Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

Evhan annenler yalnız kalmanızı sağlamışlar gibi geldi bana senin bulantılar devam ettiği için mi annende kalıyorsun hala

Kızlar ben kaçtım hoşçakalın

evhaan bak masallahh cok sevındım eşinle duzeldıgınıze..yazık ne kadar uzuldun..maşallah bıda bozulmaz hıc ınsallah..
ayy evet canım ama çok şükür dün bir kere daha aşkını ilan edincee çok mutlu oldum tatlım yaaaaa:) amin nerde varsa kimsenin bozmasın yuvasını

Sağol canım yatmaya gidicem şimdi namaz kılıyımda evde soğudu ay kalın bişeyler giyiyim ben canım sınır 140 değilki referans aralığı 74- 106 arası oluyor gerçi doktorun ne dedi sana?
canım tokluk sınırı 140 nette de yazıyooo yani iyi çıktı daha dr görmediii ama herkes iyi dedi canımmm o senin dediğin açlık sınırı canım

Evhan annenler yalnız kalmanızı sağlamışlar gibi geldi bana senin bulantılar devam ettiği için mi annende kalıyorsun hala

yok canım eşim yılbaşından önce şehir dışına gitti dün geldi gördüm ondan annmedeydim canım hafta sonu alacak beni kısmetseee yokcanım annemler akşam gittiler eşim geleceğinden haberleri yoktu yani eşim süpriz yaptı:)

zeynepp kıss ilşk başlarda sölenecek çok şey olmuo bende kızıodum boy kilo sölemio bu ne ya die ilerleyen zamanlarda anladım ki minicikmiş 2cm neyini söleyim dio kendi yapıo ölçümleri çok önemli diil yanii gelişimi ii dior boy kilo sorunca sölüo ben acele ediom şunu yapmadınız bunu yapmadınız halbuki adam herşeyi tek tek hatırlıo ve zamnı gelince yapıo unutmuooo

ben bi yemek yapıım kimse yasmıo satennn

ben yine gellldiiim,karnımı doyurupta geldimmm inşallahta çıkartmam yani,siz neler yapıyonuz bakem kimler varmışşşş.

HEYYY kıslarr ne gezionus gece gece burda hımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…