ben oda yapmayacağım canım ev bizim değil ..burada da kalıcı değiliz park beşik yeter şimdilik..sen baya baya hazırlık yapmışsın maşallah sağlıkla kavuş bebişine inşallahda güle güle kullansın.hangi marka
aldın beb yağını şampuanı vs.. ben karar veremiyorum
masum sen kaç kilo aldın ben çok kötü gidiyorum
anladım canım ..ben 10 kilo aldım 11 e az kaldı ..çok kötü valla
slm kızlar, yazdıklarınız okudum da, çok sevindim sizin adınıza, heyecanınız ne güzel.. inşallah sağlıcakla kucağınıza almak nasip olur.. ve darısı başıma ama.. nereye yazacağımı bilemediğim için buraya yazıyorum.. hamile kalmak için normal bekleme süremiz kaç aydır, yardımcı olursanız sevinirim.
kaç kiloyla hamile kadın cnm bnm doktorum 6.5e bile kızıo bnmde 7ye yakın bir kilo önden gidiorm die senn doktorun kızıor mu? bide kafana takma doğumda 10kilo kafadan gidio eee geriye kalanıda emzirirken zaten 500kalori kaybediyormussun 40ın cıkana kadar eski haline dönersin
slm kızlar, yazdıklarınız okudum da, çok sevindim sizin adınıza, heyecanınız ne güzel.. inşallah sağlıcakla kucağınıza almak nasip olur.. ve darısı başıma ama.. nereye yazacağımı bilemediğim için buraya yazıyorum.. hamile kalmak için normal bekleme süremiz kaç aydır, yardımcı olursanız sevinirim.
:80: merhaba, ben beyhan:) 1,5 yıllık evliyim ama 2 aydır korunmuyoruz. bu aralarda doktora gitmedim düzensizliğim hiç olmadı, yok da.. hatta günü gününe. ama dismonere ve sistit var. sancılarım yüzünden her ay mutlaka bir gün işten izin alıyor, gün boyu çırpınıyorum. araştırıldığı zaman idrar yolu iltihabı olduğu söyleniyor, tedavi oluyorum. iki ay normal, sonra yine ağrılı... bir ara da çikolata kistim vardı. ilaçla tedavi oldum, geçmişti. bu sebepler hamileliğimi zorlaştırır gibi geliyor.o yüzden ne zaman panik yapmalıyım, öğrenmek istiyorum
slmlarr kıslarrr ben geldimmm
:80: merhaba, ben beyhan:) 1,5 yıllık evliyim ama 2 aydır korunmuyoruz. bu aralarda doktora gitmedim düzensizliğim hiç olmadı, yok da.. hatta günü gününe. ama dismonere ve sistit var. sancılarım yüzünden her ay mutlaka bir gün işten izin alıyor, gün boyu çırpınıyorum. araştırıldığı zaman idrar yolu iltihabı olduğu söyleniyor, tedavi oluyorum. iki ay normal, sonra yine ağrılı... bir ara da çikolata kistim vardı. ilaçla tedavi oldum, geçmişti. bu sebepler hamileliğimi zorlaştırır gibi geliyor.o yüzden ne zaman panik yapmalıyım, öğrenmek istiyorum
slmlarr kıslarrr ben geldimmm
cnm korunmasız 6 ayın bitene kadar pnik ypma ondan sonrada yapma ama 6 ayın btnce doktora gitmeni öneririm zaten ilk iki ayda tutmaması normal vücudun alışması gerekio onca zaman korundun simdi spremleri düşman olarak görüor sakin ol ve durmak yok çalışmaya devam önmli günleri atlama yataktan hemen kalkma vs. bunları duymussundur cokca sanırım
çok saol canım, çok teşekkür ederim. rahatladım. yakında panik yapar topiğe dönerim. ya da mutlu haberlerle gelirimgörüşmek üzere..
hoş geldin cnm nasılsın? ebrucum kzıın kaç kilo yada gr.ben dün gittim 731gr kendileri küçük hanımın
canım salı gittim 860 gr.boyu 33 cm ..diğer ay minyon tipli bi kızın olacak annesi demişti biz şok olmuştuk çünküü baba 190 ben 168 halalar 170 lerde ..bu hafta gayet güzel dedi .bakalım nasıl olacak seninkide iyi maşallah haftada yaklaşık 100 gr alması gerekiyo bu haftalarda
hoşgeldin canımcım nasılsın ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?