Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

Kelin merhemi olsa kendi başına süpermiş canım aynısından bir tanede bende var

ah canım ya senin daha zor tabi ne kadarlık oldular ufaklıklar
allah yardımcın olsun canım bi avazda kurtarsın seni de bizide

amin canım sende baya olmuşun 20 haftalık .ne güzel.benim ikizler 32. ci haftaya girdiler.dün doktordaydık.ama hep yatacaksın diyor doktor.ciğer geliştirici iğne verdi.hap verdi kasılmalar için.kilolarıda iyi .şubatın ilk haftasına gelmemiz lazım doğum için.

güle şahane resmimi gösterdinizmi
ay unuttuk kızzz tüh yaa

ay gecmis olsun dikkat et canim ya. havalar ordada sogudu heralde artik. burda bu hata full yagmur yagacakmis
saol canım evet havalar soğudu yağmur yok ama

ay maşallah kuşum rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin
erken doğum tehlikesi var yoksa neden iğne verdi

allah hayıla kurtarsın inşallah

biz geldiiikkkkk herkeseeeeeeeeeee yoluuluyorum benden size gelsinnn...

♥ 24+0 olduk prensesimleee♥

şeker yüklememizide yaptırdık çok şükür iyi çıktı 129 çıktı yani ohh rahatladım benim en büyük korkum bunu nasıl yaptırcağımdı ve sonucu rabbime şükürler olsun yarabbim güzel çıkınca rahatladım biraz

buarada dün eşim süpriz yaptııı ve beni görmeye geldi anneme annemlerde evde yoktuuuu ooohhhhh sefamız olsun dedik eşim bi özlemişki sormayınnn balayı yaşadık bidaha yaniiiiii:)

eeee sizlerde ne var ne yok anlatın bakayım kim ne alemdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee biri günün özetini geçsin çabucakkkkkkk

slm kızlar nasılsınızzz bakalım ben geldimmmmm ya yiter ya ben artık iş yapmak istemiyorumm iki gündür canım çıktı ha eeeee ne var ne yok bakalım bugün yeni haber varmı

ay unuttuk kızzz tüh yaa

saol canım evet havalar soğudu yağmur yok ama

ay maşallah kuşum rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin
erken doğum tehlikesi var yoksa neden iğne verdi

evet ikizler 8 aylık doğyolar genelde erken doğuma karşılık nolur nolmaz diye iğne yapılyo..amin canım allah hepimizi kurtarsın .

ne resmi didoş bende görem giiiiii
ay kuşum dün sabah yapmıştım işyerinde olsam eklerdim yine ama maalesef gülü çizmiştim ne güzel

oh oh allah muhabbetinizi arttırsın kuşummmm
bende bugün şeker yüklemememi yaptım 80 çıktı sonucum allaha şükür bi sorun yok bendede
slm kızlar nasılsınızzz bakalım ben geldimmmmm ya yiter ya ben artık iş yapmak istemiyorumm iki gündür canım çıktı ha eeeee ne var ne yok bakalım bugün yeni haber varmı
dünürüm hoşgeldin kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

huu huuu diddoooş hosgeldin en hanfendi arkadasım benım..

aysenacım Allah kolaylık versın..insallah saglıcakla alırsın kucagına..

esra evhaan afr sizde hosgeldiniiz...

hoş geldin canım

Ohh ohh maşallah handancim kızlar bende ambargo koydum kocama yine ve o dediğimi yapana kadar bozmaya niyetim yok

huu huuu diddoooş hosgeldin en hanfendi arkadasım benım..

aysenacım Allah kolaylık versın..insallah saglıcakla alırsın kucagına..

esra evhaan afr sizde hosgeldiniiz...

ay canım canım bak nasılda biliyo en hanfendi arkadaşının kim olduğunu :89: :89::89: :89: :89:
nasılsın tatlımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…