ette göreyim :) safinaz olacak senin kiz :) aman kiz sen kicini bi kasi, minik zeynep nilede masallah
ewet canım dünden beri hastayımm:2::2:
Kelin merhemi olsa kendi başına süpermiş canım aynısından bir tanede bende varSağolun kızlar napıyım ya nasıl temizlemiyim kimsemiz yok burda kim yardım edecek birikince daha yorucu oluyor aslında yorulacak iş yapmadım hurcu ters bir şekilde kaldırdım ondan oldu yoksa ağırda değildi ben kocama kızıyorum ya sanki gözüm görmese inanıcam iş yapacağına sabahta kaynatam aradı nasılsın diye dedim belimi ağrıtıtım niye yapıyorsun söyle oğlum yapsın diyor ona kalırsa bir haftaya anca yapar dedim ben geliyim yapıyım kızım diyor gel desem gelir yani oğlundan iyi bu konuda adamın elinden her iş geliyor deli olucam bu kocama ya şunu kaldır derim on kere söyletir beni sinir eder sonunda yine ben yaparım napıyım siz söyleyin?
ah canım ya senin daha zor tabi ne kadarlık oldular ufaklıklar
allah yardımcın olsun canım bi avazda kurtarsın seni de bizide
güle şahane resmimi gösterdinizmi
ay unuttuk kızzz tüh yaagüle şahane resmimi gösterdinizmi
saol canım evet havalar soğudu yağmur yok amaay gecmis olsun dikkat et canim ya. havalar ordada sogudu heralde artik. burda bu hata full yagmur yagacakmis
ay maşallah kuşum rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsinamin canım sende baya olmuşun 20 haftalık .ne güzel.benim ikizler 32. ci haftaya girdiler.dün doktordaydık.ama hep yatacaksın diyor doktor.ciğer geliştirici iğne verdi.hap verdi kasılmalar için.kilolarıda iyi .şubatın ilk haftasına gelmemiz lazım doğum için.
amin canım sende baya olmuşun 20 haftalık .ne güzel.benim ikizler 32. ci haftaya girdiler.dün doktordaydık.ama hep yatacaksın diyor doktor.ciğer geliştirici iğne verdi.hap verdi kasılmalar için.kilolarıda iyi .şubatın ilk haftasına gelmemiz lazım doğum için.
ne demek istedin kim rahatsız ediyo yolun sonu ne demek ben anlamadım
ay unuttuk kızzz tüh yaa
saol canım evet havalar soğudu yağmur yok ama
ay maşallah kuşum rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin
erken doğum tehlikesi var yoksa neden iğne verdi
canım ben ikizlerime hamileyim 32 haftam oldu ebrarla onu konuşyoz artık doğum yaklaşyo bu ay çıktımı tamam şubat başı doğum nasipse eğer.:)
ay kuşum dün sabah yapmıştım işyerinde olsam eklerdim yine ama maalesef gülü çizmiştim ne güzelne resmi didoş bende görem giiiiii
oh oh allah muhabbetinizi arttırsın kuşummmmbiz geldiiikkkkk herkeseeeeeeeeeee yoluuluyorumbenden size gelsinnn...
♥ 24+0 olduk prensesimleee♥
şeker yüklememizide yaptırdık çok şükür iyi çıktı 129 çıktı yani ohh rahatladım benim en büyük korkum bunu nasıl yaptırcağımdı ve sonucu rabbime şükürler olsun yarabbim güzel çıkınca rahatladım biraz
buarada dün eşim süpriz yaptııı ve beni görmeye geldi anneme annemlerde evde yoktuuuu ooohhhhh sefamız olsun dedik eşim bi özlemişki sormayınnn balayı yaşadık bidaha yaniiiiii:)
eeee sizlerde ne var ne yok anlatın bakayım kim ne alemdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee biri günün özetini geçsin çabucakkkkkkk
dünürüm hoşgeldin kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzslm kızlar nasılsınızzz bakalım ben geldimmmmm ya yiter ya ben artık iş yapmak istemiyorumm iki gündür canım çıktı ha eeeee ne var ne yok bakalım bugün yeni haber varmı
biz geldiiikkkkk herkeseeeeeeeeeee yoluuluyorumbenden size gelsinnn...
♥ 24+0 olduk prensesimleee♥
şeker yüklememizide yaptırdık çok şükür iyi çıktı 129 çıktı yani ohh rahatladım benim en büyük korkum bunu nasıl yaptırcağımdı ve sonucu rabbime şükürler olsun yarabbim güzel çıkınca rahatladım biraz
buarada dün eşim süpriz yaptııı ve beni görmeye geldi anneme annemlerde evde yoktuuuu ooohhhhh sefamız olsun dedik eşim bi özlemişki sormayınnn balayı yaşadık bidaha yaniiiiii:)
eeee sizlerde ne var ne yok anlatın bakayım kim ne alemdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee biri günün özetini geçsin çabucakkkkkkk
huu huuu diddoooş hosgeldin en hanfendi arkadasım benım..
aysenacım Allah kolaylık versın..insallah saglıcakla alırsın kucagına..
esra evhaan afr sizde hosgeldiniiz...
Ohh ohh maşallah handancim kızlar bende ambargo koydum kocama yine ve o dediğimi yapana kadar bozmaya niyetim yok
Ohh ohh maşallah handancim kızlar bende ambargo koydum kocama yine ve o dediğimi yapana kadar bozmaya niyetim yok
inşallah canım.olmayanlarada allah bebişle versin böle benim gibi çifter çifter:)olanlarıda allah kurtarsın:)nasip olur inşallah canım amin amin amin amin amin amin amin amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?