henüz bende bişi almadım annem gelicek yanıma getrecek bişiler bakalım o ne almamışsa eksikleri ben alıcamm ama kundak falan hazırmış telde söyledii örmelerde adetti bizde bi çok örmesi hazır battaniyeside
ebru bu ara senin hamile pijaması dediğn tarzıda gördüm oda çok hoş sen kaça almıştın?
canım ben park beşik alcam
ii güle güle kullansın yavrun ben kundak yapmıcammm
canım yanlış hatırlamıyosam 40 tl ydi.emzirme sütyenini falanda al pijama alırken bide pamuklu büyük beden alt çamaşırı al canım
bende öyle almayı düşünüyorumm kiracıyız nihayetinde taşınması kolay olur diyee fiyatlara baktın mı benn dün forum istanbul alış veriş merkezinden baktım markalılar 400 lr civarı ama 100 den başlayanda var ama o markalıları görünce 100 lük oyuncak gibime geldi
bende öyle almayı düşünüyorumm kiracıyız nihayetinde taşınması kolay olur diyee fiyatlara baktın mı benn dün forum istanbul alış veriş merkezinden baktım markalılar 400 lr civarı ama 100 den başlayanda var ama o markalıları görünce 100 lük oyuncak gibime geldi
bende şimdiden park yatak kararı verdim hiç istemiodum ama zaten tek kişilik yatak var büyüyünce beşiği kaldırırım ytaağa geçer gittimiz yerde de rahat eder kuzum aman 100lü
kleri boşver onlar bez gibi 290 a falan çok güzeller var
canım ben netten baktım iyi markalar 200 civarı hem eve teslim ben netten sipariş vermeyi düşünüyorum baktım zaten aklımda az çok oluştu birşeyler
evet 100 lük düşünmüyorum zatenn ama fikir açısından söyledim ablamda markalı almış 160 lira dedi tarif ettiğine göre dün baktım oda çok sağlam ama baktığım yerde senin dediğin gibi 290 civarıydı
canımm ama görmeden alamasan ii olur şekline bakınca çok fark ediliyo iyisi kötüsü
sorun olursa teslim yapabiliyosun canım az önce baktım çok iyi bi marka 190 a düşmüş ,diğeri 235 gayet iyi .
efnan gördün mü canım
efnan gördün mü canım
efnan gördün mü canım
ebru canım 329 a var oda çok oturaklı görünüyoo
evet canım güzel modeller var ..babamız daha almayalım ben doğuma yakın alırım diyo o yüzden beğenip ,almayı sonraya bırakacağım
evet canım güzel modeller var ..babamız daha almayalım ben doğuma yakın alırım diyo o yüzden beğenip ,almayı sonraya bırakacağım
canımm bizde adet ilk bebekte kız tarafı alır bakalım annem alır almazsa biz alırız ama bende çok pahalı istemiyorumm çokta büyük istemiyorumm bakalım bebişlerimizin kısmeti ne bida ben doğunca düşünüorum aldırmayı zaten ilk zamanlar yatmaz bebişte diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?