Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

ii güle güle kullansın yavrun ben kundak yapmıcammm

canım ben park beşik alcam

bende öyle almayı düşünüyorumm kiracıyız nihayetinde taşınması kolay olur diyee fiyatlara baktın mı benn dün forum istanbul alış veriş merkezinden baktım markalılar 400 lr civarı ama 100 den başlayanda var ama o markalıları görünce 100 lük oyuncak gibime geldi

ii güle güle kullansın yavrun ben kundak yapmıcammm

canım yapmasanda yedekte dursun 1 tane bende düşünmüyorum ama alt komşum yeni doğum yaptı bebk hep korkar gibi sıçrıyomuş mecbur yapmışlar bilgin olsun

canım yanlış hatırlamıyosam 40 tl ydi.emzirme sütyenini falanda al pijama alırken bide pamuklu büyük beden alt çamaşırı al canım

tamam canımm saten sen demesen ben hiç bakmazdım heralde e-bebek mağazasından baktım hepsine ama almadımm hiçbişi henüz

bende şimdiden park yatak kararı verdim hiç istemiodum ama zaten tek kişilik yatak var büyüyünce beşiği kaldırırım ytaağa geçer gittimiz yerde de rahat eder kuzum aman 100lü
kleri boşver onlar bez gibi 290 a falan çok güzeller var

canım ben netten baktım iyi markalar 200 civarı hem eve teslim ben netten sipariş vermeyi düşünüyorum baktım zaten aklımda az çok oluştu birşeyler

evet 100 lük düşünmüyorum zatenn ama fikir açısından söyledim ablamda markalı almış 160 lira dedi tarif ettiğine göre dün baktım oda çok sağlam ama baktığım yerde senin dediğin gibi 290 civarıydı

canım ben netten baktım iyi markalar 200 civarı hem eve teslim ben netten sipariş vermeyi düşünüyorum baktım zaten aklımda az çok oluştu birşeyler

canımm ama görmeden alamasan ii olur şekline bakınca çok fark ediliyo iyisi kötüsü

bencede görmeden alma kıss ama nette de çok uygun oluo neyse kıslar ve bebişleri öptüm sizi ben kaçıomm

sorun olursa teslim yapabiliyosun canım az önce baktım çok iyi bi marka 190 a düşmüş ,diğeri 235 gayet iyi .

evet canım güzel modeller var ..babamız daha almayalım ben doğuma yakın alırım diyo o yüzden beğenip ,almayı sonraya bırakacağım

canımm bizde adet ilk bebekte kız tarafı alır bakalım annem alır almazsa biz alırız ama bende çok pahalı istemiyorumm çokta büyük istemiyorumm bakalım bebişlerimizin kısmeti ne bida ben doğunca düşünüorum aldırmayı zaten ilk zamanlar yatmaz bebişte diyorum

canım aynen bizdede kız tarafı alır ama bilmiyorum abimin düğününü yeni yaptılar onları zora sokmak istemiyorum..sen yavaştan başla almaya o minik minik kıyafetler bile öyle çok para tutuyoki eksikte bitmiyor zaten..senin doğuma annen mi gelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…