Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

yok gülüm yaa merkezden geliyor ya erken gelemez
uzandım da inş geçer

kızlar başıma gelene bakın düdüklüyü ocağa koydum kapı çaldı arkadaş salça istemeye geldi,ona salçayı verdiim kapı üstüme kapandı dışarda kaldım,anahtarda kapıda takılı anam hem üşüyom hem ocaktakini düşünüyom hemede kapıyı düşünüyom çok sinir oldum arkadaşa eşimi arattırdım allahtan oda dükkandaymış hemen geldi levyeyle zorladı zorladı anca açıldı ama kapınında .......yapıldı üfffff olucak varya işte akşam akşam sinir küpüyüm resmen.

yok gülüm yaa merkezden geliyor ya erken gelemez
uzandım da inş geçer

kızlar başıma gelene bakın düdüklüyü ocağa koydum kapı çaldı arkadaş salça istemeye geldi,ona salçayı verdiim kapı üstüme kapandı dışarda kaldım,anahtarda kapıda takılı anam hem üşüyom hem ocaktakini düşünüyom hemede kapıyı düşünüyom çok sinir oldum arkadaşa eşimi arattırdım allahtan oda dükkandaymış hemen geldi levyeyle zorladı zorladı anca açıldı ama kapınında .......yapıldı üfffff olucak varya işte akşam akşam sinir küpüyüm resmen.

allahım yaaa şanslı günündemisin bugün nesinnn
sinir yapma olacak olmalı

ebrarım kafanı 2 yastığın üstüne koy mide bulantın hafifler,eğer kafan aşağıda kalırsa fena olursun tecrübe edindim artık...tez iyileşirsin inş....

kıslar ben geldim de duramıcam kociş yemek yapıo bende salata yapıım bariii
ebrarım dikkat et kendine ayy bende bugün az hareket etti die korkuom allahım bebişleri ve hamişleri korusunnn

kıslar ben geldim de duramıcam kociş yemek yapıo bende salata yapıım bariii
ebrarım dikkat et kendine ayy bende bugün az hareket etti die korkuom allahım bebişleri ve hamişleri korusunnn

ohhh ne güzel ya koca yemek yapıyo maşallah canımmm
stres yapma valla stres yapınca daha az hareket ediyo bu veletler ben öyle uykuları kaçırdım bi gece

hehhh şimdi sinirden midemde bulanıyo tam oldu üfffffff,sıkıldım vallahi yaa.şu acaktaki yemeğin kokusuda bayıyo zaten beni pişemedi bi türlü mutfağın camıda açık ama gitmiyo

tam hamile sendromundasın tatlım yaaa allah yardımcın olsun

vallahi toocsincim o maşallah ne ka güzel benim eşim olsa hayatta yapmaz yapamaz yani eli yakışmaz,kaç günlerdir hep dışardan getiriyo yemekleri girip mutfağa bişey yapamaz yani...
didemcim sorma ben ablama kızardım bune sinir yahu diye şimdi ben aynısıyım.zaten belimde ağrıyo.

sinir bebişleri kötü etkiliyo lütfen sinir yapmaaaaaaaaaaaaaaa

hoşgeldin tatlımmm özlemezmiyiz hiç
nasılsın

ben ii olurmuyum kusum gribim hemde cok kötü bide dişim apse yapmıs 2 gundur yemek yiyemiorm uyuyamıorm bas ağrısı burun tıkanıklığı ve bunun gibi birsürü seyden dertliyim ama yinece cokkkk şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…