Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

kızlar selammm reglim ayssonu ama iki gündür belimin ağrısı başladı 2 haftadırda midem bulantılarım devam ediyor özellikle sabahları... yenidenmi hamileyim acaba....

bence kendini hemen şartlama ama inşallah istediğin neyse öyle olur

öyle canım ama temkinliğim ama mecbur test yapmımam gerekiyor röntgen filmi çektirmem gerekiyor o yüzden olup olmadığına baktırmam lazım. ama endişelendiğim ya varda kan testindede çıkmazsa çünkü öncekinde de öyle olmuştu...

bende hamiş olmak istiyorummmmm................ kızlar benimde relgime 7 gün var ve bel ve kasıklarım çok ağrıyor ama regli olacağımda böyle arıdığını hatırlamıyorum

tam eşin askerken sanada zor olacak ama olsun ne zman olursa olsun diyor insann... inşşallahh güzel haberlewr alırız yeni yıl hediyesi olur herkese...

evet o askerdeyken zor olur ama işte insan istiyor ne yapayım ama şüphelenmeden de edemiyorummmm

ben sadece mide bulantılarımın olmasını takıyorum yoksa ne bileyim... yaş olacak bir ay sonra 35... 35 yalında anne olmayı istiyorum o yüzden acelem bide ikiz olması dileğim....

İyi akşamlar kızlar ben geldim.

Valla bilmiyorumki ne olacak keşke hamiş olsam... belki mecbur bu hafta test olmak zorunda kalabilirim... sinüzit filmi çektir dedi doktor.. o yüzden hem öğrenmek istiyorum hemde beklemek istiyorum ne yapacağımı şaşırdım...

çok haklısın canım bak az kalmış biraz daha bekle inş müjdeli haberlerini alıcaz canım

Hoşbuldum kızlar pek keyfim yok eşim ağlattı yine maddi sebepler neyse siz nasılsınız bakalım?

hoşbuldukkk ben iim uyku bastırdı hava soğudu öle takılıomm sizler nasılsınız

Hoşbuldum kızlar pek keyfim yok eşim ağlattı yine maddi sebepler neyse siz nasılsınız bakalım?
canım benim aynı durumlar bizdede var bir türlü eşime borcum olduğun söyleyemiyorum.. oda biliyordu ama unuttu ne yapacağımı bilmiyorum.. .herkesde var o dert fazla üzme kendini bak sana bişi olmasın.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…