sert ama çok lezzetli kız azcık zor pişiyo ama olsun
Hatta doktor olmaya bile karar verdi
Senin menüde gayet güzel canım
Kız canın çekmedi değil mi? çekmesin çekmesin tü o kötü eh:86:
kızlar kocam 30 yaş sendromuna girmiş bi garip davranıyo bende dedim 30 değilsinki sen 31 oldun kızın 20 yaşına geldiğinde 51 olcan dedim ayyy çok bişey paylaşamıycaksınız dedim adam iyice zivanadan çıktı ben 30 olduğumda yatıp kalkıp dalga geçicekmiş
kızlar hadi ben kaçtım iyi akşamlarrr
Ay deli teselli edeceği yerde ay benimki girmedi hiç adama genç hissettiriyorum tabi ay hissettiremeyenler utansın
bende kactım bacılar..hoscakalııın..
tşk ederim tatlım
tıp okumaya karar verdi diyosun
yok yok çekmedi çekerse alırım burdada satılıyo merak etme
Ooo sen bilmiyorsun teyzesi benimki büyüyünce avukat olacak mühendis olacak doktor olacak öğretmen olacakgerçekten hepsini istiyor kız:86:
İyi bari aman satılsın üzülürüm sonra.
ama ben doğruları söylüyom yanlış bişey yokki ortada
süpersiniz yaaa
Doğrucu davut:)
Öyle süperizdir biz karı koca:)
ama ben sevdim bu sendromu benle daha çok ilgileniyo
selam canım yazdıklarınız dikkatimi çekti bende bekliyorum çok heyecanlıyım...
Hadi canım iyi maşallah ay bende mi soksam sendroma adamıaman yok zaten sürekli öpüp sarılıyorofeanalık geçrmiyim bu sefer:86: ama ev işine yardım ediyorsa sokabilirim:86:
ev işine yardım edecek gibi görünüyo haftaya şu alçıyı çıkarsınlarda o zaman görücem onu şimdilik bişey yapmıyo vıcık vıcık sürekli sarılıp öpen bi tip oldu bide onu beğenip beğenmediğimi soruyo
Ay inşaallah yardım eder kız benimki hep vıcık vıcık bırakmıyorki birde ben onu öpüyüm ama iş yardıma gelince yok tıınnnn yani haftsaonu kahvaltı sofrasını topladı neydi diyor köle izaura varya ben oyum diyor espiri yapıyor güya yuh dedim senin yaptığını ben hergün yapıyorum ama tınmadım oh toplattım yerleride gırgırlattım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?