Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

geçmiş olsun cnmmm nasıl oldunnnn.
buarada patron geliyo sizler geldiniz ama ben gidicem. kaç saattir sinek avladım burda sinek mezarlığı yaptım. kimse yazmıyo bana

walla gülüm dayanamadım eve geldim çorba yaptım kendime pişmesini bekliyo elimede ıhlamurumu aldım geldim sizin yanınıza inş. iyi olurum

sağol canım yaarım kalan parçamı tamamladığın için nasılsın nası gidiyo hayat

bişi deilll. nasıl olsun yorgun bitkinn monoton gidiyo. adet olmadım 2 gün geçti geldin de dr. gidim die beklyom.gerçi gelmesede gidicm dr. da gelirse daha iyi olaaar
sen neler yapıyon varmı çalışma gelişme.:98:

Canım bebek küçükse tabi doktor bişi yapamaz ama 10 gün öncede 4-5 haftalık demişti şimdi de 4-5 haftalık diyo nasıl oluyo bu iş anlayamadım:) Normal doktorlar sata göre hesaplar benim ki 10 gün sonra gel dedi kese canlımı diye sordum oda bir dahaki gelişinde bakacaz dedi ben sormadan o söylemiyo diye kızıyom:)
Midem de çok yoruyor beni aaay yaaa evimi istiyorum ben

bişi deilll. nasıl olsun yorgun bitkinn monoton gidiyo. adet olmadım 2 gün geçti geldin de dr. gidim die beklyom.gerçi gelmesede gidicm dr. da gelirse daha iyi olaaar
sen neler yapıyon varmı çalışma gelişme.:98:

bildiğin gibi yok bişe bu ay dr gitmem lazımdı sıkıldım bu ay bıraktım ister olsun ister olmasın dinlenecem bu ay koydum kafama

walla gülüm dayanamadım eve geldim çorba yaptım kendime pişmesini bekliyo elimede ıhlamurumu aldım geldim sizin yanınıza inş. iyi olurum

kısss sen yemeğe gidiyom dediğinde işde deilmiydin. nirdeydinnnn ben işde sanıyom seni. öle saate bakıyom yemekden gelcek die delüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü

sen yeni dr bul kendine bu kadar da stres etme

kısss sen yemeğe gidiyom dediğinde işde deilmiydin. nirdeydinnnn ben işde sanıyom seni. öle saate bakıyom yemekden gelcek die delüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü

he kız o zaman işteydim sonra eve gelmem gerekti
bende gelmişken geri dönmim didim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…