Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

ha haaaa bende öyleyim işte işyerindekiler obez diyo bana mesela şimdi acıktım bebişim içerde savaşıyo açımmmm diyeeee eve gidebilseydik bi

bilmiorm ki cnm 70*110 ama sandımca öle öle ewt öle
benim baktığımda 60*/120 di ay ya benimde yatak odasında yer açmam lazım bide bizim süslü bambu sepetimiz var nereme sokacaksam ikisini

slm tatlım hoşgeldinnn
ay o yatak odası işleri dün benide mahvetti offfffffffffff
tatlım kullandığın ilaçlardan olabilir

sakin ol cnm kaç haftalık gec döllenme olmustur basska bi doktora git kendini üzme hemen

tatlım hemen umutsuzluğa kapılma geç döllenmedir belki bi kaç gün daha bekle

Sakin ol canım kaç haftalıksın tekrar test istemedi mi senden bence başka doktora da görün birşey yoktur inşallah Allah yardımcın olsun...

Canım sabret doktor bir daha ne zamn çağırdı seni yoktur birşey görememiştir.

Esra hoşgeldin kızlar canım bişey istedi annemi aradım kaynanamla seferber olmuş bulmuşlar hahah akşma onu yiycem sizce ben pis boğazmıyım aşeriyormuyum?

En yakın zamanda şart süpper anlaşırlar bence:)
bencedeeeee

bencede canım,ilaçlardandır,bu arada hoşgeldin esracımmm...

didemmm ben doyurdum karnımı tabi eğer çıkartmazsam.
ay bende karnımı doyurmak istiyorum artıkkkk
inşallah çıkarmazsın yaaa aklına getirme onu hiççç tamam mı

Sakin ol canım kaç haftalıksın tekrar test istemedi mi senden bence başka doktora da görün birşey yoktur inşallah Allah yardımcın olsun...

hepinize çok teşkürkür ederim 4 haftalık canım annemin haberi yok ilkinde çok kötü oldu bayıldı falan bende iyice büyüsün sonra söylerimdedim başka doktora gidicem yarın evet mdeicanya giitim şimdi özel muayenis olan bri doktor var ondan rabdevu alıcam gidicem rabbim yardım etsin herkese etsin tabi ama bencillik olcak ama benimçok ihtiyacım var allahım özr dilerim bir daha aynı şeyleri yaşmak istemiyorum

ay yaaa çekeceğimiz var desene

yaaa daha dur sen,benimkinin balkonu var mesela bende hiç sevmiyorum tabi yazık göbek eritici yağ yakıcı bişiler almış onu içiyo sabah akşam,e baktıki hala tık yok,şimdi bana diyoki iyi iyi nasılsa seninde göbişin var bende de de olsun nolcakmış diyo kendini avutuyo.

Esra hoşgeldin kızlar canım bişey istedi annemi aradım kaynanamla seferber olmuş bulmuşlar hahah akşma onu yiycem sizce ben pis boğazmıyım aşeriyormuyum?

Hoşbuldum canım
Olurmu hiç sen hamilesin tabiki olucak böyle şeyler ben senin yerinde olsam sırf naz yapmak için bol bol aşeririm

Bak öncelikle rahat ol şöyle düşün öyle yada böyle içinde yaşama savaşı veren bir bebek var sen böyle yaparak bebeğine zarar veriyorsun dur bakalım başka bir doktora git inşallah birşey yoktur yoksa beraber seviniriz varsa da beraber üzülürüz Rabbim seni ve bebeğini esirgesin Allaha isyan etme yalnızca sığın ona o senin için hayırlısını verir:)

hangi medicanaya gidiyosun tatlım sen

bencedeeeee

ay bende karnımı doyurmak istiyorum artıkkkk
inşallah çıkarmazsın yaaa aklına getirme onu hiççç tamam mı

inş canımya yedikten sonra yatmamaya çalışıyorum yatarsam daha kötü oluyorum.
canın bişi çekmiyomu bacım evimi beklicen giderken al ye hemen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…