Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

selam canım takma erkekler hep aynı söylenmekte üstlerine yok ama iş yardıma gelince iptal oluyolar

seni evire çevire döveceğimmm hee temizliğine başlarım bırak ben yaparım ... biliyorsun ben köle ısaurayım heryere koşa koşa gelirim.. bi ıslık çal ordayımmm....

Sağolun kızlar napıyım ya nasıl temizlemiyim kimsemiz yok burda kim yardım edecek birikince daha yorucu oluyor aslında yorulacak iş yapmadım hurcu ters bir şekilde kaldırdım ondan oldu yoksa ağırda değildi ben kocama kızıyorum ya sanki gözüm görmese inanıcam iş yapacağına sabahta kaynatam aradı nasılsın diye dedim belimi ağrıtıtım niye yapıyorsun söyle oğlum yapsın diyor ona kalırsa bir haftaya anca yapar dedim ben geliyim yapıyım kızım diyor gel desem gelir yani oğlundan iyi bu konuda adamın elinden her iş geliyor deli olucam bu kocama ya şunu kaldır derim on kere söyletir beni sinir eder sonunda yine ben yaparım napıyım siz söyleyin?

kendine ve bebişine dikkat et ve bildiğini işle boş ver canım seni anlamaz ki hani benimkiyle kıyaslıyorumda o yüzden aslında derdi seni korumak ama kırarak bunu yapıyolar

ay nimet ya yeter kızım ne ki bu kaynan eltin senin niye bu kadar yüz verdin sen ben anlamıyorum bu kadarıda fazla bak daha yeni evlisin çok yıpranırsın söylüyüm iki gün sonra hamile kaldığında da anlamaz bu insanlar sonra laf söz ederler yazık ya tavrını koy kırmadan sürekli bir yerlerin ağrıyor sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…