Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

Kepekli bende merak ettim isim ne olacak bak didem Zeynep Nil koyacak sende Zeynep Naz koy bütün kızların adı Zeynep olsun nasıl fikir?

ayy bana yazdıklarınız gecmıs sayfada kalmıs gormemısım..

Gülüm bugun prof luk yapmıom ..bazı arkadaslar kıskanclık yapıo
bıde anacım eşim gecen sene bu zamanlar askerdı kısa donem yapıp geldı cok sukur.o zamanlardan bahsetmıstım.

yaw kızlar isim konusunda da hala karar veremediğimiz için bebiş aşaa bebiş yukarıı gidiyoor.Benim gönlümden geçen BADE ..bakalım son zamana kadar düşünmeye devam edicez.

az bekleyın fotoyu ekliyoruuum :))

Güüüüüüüüüüüüüüül beni dellendirme beni de kimse görmedi gel biz birbirimizle mihabbet edelim bunlar çatlasın:)
hadi miheppet edelim. nasıl gidiyo hamişlik bulantılar hmmm alıştınmı karnında bir nesnenin bulunmasına
deli karıı sanki bizi gören var aha bak kepeklime yazıyom görmüyo işte
sende görmedin pisssssssssssssssssssssssssssssss

kepekli geçen sene askerdi diyon eee hamile kaldım diyodun nasıl iş geçensene hamile kaldın bu senemi tuttu karnında. aps yi kullanmadınız mı

ay gül alemsin hiç bişey demiyom sana
nesne diyo ya manyakkkkkkkkkkkkkk

olmuyor sanırsam..
ayyyyy yerim ben onu yaaa rankli ultrasondamı çrkilen görüntü buuuuuuuu yaaaaa ay bende çktircem ay sonundaaaaaaa sen nezaman çektirdin anlat çatlatmadan yaaaaa maşallahhh ya tam balll dudaklı gerçektennnnnnnnnn 41 kere maşallah

gül abla valla banda kims ehoşgeldin falan demedi ama bende illa benle kouşcanız diye herkese bişey yazmaya çalışıyom napak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…