Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

melisa kuşum sakin ol tek yapmayan sennki deil bnmkide yapmaz hepsi böle bu modellerin sen bebeğini düşün cocuğu simdi nie üzüosn

ben ii olurmuyum kusum gribim hemde cok kötü bide dişim apse yapmıs 2 gundur yemek yiyemiorm uyuyamıorm bas ağrısı burun tıkanıklığı ve bunun gibi birsürü seyden dertliyim ama yinece cokkkk şükür

dert çok diyosun yani
yinede fazla kendini dinleme tatlımmmmm daha çok hasta olursun

hoşgeldin cnmmm,çok güzelmiş arkadaşın yatağının aynısı ama kızı yatmadı o ayrı tabi kaldırdı yaşına girince,ay benim çocuklarımın karyolası duruyo vallahi yes yeni hiçde yatmadılar onu kurarım bende,ama çok büyük yaa oda nereye kuracağımı bilemiyorum

çok güzelmiş tatlım hangi marka bu nerden aldın ne kadar aldın bilgi ver bakıym

cnm ''baby to go'' dan aldım 200tl ye aldım cok güzel ürünleri kurulumu kolay saklaması kolay herşeyi kolay anlayacağın biz bebek arabamızıda ordan alıcaz tavsiye ederm netten bi arastır istersen

çok kütüyüm biri bara bana yadım etsin allahım niye ben yine 2632 çıktı bata hcg ama kese yokmuş dış gebelik olabilrimiş görmedi keseyi ya offfffffffffffffffffffff hayatımın en kötü günü rabbim beni affetsin

dert çok diyosun yani
yinede fazla kendini dinleme tatlımmmmm daha çok hasta olursun

dinlemiorm hayatım büük temzliğe kalkıstım dip köşe bi yardımcı aldım ama yinede sende dahil oluosun her işe ne yapayım mecbur yapıorm hem ii oluo vakit gecio bide gün gectikce dahada agırlasıosun war yaa

cnm ''baby to go'' dan aldım 200tl ye aldım cok güzel ürünleri kurulumu kolay saklaması kolay herşeyi kolay anlayacağın biz bebek arabamızıda ordan alıcaz tavsiye ederm netten bi arastır istersen

biliyom tatlım bende bi tane beğendim baby to go ama baby max da gördüm sonra bi tane daha aklım bu defada onda kaldı kararsızım anlayacağın

sakin ol cnm kaç haftalık gec döllenme olmustur basska bi doktora git kendini üzme hemen

valla ben şimdiden fenayım ödem yaptım parmaklarım filan şişiyo açlık olayıyla başım dertte sürekli acıkıyorum offf offffffffffffffff

biliyom tatlım bende bi tane beğendim baby to go ama baby max da gördüm sonra bi tane daha aklım bu defada onda kaldı kararsızım anlayacağın

içine sineni al cnm ben bunu cok begenerek aldım hani rahat olur oda oda tasırım diede masaallah cok büyük kapıdan sığmıo dün zor yerlestirdik bi bakalım die kurduk zorlanınca kurulu kalsın dedk:)

tatlım hemen umutsuzluğa kapılma geç döllenmedir belki bi kaç gün daha bekle

içine sineni al cnm ben bunu cok begenerek aldım hani rahat olur oda oda tasırım diede masaallah cok büyük kapıdan sığmıo dün zor yerlestirdik bi bakalım die kurduk zorlanınca kurulu kalsın dedk:)

60*120 mi yoksa 70*110 mu tatlım ölçüleri

ohhhh ne güzelll kız bide adam ne diyo bana sen iki canlısın ben üç canlıyım benim hamile bi karım var yani üç kişiyim ne kadar zor biliyonmu diyo

Hahah benim koca seninkinden 1 yaş büyük ama tepkiler aynı dün görümcem sen iki canlısın çok yemen lazım dedi eşim diyoki ben daha çok yiyim ben 3 canlıyım:)

Heee buarada ben geldim hakkımda terbiyesiz olduğuma dair yorumlar okudum çok ayıp arkamdan konuştunuz haaaa yakıştıramadım size:)

valla ben şimdiden fenayım ödem yaptım parmaklarım filan şişiyo açlık olayıyla başım dertte sürekli acıkıyorum offf offffffffffffffff

cnm bende hasta olmadan önce öleydim gecen kocam yemege götrdü yaa dedm bu tabaklar mı küçülmüş neyse yedikten sonrada sığınamıorm zaten sonra brz gecti sindirim olayı gerceklestikten sonra ne yesem acaba die kıvranmaya basladım

sakin ol cnm kaç haftalık gec döllenme olmustur basska bi doktora git kendini üzme hemen

tatlım bilmiyorum öyle dedi doktor 02 arlıktı son adetim 4 haftlık beta 2632 çıkınca 1500 de görülmesi lazım ya ama yok işte yok yok ben bunları haketmiyorum isyan edyorum biliyorum ama tutamıyorum kendimi ağlakmatan içim bayıldı birekere kalbi durdu bebğimin şimdi yılbaşın günü öğredim hamile olduğumu şimdi bu allahım yadım et

hoşgeldinnnnn
kızım biz kocaları biraraya getirelim benceee

cnm sakin oll cok sakin bak rabbm herkesi birseyle denermiş belkide senide bunla deniyordur son adete bakma döllenme adete yakın olmustur sen dur simdi bi ltf bak bende üzüldüm cok dua et isyan etme rabbm hakkında hayırlısını versin

Slm kızlar naber nasılsiniz bugün gelemedim hiç yatak odam rutubet alıyordu odamı değiştirip temizlik yaptım ama bittim yaaa kızlar size birşey sorucam benim bu ay ki regl çok ama çok az sürdü neden dir ki sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…