Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

kızlarrrrr ben geldimmmmmmm şımartın beniiiiii:)

Hoşgeldin canım

Ay canım aynen öyleyim ne zaman çıktı seninki ya çok değişik oluyor değilmi aşağıda oynayınca sanki içini tırmalıyor gıdıklıyor gibi değişik bir his

Hoşgeldin canım

Ay canım aynen öyleyim ne zaman çıktı seninki ya çok değişik oluyor değilmi aşağıda oynayınca sanki içini tırmalıyor gıdıklıyor gibi değişik bir his

cnm 26. haftada cıktı yukarı simdi taaa midemde aşağıdayken daha mutluyduk sanki:)

şımar cnmm bol bolll gerçi herzaman nazlı ve şımartılmayı bekliyon sen.
cnm inşallah dediğiniz gibidir ama ben kendimi negatife hazırladım. sonradan üzülmemek için.
yarın kanda baktırıp cumaya kadanda doktora gidicem artık.

Doğumgünü çocuğu mutlu yıllar:)
çok teşekkür ederim canım benim

şımarmayı seviyom galiba sanırsam canım her şey rabbimden inşallah içindeki mucizen seninledirde sana süpriz yapmayı bekliyodur kuşum

Kızlar ben çıkıyorum hoşçakalın sabahtan beri pc başındayım yeter artık:)

ay canım allah şifa versin sag salim g elsin yavrularımız. beni de ilk kontrolde çok korkuttu doktor sürekli yat filan diye ama yatamam iş yerindende şuanda ayrılmam çok zor borç gırtlaga dayanmış. elimden geldigince iş yerinde ayakta kalmamaya çalışıyorum ama patronum çok anlayışsız bir hafta izin versede evimde yatsam ne güzel olurdu. bende magneyum ilacından tiksindim içmiyorum ya. o bel incitmesi çok kötü bende incittim zor ya bel insanın herşeyi. uzanınca kalkamıyorum. oturunca dogrulamıyorum. ama şimdi daha iyiyim kaynanamın tavsiyesiyle yakı yapıştırdım ama bu kezde gül beni korkuttu. sence yakı bebege zarar verirmi

kızlarrrrr ben geldimmmmmmm şımartın beniiiiii:)

ayyyyy ayyyyyyyy kimler gelmiş topgin biricik dogum günü annesi ve dünya güzeli prensesi gelmişşşşşşş nice sağlıklı bebişinle ve ailenle birlik mutlu senelere canım benimm buda bizden sana hediye

ayyyyy canım benim yaaaaaaaaa çok teşekküüür ederim tatlıımmmm ya aiyiki varsınız sayenizde kocaman geniş bi ailem olduuuu çok teşekkür ederim hediyene bayıldııımmm

uleynnnn karılar ne kaynatıyonuz bizde yimek yidik geldik oyyy çok kaçırmışım sığınamıyom şimdi

uleynnnn karılar ne kaynatıyonuz bizde yimek yidik geldik oyyy çok kaçırmışım sığınamıyom şimdi

şişko az yeseydin o zaman yakında odana da sıgmıcan zati. şaka yapıyorum afiyet bal şeker olsun canım kardeşim. şimdi yagcılık sırası ne olur bana çizege yap lütfen canım arkadaşım topigin en güzel annesi. en şirirn kızının annesi lütfen bana çizelge yap. saçını başını yolucam bak çizelge yap sabahtan beri aglıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…