ahanda ben geldimmmm
hoşgeldinnnnnnnnnnnnn donunu sevim seninnn al bende üstünü gönderim :92::92::92::92::92::92:
geçmiş olsun cnmmm nasıl oldunnnn.
buarada patron geliyo sizler geldiniz ama ben gidicem. kaç saattir sinek avladım burda sinek mezarlığı yaptım. kimse yazmıyo bana
ahanda ben geldimmmm
kız nereye karpuz keseceydik....geçmiş olsun cnmmm nasıl oldunnnn.
buarada patron geliyo sizler geldiniz ama ben gidicem. kaç saattir sinek avladım burda sinek mezarlığı yaptım. kimse yazmıyo bana
sağol canım yaarım kalan parçamı tamamladığın için nasılsın nası gidiyo hayat
hoşgeldin yawruuubende geldimm...
hoşbuldum bidenem ne ediyon nassın bakimhoş geldinnnnnnnnnnnnnnnn
bende geldimm...
ahanda seni bende ekledimm :)))))))))Esra nasılsın canım senin facen var mı bakayım bir sana allah ikimize de o günleri gösterirse belki kızını ogluma alırım. Hani derler ya anasına bak kızını al diye ondan yani
cnmmm bebeişin küçükseeeee doktor napsın cnmm ne bu acelen daha durrr çok gerilceğin zamanların olcak.şimdiden böyleysen sen ohhhoooooo yandık.
müdürüne bişi diyemem kıl herif heryerde belli ediyo kendini.
sakin ol bebeği düşünnn relax
kız nereye karpuz keseceydik....
bişi deilll. nasıl olsun yorgun bitkinn monoton gidiyo. adet olmadım 2 gün geçti geldin de dr. gidim die beklyom.gerçi gelmesede gidicm dr. da gelirse daha iyi olaaar
sen neler yapıyon varmı çalışma gelişme.:98:
walla gülüm dayanamadım eve geldim çorba yaptım kendime pişmesini bekliyo elimede ıhlamurumu aldım geldim sizin yanınıza inş. iyi olurum
Canım bebek küçükse tabi doktor bişi yapamaz ama 10 gün öncede 4-5 haftalık demişti şimdi de 4-5 haftalık diyo nasıl oluyo bu iş anlayamadım:) Normal doktorlar sata göre hesaplar benim ki 10 gün sonra gel dedi kese canlımı diye sordum oda bir dahaki gelişinde bakacaz dedi ben sormadan o söylemiyo diye kızıyom:)
Midem de çok yoruyor beni aaay yaaa evimi istiyorum ben
kısss sen yemeğe gidiyom dediğinde işde deilmiydin. nirdeydinnnn ben işde sanıyom seni. öle saate bakıyom yemekden gelcek die delüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
kız face varmıydı sende eklimiyim ben sende :))) unuttuummmhoşgeldin yawruuu
hoşbuldum bidenem ne ediyon nassın bakim
kız face varmıydı sende eklimiyim ben sende :))) unuttuummm
walla gülüm dayanamadım eve geldim çorba yaptım kendime pişmesini bekliyo elimede ıhlamurumu aldım geldim sizin yanınıza inş. iyi olurum
bencede cnmmmmm yeni dr. bul.sen yeni dr bul kendine bu kadar da stres etme
he kız o zaman işteydim sonra eve gelmem gerekti
bende gelmişken geri dönmim didim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?