Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

yaa eminimm çok masraf olucak ama inşallah annem bi gelse yanıma 10 15 güne gelecek alış veriş için sonra doğumamada annemi istiyorum daha rahat ederim diye ben çalışmıyorum canım çalışsam bende kendim alayım derdim ama malum bize tek maaş var

hayırlı gecelr hanımlar,kayın validemler bugün gittiler haber edeyim dedim :))

çok sevndm cnm oh ne güzel bizde bu akşam onlarda yemekteydik fena sayılmazdı takıldık diim görmedim duymadım işitmedim hala bana kayınpederm ayşenin anası dio bende ha ha ha diorm

iyi geceler reyann ve gözünaydın :))

çok sevndm cnm oh ne güzel bizde bu akşam onlarda yemekteydik fena sayılmazdı takıldık diim görmedim duymadım işitmedim hala bana kayınpederm ayşenin anası dio bende ha ha ha diorm

sağolun canlar,gözüm baya aydınlandı:)
haticecim ayşe koyacağınızı mı planlıyorlar o taraf

slm kızlar ne var ne yok iyisiniz inşallah çok işim var bi girip çıkayım dedim hepinizi öpüyorum byby

Valla canım bu erkeklerin en komik hali maç izlerken bende komedi filmi izler gibi izliyorum onları kayınlarımla bir arada maç izlerken faceye bebişimin eşyalarını ekledim canım gördün mu

Görmezmiyim bayıldım... eşim mobilyacı öyle modeller söylüyorki bir an önce hamile kalmak istiyorum....
çok ciciler allah hayırlısıyla giyinmek nasip etsin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…