Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

heey tombiiş didem oşgeldiiin..nasılsın obezim obeziim..
iyiyim obezim saol sen nasılsınnnnn

kızım napıym doymuyom yaaaaa
hadi muhtemel doğum tarihini sölede yapıym kıyamamki ben sanaaaaaaaaaa
senden gizli bişi kaynatmak mümkünmü.... halaa karı diyo bak kepekliiiiii:18::18:
hayır gül karısı bensiz hiç bi şey kaynatamazsın tamam mıııııııııııııııı

firda ve ziiii nolur biraz evhamlarınızdan kurtulun, gercekten guzel zamanlar bunlar..
ilk haftalarında hatta 15 16. haftaya kadar bebekler sat a göre ultrason tahminleri uymuyor kımı zaman onden kımı zaman gerıden gelıyor.hiç belli olmuyor yani..hatta her ay benim doktorumun ultrason kagıdındakı tarıhlerde + - 5 days yazıyor.yanı 5 gunluk yanılma payı ıle olcummus..
siz içinizi ferah tutun ..mutlu bi hamılelık gecırmeye baslayıın..

slmmm bizde burdayız nabersinizz
handancım doğum gününmüş mutlu yıllar
rabbim hayırlı ömürler versin canım

profösörümüz konuştu sayın hocammm saygılar

sayın kepekli ekmeğim bu arada kızının adını ne düşünüyon sen hiç söylemedin bak bugüne kadannn

Kepeklim kuşum ben hep korktum ki ilk gittiğimde doktorum keseyi gördü ikincide gelişmediğini gördü diye çünkü arada 10 gün geçmesine rağmen hep 5 haftalık diyordu ultrasyona baktımda cidden 5,0 yazıyo içim rahatladı bide cuma ve cmt. atlatıyım tam rahatlıycam:) cuma izin aldım kızlar sağlık ocağına gidecem kayıt için:)

kız hoşgeldinnnnnn

kız benim doymak bilmez dünürüm hoşgeldin bak aldıgın kiloları kendin için degil gelinim için al tamam mı şöyle etli butlu olsun gerçi kemigi sıyırması tatlı olur derler ama olsun benim oğlum için etli butlu gelin istiyom ben ona göre

yimek yiyenlere afiyet bal şeker olsun yimekten sonra ağırlık çöktü uykum var gene derken müdürüm duydu git dinlenme odasında yat uyu dedi:) Yok dedim ama çoook pişmanım:)

ay canım arkadaşım bana kıyamazmış ya kurban olurum sana. canım unuttum ama 13+1 olmamız lazım. zannedersem 13 temmuzmuydu ne sen ayarlarsın dimi canım 13+1 yap. ay ay ay yerim seni ben yerim.

slmmm bizde burdayız nabersinizz
handancım doğum gününmüş mutlu yıllar
rabbim hayırlı ömürler versin canım
canım benim hoşgeldiinnnnn çok teşekkür ederim tatlımmmmm inşallahhhhhh

hoşbuldum doğum günü çocucğuuuuuuuuuuuu nasılsın

evet nasıl olayım tatlım bugün bütün gün şımarma günüm şımartın beni hadi yaaaa:)))))))))))))))

ay tamam kızzzz ne demek şöle etli butlu güzelmi güzel bi kız doğuracam merak etme sen

hoşbuldummm kuşumm bittimi işlerin
bitmedide bitti boşverrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

heey ben sizee Bal dudaklı kızımın resmini göstereyim mii
göstersene kızzzz
ay canım arkadaşım bana kıyamazmış ya kurban olurum sana. canım unuttum ama 13+1 olmamız lazım. zannedersem 13 temmuzmuydu ne sen ayarlarsın dimi canım 13+1 yap. ay ay ay yerim seni ben yerim.
yapıyom hemen kuşum bekle sen

canım benim hoşgeldiinnnnn çok teşekkür ederim tatlımmmmm inşallahhhhhh

evet nasıl olayım tatlım bugün bütün gün şımarma günüm şımartın beni hadi yaaaa:)))))))))))))))

yeter kız fazlada şımarma tepemize çıkarsın sonraaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…