Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

ben herseyini dalin aldım hayatım pişik kremi hariç onuda eczanden doktor tavsiyesiyle almayı düşünüorm deterjanını bile dalin aldım pudrasını herseyini işte:)

anladım canım ..ben 10 kilo aldım 11 e az kaldı ..çok kötü valla

kaç kiloyla hamile kadın cnm bnm doktorum 6.5e bile kızıo bnmde 7ye yakın bir kilo önden gidiorm die senn doktorun kızıor mu? bide kafana takma doğumda 10kilo kafadan gidio eee geriye kalanıda emzirirken zaten 500kalori kaybediyormussun 40ın cıkana kadar eski haline dönersin

slm kızlar, yazdıklarınız okudum da, çok sevindim sizin adınıza, heyecanınız ne güzel.. inşallah sağlıcakla kucağınıza almak nasip olur.. ve darısı başıma ama.. nereye yazacağımı bilemediğim için buraya yazıyorum.. hamile kalmak için normal bekleme süremiz kaç aydır, yardımcı olursanız sevinirim.

hoş geldin cnm kendini tanıttırmısın ne kadarlık ewlisin kaç aydır deniyorsun doktora göründünmü regl düzensizliğin fln war mı? sen anlat bzde dilimiz döndüğünce yardımcı olalım. birde ne kadar süredir ve hangi yöntemle korunuyorsun

kilo kadının umrunda değil artık bende önemsemiyorum.. napıım aman kızımın kilosu gayet iyi önemli olan canım

canım doğru yerdesin ..eğer bi sorun yoksa 1 yıl deneyin diyo doktorlar..bende pko vardı 3 ay dene olmazsa gel demişti ..sen doktora falan gittin mi

:80: merhaba, ben beyhan:) 1,5 yıllık evliyim ama 2 aydır korunmuyoruz. bu aralarda doktora gitmedim düzensizliğim hiç olmadı, yok da.. hatta günü gününe. ama dismonere ve sistit var. sancılarım yüzünden her ay mutlaka bir gün işten izin alıyor, gün boyu çırpınıyorum. araştırıldığı zaman idrar yolu iltihabı olduğu söyleniyor, tedavi oluyorum. iki ay normal, sonra yine ağrılı... bir ara da çikolata kistim vardı. ilaçla tedavi oldum, geçmişti. bu sebepler hamileliğimi zorlaştırır gibi geliyor.o yüzden ne zaman panik yapmalıyım, öğrenmek istiyorum

Son düzenleme:

hiç bir zaman panik yapmamlısın canım ..rahatsızlıkların için bence düzenli olarak doktora devam edip dua edeceksin ..sende tez zamanda kavuşursun inş. adetin ne zaman

cnm korunmasız 6 ayın bitene kadar pnik ypma ondan sonrada yapma ama 6 ayın btnce doktora gitmeni öneririm zaten ilk iki ayda tutmaması normal vücudun alışması gerekio onca zaman korundun simdi spremleri düşman olarak görüor sakin ol ve durmak yok çalışmaya devam önmli günleri atlama yataktan hemen kalkma vs. bunları duymussundur cokca sanırım

çok saol canım, çok teşekkür ederim. rahatladım. yakında panik yapar topiğe dönerim. ya da mutlu haberlerle gelirim görüşmek üzere..

hoş geldin cnm nasılsın? ebrucum kzıın kaç kilo yada gr.ben dün gittim 731gr kendileri küçük hanımın

canım salı gittim 860 gr.boyu 33 cm ..diğer ay minyon tipli bi kızın olacak annesi demişti biz şok olmuştuk çünküü baba 190 ben 168 halalar 170 lerde ..bu hafta gayet güzel dedi .bakalım nasıl olacak seninkide iyi maşallah haftada yaklaşık 100 gr alması gerekiyo bu haftalarda

smdi bi dahaki kontrol 8ocak ozamna kadar 1kiloyu gecer herhlde ayy kız bi kaç ay sonra bebişlr kucğmzda baska şelr konusurz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…