Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

ben bekledim karpuz elimde kimse gelmeyince kendim kestimm. sineklerle yedik.snra avladım onları
saçmaladım çünkğm uykum var göslerim kapanıyo. sinirim bozuk patron geliyo die.

benim canım sıkılıyo getir o patronu biraz yolam olmamı

Selam hanımlar nasılsınız ben belimi incittim sabah dolaplardan ıvır zıvırları atıyordum şimdi kullanmadığım giysileri koyduğum bir hurç vardı onu kaldırırken ağrı saplandı belime üstünede durmadım boşalttım dolapları ev süpürüp sildim az öncede eşim geldi sinir etti doktor sana iş yapma diyor sen yapıyorsun diyor ya deli etme beni dedim yardım edenim var mı işin ucundan tutmuyorsun konuşuyorsun diyorum e dedinde yapmadım mı diyor haftasonu yanında temizlik yaptım bir tarafını kaldırıp niye yardım etmedin diyorum hala üste çıkyor çıldırıcam ya

benim canım sıkılıyo getir o patronu biraz yolam olmamı

çok iyi olur gelsin postalayım sana.
sende dr. bi gitsen iyi olur cnm beee ne var ne yok bilirsin en azından. bende bişeyim yok diyom ama gitmekde fayda var baksana tutturamıyoz kaç aydır

bencede cnmmmmm yeni dr. bul.

ohhh keyfe bak istediğinde eve geliyo işe gidiyoo biz bulamadık öyle. zorluklardan tahlil ettirmeye gidemiyoz.

yok be gelemezdim de eşimin bi akrabası bizim hastanede çalışıyo lafı geçen biri o beni eve getirdi evden bişey alcaktık bende ona dedim hastayım işe dönesim yok diye o da sen gelme ben gereken yerlere söylerim dedi hatta yarında gitmicemm

kız en iyisini yapıyonn...
kız bende pek sevmiyom eşimde sevmiyo kullanmıyom o yüzden

selam canım takma erkekler hep aynı söylenmekte üstlerine yok ama iş yardıma gelince iptal oluyolar

eflal hoşgeldin kuzum
kızım sen niye ağır iş yapıyon ki bırak evi b... götürsün be
senden ve bebeğinden kıymetlii yaa

geçmiş olsun canım biraz dikkat et kendine olmamı

saol gülüm dikkat ettiğim halde bu kadar oldu etmesem ne olur biliyom artık

çok iyi olur gelsin postalayım sana.
sende dr. bi gitsen iyi olur cnm beee ne var ne yok bilirsin en azından. bende bişeyim yok diyom ama gitmekde fayda var baksana tutturamıyoz kaç aydır

öylede canım ya dr aşılamayı denemek istiyo onada benim ki pek sıcak bakmıyo bende başkalarını ikna etmekten sıkıldım yok dr gidelim yok aşılamada bi şey yok filanb filan işte hem herşeyi ben deniyorum üstümde kobay gbibi hemde kırk rica ediyorum gıcık oluyorum o yüzden gitmicem bu ay

seni evire çevire döveceğimmm hee temizliğine başlarım bırak ben yaparım ... biliyorsun ben köle ısaurayım heryere koşa koşa gelirim.. bi ıslık çal ordayımmm....

seni evire çevire döveceğimmm hee temizliğine başlarım bırak ben yaparım ... biliyorsun ben köle ısaurayım heryere koşa koşa gelirim.. bi ıslık çal ordayımmm....

deli karıya bak ya ıslık çal ordayım diye
bana da gelsene yawruu bak hastayım zatii

anladım cnmmm hayırlısı olsun ne diyelimmm. bereket eşim benden hevesli gidelim diyo.

eflalimmmm kaşınıyon kendi kendineyaaaa hayret bişiisin ne kaldırıyon ağır şeyler. yapma bırak bebeğinden kıymetlimi yaaaa.

ebrarımm 4 gün izinlisinhaaa ne güsel tadını çıkar ptesiye iyileşde gel bak sende iş yspıp yorma kendini

ya bi kendimi tutabilsem iş konusunda bak eve gelir gelmez hemen evi çektirdi sonra dedim kızım bırak yaw nefesin .............çıkıyo zatii öyle bıraktımm başka bişey yapmadım yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…