iyiyim obezim saol sen nasılsınnnnnheey tombiiş didem oşgeldiiin..nasılsın obezim obeziim..
kızım napıym doymuyom yaaaaaşişko az yeseydin o zaman yakında odana da sıgmıcan zati. şaka yapıyorum afiyet bal şeker olsun canım kardeşim. şimdi yagcılık sırası ne olur bana çizege yap lütfen canım arkadaşım topigin en güzel annesi. en şirirn kızının annesi lütfen bana çizelge yap. saçını başını yolucam bak çizelge yap sabahtan beri aglıyorum
hayır gül karısı bensiz hiç bi şey kaynatamazsın tamam mıııııııııııııııısenden gizli bişi kaynatmak mümkünmü.... halaa karı diyo bak kepekliiiiii:18::18:
uleynnnn karılar ne kaynatıyonuz bizde yimek yidik geldik oyyy çok kaçırmışım sığınamıyom şimdi
hoşgelldim kuzum afiyetcikler olsun size:)
firda ve ziiii nolur biraz evhamlarınızdan kurtulun, gercekten guzel zamanlar bunlar..
ilk haftalarında hatta 15 16. haftaya kadar bebekler sat a göre ultrason tahminleri uymuyor kımı zaman onden kımı zaman gerıden gelıyor.hiç belli olmuyor yani..hatta her ay benim doktorumun ultrason kagıdındakı tarıhlerde + - 5 days yazıyor.yanı 5 gunluk yanılma payı ıle olcummus..
siz içinizi ferah tutun ..mutlu bi hamılelık gecırmeye baslayıın..
slmmm bizde burdayız nabersinizz
handancım doğum gününmüş mutlu yıllar
rabbim hayırlı ömürler versin canım
firda ve ziiii nolur biraz evhamlarınızdan kurtulun, gercekten guzel zamanlar bunlar..
ilk haftalarında hatta 15 16. haftaya kadar bebekler sat a göre ultrason tahminleri uymuyor kımı zaman onden kımı zaman gerıden gelıyor.hiç belli olmuyor yani..hatta her ay benim doktorumun ultrason kagıdındakı tarıhlerde + - 5 days yazıyor.yanı 5 gunluk yanılma payı ıle olcummus..
siz içinizi ferah tutun ..mutlu bi hamılelık gecırmeye baslayıın..
kız hoşgeldinnnnnn
kız hoşgeldinnnnnn
iyiyim obezim saol sen nasılsınnnnn
kızım napıym doymuyom yaaaaa
hadi muhtemel doğum tarihini sölede yapıym kıyamamki ben sanaaaaaaaaaa
hayır gül karısı bensiz hiç bi şey kaynatamazsın tamam mıııııııııııııııı
canım benim hoşgeldiinnnnn çok teşekkür ederim tatlımmmmm inşallahhhhhhslmmm bizde burdayız nabersinizz
handancım doğum gününmüş mutlu yıllar
rabbim hayırlı ömürler versin canım
hoşbuldum doğum günü çocucğuuuuuuuuuuuu nasılsın
sayın kepekli ekmeğim bu arada kızının adını ne düşünüyon sen hiç söylemedin bak bugüne kadannn
heey ben sizee Bal dudaklı kızımın resmini göstereyim mii
ay tamam kızzzz ne demek şöle etli butlu güzelmi güzel bi kız doğuracam merak etme senkız benim doymak bilmez dünürüm hoşgeldin bak aldıgın kiloları kendin için degil gelinim için al tamam mı şöyle etli butlu olsun gerçi kemigi sıyırması tatlı olur derler ama olsun benim oğlum için etli butlu gelin istiyom ben ona göre
bitmedide bitti boşverrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrhoşbuldummm kuşumm bittimi işlerin
göstersene kızzzzheey ben sizee Bal dudaklı kızımın resmini göstereyim mii
yapıyom hemen kuşum bekle senay canım arkadaşım bana kıyamazmış ya kurban olurum sana. canım unuttum ama 13+1 olmamız lazım. zannedersem 13 temmuzmuydu ne sen ayarlarsın dimi canım 13+1 yap. ay ay ay yerim seni ben yerim.
canım benim hoşgeldiinnnnn çok teşekkür ederim tatlımmmmm inşallahhhhhh
evet nasıl olayım tatlım bugün bütün gün şımarma günüm şımartın beni hadi yaaaa:)))))))))))))))
heey ben sizee Bal dudaklı kızımın resmini göstereyim mii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?