ha haaaa bende öyleyim işte işyerindekiler obez diyo bana mesela şimdi acıktım bebişim içerde savaşıyo açımmmm diyeeee eve gidebilseydik bicnm bende hasta olmadan önce öleydim gecen kocam yemege götrdü yaa dedm bu tabaklar mı küçülmüş neyse yedikten sonrada sığınamıorm zaten sonra brz gecti sindirim olayı gerceklestikten sonra ne yesem acaba die kıvranmaya basladım
benim baktığımda 60*/120 di ay ya benimde yatak odasında yer açmam lazım bide bizim süslü bambu sepetimiz var nereme sokacaksam ikisinibilmiorm ki cnm 70*110 ama sandımca öle öle ewt öle
hoşgeldinnnnn
kızım biz kocaları biraraya getirelim benceee
Slm kızlar naber nasılsiniz bugün gelemedim hiç yatak odam rutubet alıyordu odamı değiştirip temizlik yaptım ama bittim yaaa kızlar size birşey sorucam benim bu ay ki regl çok ama çok az sürdü neden dir ki sizce
çok kütüyüm biri bara bana yadım etsin allahım niye ben yine 2632 çıktı bata hcg ama kese yokmuş dış gebelik olabilrimiş görmedi keseyi ya offfffffffffffffffffffff hayatımın en kötü günü rabbim beni affetsin
sakin ol cnm kaç haftalık gec döllenme olmustur basska bi doktora git kendini üzme hemen
tatlım hemen umutsuzluğa kapılma geç döllenmedir belki bi kaç gün daha bekle
hoşgeldinnnnn
kızım biz kocaları biraraya getirelim benceee
slm tatlım hoşgeldinnn
ay o yatak odası işleri dün benide mahvetti offfffffffffff
tatlım kullandığın ilaçlardan olabilir
tatlım bilmiyorum öyle dedi doktor 02 arlıktı son adetim 4 haftlık beta 2632 çıkınca 1500 de görülmesi lazım ya ama yok işte yok yok ben bunları haketmiyorum isyan edyorum biliyorum ama tutamıyorum kendimi ağlakmatan içim bayıldı birekere kalbi durdu bebğimin şimdi yılbaşın günü öğredim hamile olduğumu şimdi bu allahım yadım et
kızlarrr ama gerçekten erkekler 30 yaş sendromuna giriyolar eşimden biliyorum yani benimki 34 yaşında ve hala çıkamadı bi türlü giriş o giriş,hergün kendinde bi kusur buluyo yazık
bencedeeeeeEn yakın zamanda şart süpper anlaşırlar bence:)
ay bende karnımı doyurmak istiyorum artıkkkkbencede canım,ilaçlardandır,bu arada hoşgeldin esracımmm...
didemmm ben doyurdum karnımı tabi eğer çıkartmazsam.
Sakin ol canım kaç haftalıksın tekrar test istemedi mi senden bence başka doktora da görün birşey yoktur inşallah Allah yardımcın olsun...
ay yaaa çekeceğimiz var desene
Esra hoşgeldin kızlar canım bişey istedi annemi aradım kaynanamla seferber olmuş bulmuşlar hahah akşma onu yiycem sizce ben pis boğazmıyım aşeriyormuyum?
Esra hoşgeldin kızlar canım bişey istedi annemi aradım kaynanamla seferber olmuş bulmuşlar hahah akşma onu yiycem sizce ben pis boğazmıyım aşeriyormuyum?
hepinize çok teşkürkür ederim 4 haftalık canım annemin haberi yok ilkinde çok kötü oldu bayıldı falan bende iyice büyüsün sonra söylerimdedim başka doktora gidicem yarın evet mdeicanya giitim şimdi özel muayenis olan bri doktor var ondan rabdevu alıcam gidicem rabbim yardım etsin herkese etsin tabi ama bencillik olcak ama benimçok ihtiyacım var allahım özr dilerim bir daha aynı şeyleri yaşmak istemiyorum
yaaa daha dur sen,benimkinin balkonu var mesela bende hiç sevmiyorum tabi yazık göbek eritici yağ yakıcı bişiler almış onu içiyo sabah akşam,e baktıki hala tık yok,şimdi bana diyoki iyi iyi nasılsa seninde göbişin var bende de de olsun nolcakmış diyo kendini avutuyo.
hangi medicanaya gidiyosun tatlım senhepinize çok teşkürkür ederim 4 haftalık canım annemin haberi yok ilkinde çok kötü oldu bayıldı falan bende iyice büyüsün sonra söylerimdedim başka doktora gidicem yarın evet mdeicanya giitim şimdi özel muayenis olan bri doktor var ondan rabdevu alıcam gidicem rabbim yardım etsin herkese etsin tabi ama bencillik olcak ama benimçok ihtiyacım var allahım özr dilerim bir daha aynı şeyleri yaşmak istemiyorum
bencedeeeee
ay bende karnımı doyurmak istiyorum artıkkkk
inşallah çıkarmazsın yaaa aklına getirme onu hiççç tamam mı
Hoşbuldum canım
Olurmu hiç sen hamilesin tabiki olucak böyle şeyler ben senin yerinde olsam sırf naz yapmak için bol bol aşeririm
pisboğazsın kuşum maalesef
zey zey ne istedin gıııııııııııııı
Yoık kız kıyamam kimseye:)
Harbiden dimi daha çok erken aşermek için:)
Kız denmez birsürü hamiş var canları çeker yafrum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?