çaldım daa duymadın mıkız face de ekliyoruz sende varsan ekleyek.....
çal ıslık geleyim işteee...... haddi daaaa
walla bana uyarkız eli değmişken hepimize uğrasın olmaz mı gıııııı
ya bi kendimi tutabilsem iş konusunda bak eve gelir gelmez hemen evi çektirdi sonra dedim kızım bırak yaw nefesin .............çıkıyo zatiiöyle bıraktımm başka bişey yapmadım yani
kokacan kokacan
selam canım takma erkekler hep aynı söylenmekte üstlerine yok ama iş yardıma gelince iptal oluyolar
eflal hoşgeldin kuzum
kızım sen niye ağır iş yapıyon ki bırak evi b... götürsün be
senden ve bebeğinden kıymetlii yaa
saol gülüm dikkat ettiğim halde bu kadar oldu etmesem ne olur biliyom artık
seni evire çevire döveceğimmm hee temizliğine başlarım bırak ben yaparım ... biliyorsun ben köle ısaurayım heryere koşa koşa gelirim.. bi ıslık çal ordayımmm....
geliyom geliyom şu eltimle kaynanamı boğayım geliyom :)) ikisi birden çağırıyor şuan :)))çaldım daa duymadın mı
walla bana uyar
nimet kos kız hadi bir sürü iş seni bekli bak
Sağolun kızlar napıyım ya nasıl temizlemiyim kimsemiz yok burda kim yardım edecek birikince daha yorucu oluyor aslında yorulacak iş yapmadım hurcu ters bir şekilde kaldırdım ondan oldu yoksa ağırda değildi ben kocama kızıyorum ya sanki gözüm görmese inanıcam iş yapacağına sabahta kaynatam aradı nasılsın diye dedim belimi ağrıtıtım niye yapıyorsun söyle oğlum yapsın diyor ona kalırsa bir haftaya anca yapar dedim ben geliyim yapıyım kızım diyor gel desem gelir yani oğlundan iyi bu konuda adamın elinden her iş geliyor deli olucam bu kocama ya şunu kaldır derim on kere söyletir beni sinir eder sonunda yine ben yaparım napıyım siz söyleyin?
geliyom geliyom şu eltimle kaynanamı boğayım geliyom :)) ikisi birden çağırıyor şuan :)))
geliyom geliyom şu eltimle kaynanamı boğayım geliyom :)) ikisi birden çağırıyor şuan :)))
merhabalar nasılsınız bayanlar
merhabalar nasılsınız bayanlar
slm cicikler nasılsınız..
slm cicikler nasılsınız..
slm canım nerde kaldın bakim sen
niden geciktinn
nası oldun iyimisin biraz iyiy geldik mi sana hasta kuşumslm canım nerde kaldın bakim sen
niden geciktinn
senin face yokmuydu gıııııı
nası oldun iyimisin biraz iyiy geldik mi sana hasta kuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?