyor

ye kıs canın saolsun annem bana bayramda yaptıydı buzluğa attı az az çıkarıp yiyos gel hemen yedirem sana

evhan bayadır görüşemiyoz kuşum senle nasılsın kilo almaya başladın mı?

rodinia Allah sana ikiz versinde gör gününü inşallahhh

zuhalcim kist sorun değil be tatlım ben kistlerle hamile kaldım hiiiç takma kafana yakında hepinizin güzel haberlerini alcaz

aminnn aminnn aminnnnnnnnnnnn yeni yıla isteyen herkes göbüşleri bebiş dolu girsinnn bende ikizler dolu ama :)))))

aminn ikizlik anne tarafından gelirmiş var mı öle. bide bir sınıfta tam 3 tane ikiz var artık onları görünce sen gelirsin aklıma

sorma ya 2 gün üst üste 7 saat drsim var yoruldum burnum tıkandı bide ishal işte ya zaten çok su içiom ya bide turşu suyu istio canım oda susatıoo

canım ya dikkat et kendine bi atlatsak şu kışı sağ salim benim 7 haftam kaldı okulda gün sayıyorum artık

aminn ikizlik anne tarafından gelirmiş var mı öle. bide bir sınıfta tam 3 tane ikiz var artık onları görünce sen gelirsin aklıma
valla babamın halasının kızları ikiz ama biliyorum biri vardı bu sitede ikiz anneleri topiciğinde kız hep bekarlıktan dua edermiş ailesinde yokmuş bi kız bi erkek ikizleri olmuş bende heran hersaniye dua ediyom neden olmasınki:)))

bebişim1 arkadaşım kendinden bahset biraz ne kadardır bebiş istiyorsun ben seni yeni gördüm gel tanışalım..

inşallah ebrucum :97::97::97::97::97:

amin tabiki neden olmasınnn senin ailende varsa olabiliomuş

yok canım 8 kilo vermiştim ya hala öyle hiç kilo almadım dahaaaaa sen ne yaptın

bebişim1 arkadaşım kendinden bahset biraz ne kadardır bebiş istiyorsun ben seni yeni gördüm gel tanışalım..

Ben yeni üye oldum,bu topiği 1. sayfadan itibaren okursan anlarsın,sanırım evhan ve tooxic tarafından yanlış anlaşıldım,halbuki yazdıklarım da hiç kötü niyet yok,hep iyi bahsettim sizlerden 3. sayfada cevaplarım var.

Tanışalım arkadaşım öğretmenim ben.

34 te canım tam okulun kapandığı gün ..36. haftada da izin alıp 4 haftayıda doğum sonrasına aktarcam tabi inşallah kızım acele etmezse

hımm ii 2.dönemi kapatıon inşşş ya tatlım benim doğum 2 haziran allah izin verirse ben ne zman ayrılmalıyım mart sonu dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…