huu huuu diddoooş hosgeldin en hanfendi arkadasım benım..
aysenacım Allah kolaylık versın..insallah saglıcakla alırsın kucagına..
esra evhaan afr sizde hosgeldiniiz...
ay kuşum dün sabah yapmıştım işyerinde olsam eklerdim yine ama maalesef gülü çizmiştim ne güzel
oh oh allah muhabbetinizi arttırsın kuşummmm
bende bugün şeker yüklemememi yaptım 80 çıktı sonucum allaha şükür bi sorun yok bendede
kızzzzz aminnnn inşallahhhhh ama ben çok özlemişim kocamı 1 haftadaaaaaa ya::::::neyseki dün gördümmm goncamı:) kız tokluk şekerinmi8o çıktı maşallah sanaaaaaaaa ozaman ????
aşk olsun kız biz terbiyesizmiyiz hımmmmmmmmhuu huuu diddoooş hosgeldin en hanfendi arkadasım benım..
aysenacım Allah kolaylık versın..insallah saglıcakla alırsın kucagına..
esra evhaan afr sizde hosgeldiniiz...(((((( 47:
hoş geldin canım
hoşbulduuuuuukkk
ay canım canım bak nasılda biliyo en hanfendi arkadaşının kim olduğunu :89: :89::89: :89: :89:
nasılsın tatlımmm
ay kuşum dün sabah yapmıştım işyerinde olsam eklerdim yine ama maalesef gülü çizmiştim ne güzel
oh oh allah muhabbetinizi arttırsın kuşummmm
bende bugün şeker yüklemememi yaptım 80 çıktı sonucum allaha şükür bi sorun yok bendede
kızzzzz aminnnn inşallahhhhh ama ben çok özlemişim kocamı 1 haftadaaaaaa ya::::::neyseki dün gördümmm goncamı:) kız tokluk şekerinmi8o çıktı maşallah sanaaaaaaaa ozaman ????
aşk olsun kız biz terbiyesizmiyiz hımmmmmmmm(((((( 47:
hoşbulduuuuuukkk
ben ne bilim bacı 50 gr şeker yüklemesi işte standarty yapılan o 90 çıktı idrar yollarımda kesin iltahap vardır diyodum allahtan temiz çıktı
2 nisan 2 mayıs arası doğracakmışım bide ne kadar aydınlatıcı bi tarih vermiş dimi doktorum
bana laf ediyonuz ama sizde benden geri kalmazsınız kızz ne ambargosu bu böyle
evhan esraa afr hoşgeldiniz kızlarr
siz geldiniz ben kaçıyom ama
kocama yemek yapim barii dedim birazdan gelirim kızlar
hoşbulduk tatlım nasılsınKızlar geçmişi okudumda geldim benden sonra gelenler hoşgelmişler:))
yok yaaa gitmedimiyidir ciciş nolsuun..sen ogleden sonra gıtmedın mı işe geri..ohh ne ii
sonucunada sevındım masallah...darısı basıma cumartesı gıdecem bende..
abooooooooooooooooooo asrın hatasını yapmış senin koca yap kız yap benden tam destek sanaBaşka şekilde akıllanaçağı yok bende bu yola başvuruyorum yaa birincisi sözde bu ay o da test yaptıracaktı yaptırmadı bende kızdım ikinciside doğum günüm geçti ama sadece kuru bir msj neymiş disi ağrıyormuş o gün iyileşim telafi edicem dedi ama unuttu bende şimdi haksızmıyim yarında onun doğum günü ama hatırlamıyormuş gibi yapıcam
beni görmedinmi sen haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahoşbulduk canım sana da kolay gelsin canım tez git tez gel bakalımmmm
hımmmmm ne bileyim benim açlık 80 tokluk 129 çıktı ondan şey ettim sordum yani:) aman iyi bari bişey çıkmamış idrar yollarındaaaaa öylemi dedei sahiden bana 28 nisan 2 mayıs beklenen tarih dediben ne bilim bacı 50 gr şeker yüklemesi işte standarty yapılan o 90 çıktı idrar yollarımda kesin iltahap vardır diyodum allahtan temiz çıktı
2 nisan 2 mayıs arası doğracakmışım bide ne kadar aydınlatıcı bi tarih vermiş dimi doktorum
evhan esraa afr hoşgeldiniz kızlarr
siz geldiniz ben kaçıyom ama
kocama yemek yapim barii dedim birazdan gelirim kızlar
kız ben geldim sen nereye kaçıyon buarada çok geçmiş olsun tatlım hadi yap bakalım kocişine yemek
Kelin merhemi olsa kendi başına süpermiş canım aynısından bir tanede bende var
biz geldiiikkkkk herkeseeeeeeeeeee yoluuluyorumbenden size gelsinnn...
♥ 24+0 olduk prensesimleee♥
şeker yüklememizide yaptırdık çok şükür iyi çıktı 129 çıktı yani ohh rahatladım benim en büyük korkum bunu nasıl yaptırcağımdı ve sonucu rabbime şükürler olsun yarabbim güzel çıkınca rahatladım biraz
buarada dün eşim süpriz yaptııı ve beni görmeye geldi anneme annemlerde evde yoktuuuu ooohhhhh sefamız olsun dedik eşim bi özlemişki sormayınnn balayı yaşadık bidaha yaniiiiii:)
eeee sizlerde ne var ne yok anlatın bakayım kim ne alemdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee biri günün özetini geçsin çabucakkkkkkk
hoşbulduk tatlım nasılsın
şimdi benim çıkmam lazım kızçeler eve gidiym tekrar girerim öptüm sizi canlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ben ne bilim bacı 50 gr şeker yüklemesi işte standarty yapılan o 90 çıktı idrar yollarımda kesin iltahap vardır diyodum allahtan temiz çıktı
O ne kız öyle 2 nisan 2 mayıs arası diye doğum tarihimi verilir yeni duydum arada bir ay var be
Bunlara zorla temizlik yaptırmak lazım
Oh maşaallah kızına sana kocana dün zügünmüşsün düzeldi yani aranız:90:
ayyy evet düzeldi tatlııımmmmm maşallah bizeeeeeeee sen nasılsın bakayım kuzum nasıl
Hamdolsun canım sabah iş yaparken belimi incititim kocama inciler döktürdüm bendeSeninde yükleme iyi çıkmış açlık nasıldı:)) yüklemden sonrakid eğerin mi 80 çıktı benim ilk aldıkları 81 yüklemeden sonraki 102 en sonki 66 çıktı aç kalmaman lazım demişti doktor zaten kalamıyorumki :))))
ayyy geçmiş olsun tatlıım sana ya kıyamam yat uzan biraz dinlen benimde açlık 80 tokluk 129 çıktıııı sınır 140 yaz taten iyidir herhaldee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?