hoş geldin cnm nasılsın? ebrucum kzıın kaç kilo yada gr.ben dün gittim 731gr kendileri küçük hanımın
smdi bi dahaki kontrol 8ocak ozamna kadar 1kiloyu gecer herhlde ayy kız bi kaç ay sonra bebişlr kucğmzda baska şelr konusurz
iiim şekerim sen nasılsın haftaya bugün kontrolumüz var heyecanlıyısss
evet ya en geç 3 ay sonra dimi? çok heyecanlı doğumdan önce ve sonra mutlaka yaz buraya tamam mı ?
ayy normlde bnmde bugundu ama acillik olunca dun oldu soracklrımıda unuttum doğru duzgn göremdm de kızımı sabırsız sıpam bnm kontrol gununu bile bekleyemiyor
iiim şekerim sen nasılsın haftaya bugün kontrolumüz var heyecanlıyısss
yaa noldu ki önemli bişey yok dimii
iyiyiz canım bizde şükür yatıyorum bol bol tatil ne güzel birşey kar yağsa da hafta içi tatil olsa
ay ay annesi kuzusunu görecekmiş evet ya bende çok heyecanlanıyorum ayda 1 randevu veriyo kadın 15 te bir gel dese koşa koşa gitcem valla
yok cnm ya kasılmlr basladı doktrda acılma olbilir dedi acil muyneye aldı ama bişi yok hnm eendi belden asağısını rahm kanalına sokmuş
slm kızlarr nasılsınız?
slm kızlarr nasılsınız?
öncesnde zaten yzarm doğumdan sonrada yazarm bırakmm kız face varsa ekle beni her daim görürsn prensesn resmleride olur o zamn hatice gürs
hoşgeldin iiis sen nasıılsınnn
hoşgeldin canım nerelerdesin sen ??nasılsın
canım face yok msn var sen msn ye giriyosan yazıyım ekle beni
sağolasınız ben iyiyim çok şükür sizi gördüm valla daha ii oldumm kıslar dün bebek mağazalarına gittim ne kadar güzel şeyler var yaaa hemen doğurası geliyo insanın ilk defa çıktık bakmaya alıcı gözle çok hoşuma gitti ne hoş şeyler var
ya beni kociş bıraksa bende alcam ama
kızlarr bebek beşiklerine karar verdiniz mi?nasıl bişi düşünüyosunuz
ya beni kociş bıraksa bende alcam ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?