Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

Selamın aleyküm hanımlar yine çoşmuş gördüm sizi:86:

Didem kuşum sabah yokluğun belliydi

Sünger hoşgeldin kaynanan neler etti anlat kız:86:

hoşgeldin tatlımmmmmmmmmmmmm
yaaaa işte beni böle ararsınız işim vardı giremedim amaaa bundan sonra heppp topicte olucam inşallah

kızlar kusura bakmayın bu gün biraz manyadım anlayışınız için teşekkürler hakkınızı helel edin abuk sabuk bisürü bişeyler yazdım kusura bakmayın soyumun tek devamı olan kızımı almaya gitmem lazım öptüm hepinizi bunu içten söylüyorum iyiki varsınız stres atmama o kadar yardımcısınızki anlatamam allah dileyen isteyen herkezin muradcını versin inşallah hamiş olanlarda hayırla kucaklarına alsın yarın görüşürüz öütüm

tatlım benim iyiki varsın sende valla topic ne keyifli oluyo sizlerle
allahım en kısa zamanda göbüşüne bebişini kondururu inşallah kendine çok iyi bak

sağol canım hiç sorma mahfetti tatil,imi sen hoş geldin ben kaçıyom yarın inşallah devam ederiz

# kepekliekmek+
# ceylin33
# evhan+
# melisax+
# sumru+
nerdesiniz siz haaaaaaaaaaaaaa sustunuz yine döverim haa sizi akşama ne yemek yapıym yaaa fikir verin

evet ya bende yemek düşünüyorum bişey soyleyin..

patates yemeği mi yapsak acep..

yoksa spagetti mii..

yoksa sebzeli bulgur pılavı mıı..

ay karar veremedıım..

hoşgeldin tatlımmmmmmmmmmmmm
yaaaa işte beni böle ararsınız işim vardı giremedim amaaa bundan sonra heppp topicte olucam inşallah

Hoşbulduldum canım aramam mı hiç :) haftasonu sevimli canvarları ziledim tv de koymuşlardı sabah kahvaltı eşliğinde izlerken aklıma geldin dedicik diyor ya kız ay bayıldım:)

evet ya bende yemek düşünüyorum bişey soyleyin..

patates yemeği mi yapsak acep..

yoksa spagetti mii..

yoksa sebzeli bulgur pılavı mıı..

ay karar veremedıım..
fırına tavuklu patates koyuym diyom yanına salata yoğurtlu makarna

Hoşbulduldum canım aramam mı hiç :) haftasonu sevimli canvarları ziledim tv de koymuşlardı sabah kahvaltı eşliğinde izlerken aklıma geldin dedicik diyor ya kız ay bayıldım:)
izledin dimi harika bişey ya hastayım o kıza avatarımdada görüldüğü gibi aklıma düştü bende izliym bu günlerde

fırına tavuklu patates koyuym diyom yanına salata yoğurtlu makarna

izledin dimi harika bişey ya hastayım o kıza avatarımdada görüldüğü gibi aklıma düştü bende izliym bu günlerde

Ay evet ya çok tatlı dedicik dedicik:)))) ben akşamki menüyü söylüyüm bulgur pilavı yanında kaz

Ay sormayın kızlar benimki cuma günü getirdi banada takılıyor hindi yerine yaparsın diye biz kutlamıyoruzda yılbaşını neyse işyerinden biri köyünden getirip satıyormuş bir abiside çok faydalı diye övmüş benimkide hamileyim diye almış dedim ben buna elimi süremem güzeleyıkamışlar şimdi ama huylandım ilk geldiğinde poşeti bile açamadım ertesi gün ona parçalattım bende eldivenimi takıp yardım ettim bizimkini bir görün doktor sanki tamam hemşire hanım hastayı kapatabilrsiniz diyor iyice havaya girdi yani

kız öyle deme manyak bi tadı var yaaa etten tavuktan daha lezzetli bence

Kız bana pek farklı gelmedi sadece rengi kırmızı ve çok sert:) ama faydalıymış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…