beni yine gören yok ben gidiyorummmmmm:95::95::95:
beni yine gören yok ben gidiyorummmmmm:95::95::95:
hadi miheppet edelim. nasıl gidiyo hamişlik bulantılar hmmm alıştınmı karnında bir nesnenin bulunmasınaGüüüüüüüüüüüüüüül beni dellendirme beni de kimse görmedi gel biz birbirimizle mihabbet edelim bunlar çatlasın:)
sende görmedin pisssssssssssssssssssssssssssssssdeli karıı sanki bizi gören var aha bak kepeklime yazıyom görmüyo işte
hadi miheppet edelim. nasıl gidiyo hamişlik bulantılar hmmm alıştınmı karnında bir nesnenin bulunmasına
sende görmedin pisssssssssssssssssssssssssssssss
kepekli geçen sene askerdi diyon eee hamile kaldım diyodun nasıl iş geçensene hamile kaldın bu senemi tuttu karnında. aps yi kullanmadınız mı
http://lbdf.lilypie.com/sg7Bp2.png
aşksarhoşu al tatlım çizelgennnnnnn
kızz gül yoldurma saçını başını nere gidiyon
zeynep sende abartma istersen
olmuyor sanırsam..
olmuyor sanırsam..
ayyyyy yerim ben onu yaaa rankli ultrasondamı çrkilen görüntü buuuuuuuu yaaaaa ay bende çktircem ay sonundaaaaaaa sen nezaman çektirdin anlat çatlatmadan yaaaaa maşallahhh ya tam balll dudaklı gerçektennnnnnnnnn 41 kere maşallaholmuyor sanırsam..
oyy maşallah ne güzel poz vermiş kuzucum benim yaa
yesinler onun dudaklarını
ayyyyyy yavrum benim çok tatlı yüzünü saklamaya çalışıyo sanırım utangaç olacak sanırım ha kız bayada büyümüş allah kucagına aldıgın günlari görmek nasip etsin cnm
firda ve ziiii nolur biraz evhamlarınızdan kurtulun, gercekten guzel zamanlar bunlar..
ilk haftalarında hatta 15 16. haftaya kadar bebekler sat a göre ultrason tahminleri uymuyor kımı zaman onden kımı zaman gerıden gelıyor.hiç belli olmuyor yani..hatta her ay benim doktorumun ultrason kagıdındakı tarıhlerde + - 5 days yazıyor.yanı 5 gunluk yanılma payı ıle olcummus..
siz içinizi ferah tutun ..mutlu bi hamılelık gecırmeye baslayıın..[/QUOTE
sagol canım allah razı olsun sendenzeynoyla benim gibi delinin dilinden anca sen anlarsın zatı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?