ayy evet canım ama çok şükür dün bir kere daha aşkını ilan edincee çok mutlu oldum tatlım yaaaaa:) amin nerde varsa kimsenin bozmasın yuvasınıevhaan bak masallahh cok sevındım eşinle duzeldıgınıze..yazık ne kadar uzuldun..maşallah bıda bozulmaz hıc ınsallah..
canım tokluk sınırı 140 nette de yazıyooo yani iyi çıktı daha dr görmediii ama herkes iyi dedi canımmm o senin dediğin açlık sınırı canımSağol canım yatmaya gidicem şimdi namaz kılıyımda evde soğudu ay kalın bişeyler giyiyim ben canım sınır 140 değilki referans aralığı 74- 106 arası oluyor gerçi doktorun ne dedi sana?
Evhan annenler yalnız kalmanızı sağlamışlar gibi geldi bana senin bulantılar devam ettiği için mi annende kalıyorsun hala
kız bi sen bi ben varız :)) yine kurtlardan kaçtık....HEYYY kıslarr ne gezionus gece gece burda hımm
kız bi sen bi ben varız :)) yine kurtlardan kaçtık....
yaprak dökümü gibi bitse diye dua ediyorum...evettt kurtlardan kaçtık yineeeeeeeeeeeee
yaprak dökümü gibi bitse diye dua ediyorum...
valla öyle bir geçer zamankiye takılıyorum bide yahşi cazibe :)))ayyy evet oda bitti çarşamba ne islices şimdi bisssssssssss
valla öyle bir geçer zamankiye takılıyorum bide yahşi cazibe :)))
aslında bende biraz öyleyimde eşim bırakmıyorr.. şuan bile bir elimi tutarak tv seyrediyor tek elle yazıyorum :))))hımm ii ayy ben 7 gün 24 saat bilgşsayar başındayım yAAAA hiç kapatmıom kıı
aslında bende biraz öyleyimde eşim bırakmıyorr.. şuan bile bir elimi tutarak tv seyrediyor tek elle yazıyorum :))))
demek hepsi aynı bunlarınn....yaaa ben eşimi çook konuşturuom oda perşembeleri beni azad edioo
demek hepsi aynı bunlarınn....
tamam canım hemen bakıyorummmm... bizde yeni kurt köpeği aldık eşim dükkanda bakıyor onun resimlerini eşimin face sine atıyordummm...evet canım facebooktan hazırlıklar albümüme baksalna canım annem yeni elek ördü sarı en sondakii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?