Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

kızlar yemeğim yok malum kuşumu okuldan almaya gitmeden önce yemek yapmam lazım kendinize iyi bakın ne olur bana dua edinde bu ay dr gitmeden vbvi bebişim olsun allah hepinizizn muradını versin öptüm hepininzi

Kızlar geçmişi okudumda geldim benden sonra gelenler hoşgelmişler:))

ay canım canım bak nasılda biliyo en hanfendi arkadaşının kim olduğunu :89: :89::89: :89: :89:
nasılsın tatlımmm

iyidir ciciş nolsuun..sen ogleden sonra gıtmedın mı işe geri..ohh ne ii

sonucunada sevındım masallah...darısı basıma cumartesı gıdecem bende..

Son düzenleme:
evhan esraa afr hoşgeldiniz kızlarr
siz geldiniz ben kaçıyom ama
kocama yemek yapim barii dedim birazdan gelirim kızlar

bana laf ediyonuz ama sizde benden geri kalmazsınız kızz ne ambargosu bu böyle

Başka şekilde akıllanaçağı yok bende bu yola başvuruyorum yaa birincisi sözde bu ay o da test yaptıracaktı yaptırmadı bende kızdım ikinciside doğum günüm geçti ama sadece kuru bir msj neymiş disi ağrıyormuş o gün iyileşim telafi edicem dedi ama unuttu bende şimdi haksızmıyim yarında onun doğum günü ama hatırlamıyormuş gibi yapıcam

Kızlar geçmişi okudumda geldim benden sonra gelenler hoşgelmişler:))
hoşbulduk tatlım nasılsın
iyidir ciciş nolsuun..sen ogleden sonra gıtmedın mı işe geri..ohh ne ii

sonucunada sevındım masallah...darısı basıma cumartesı gıdecem bende..
yok yaaa gitmedim
benim cmt gibi bi şansımda yok malum cmt de çalışıyorum zaten işe gidesim yok arkadaşa kahvaltıya geldiydik oturuyoz şimdi
inşallah hayırlı sonuçlarla gelirsin kuşum

abooooooooooooooooooo asrın hatasını yapmış senin koca yap kız yap benden tam destek sana

hoşbulduk canım sana da kolay gelsin canım tez git tez gel bakalımmmm
beni görmedinmi sen haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

şimdi benim çıkmam lazım kızçeler eve gidiym tekrar girerim öptüm sizi canlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Kelin merhemi olsa kendi başına süpermiş canım aynısından bir tanede bende var

Bunlara zorla temizlik yaptırmak lazım

Oh maşaallah kızına sana kocana dün zügünmüşsün düzeldi yani aranız:90:

hoşbulduk tatlım nasılsın

Hamdolsun canım sabah iş yaparken belimi incititim kocama inciler döktürdüm bende Seninde yükleme iyi çıkmış açlık nasıldı:)) yüklemden sonrakid eğerin mi 80 çıktı benim ilk aldıkları 81 yüklemeden sonraki 102 en sonki 66 çıktı aç kalmaman lazım demişti doktor zaten kalamıyorumki :))))

Son düzenleme:
şimdi benim çıkmam lazım kızçeler eve gidiym tekrar girerim öptüm sizi canlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

ayyyyyyy pardon dünürüm gördüm görmemmi hiç yazdım ama yollayamadım yeni msj yollamak için şu kadar süre geçmesi gerekiyo diyo site yöneticisi hadi git gel bebeyimmmmm

ayyy geçmiş olsun tatlıım sana ya kıyamam yat uzan biraz dinlen benimde açlık 80 tokluk 129 çıktıııı sınır 140 yaz taten iyidir herhaldee

evhaan bak masallahh cok sevındım eşinle duzeldıgınıze..yazık ne kadar uzuldun..maşallah bıda bozulmaz hıc ınsallah..

ayyy geçmiş olsun tatlıım sana ya kıyamam yat uzan biraz dinlen benimde açlık 80 tokluk 129 çıktıııı sınır 140 yaz taten iyidir herhaldee

Sağol canım yatmaya gidicem şimdi namaz kılıyımda evde soğudu ay kalın bişeyler giyiyim ben canım sınır 140 değilki referans aralığı 74- 106 arası oluyor gerçi doktorun ne dedi sana?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…