kızlarrrrr ben geldimmmmmmm şımartın beniiiiii:)
cnm vermez mi verdi ama ilaç fayda etmiyor ki bnmkide öleydi ayaklarını kanala sokmustu ve tekmelerini rahmde hissedip çok sancı cekiordm ama simdi yukarı cıktı kaburgamda ara ara midemde top gibi olduğunu hissediorm görsen kursağımla göbeğim aynı hiza da:)
Hoşgeldin canım
Ay canım aynen öyleyim ne zaman çıktı seninki ya çok değişik oluyor değilmi aşağıda oynayınca sanki içini tırmalıyor gıdıklıyor gibi değişik bir his
çok teşekkür ederim canım benimmmmmmmmmm bugün şımarma günüm senede bir kere doya doya şımarıyorum işteeeeeeeeeeee:) sen nasılsın canım bazen testlerde çıkmıyo bak zeynebinde çıkmamıştı inşallah hamilesindir canımmmmmmm
ya aslında amacım silmek degildi çizelgede bebegim 12+3 gözüküyordu halbuki en son girdigim ultrasona göre 13+1 im onu degiştirmek istemiştim hepsi birden uçtu gitti
Kız ferda karısı ultrasyon filminde mi yazıyor kaç haftalık olduğun benimkinde 5,0 yazıyodu doğrusu o mudur acep?
çok teşekkür ederim canım benimDoğumgünü çocuğu mutlu yıllar:)
Hoşgeldin canım
hoşbulduk tatlım
Ay canım aynen öyleyim ne zaman çıktı seninki ya çok değişik oluyor değilmi aşağıda oynayınca sanki içini tırmalıyor gıdıklıyor gibi değişik bir his
şımar cnmm bol bolll gerçi herzaman nazlı ve şımartılmayı bekliyon sen.
cnm inşallah dediğiniz gibidir ama ben kendimi negatife hazırladım. sonradan üzülmemek için.
yarın kanda baktırıp cumaya kadanda doktora gidicem artık.
kızlarrrrr ben geldimmmmmmm şımartın beniiiiii:)
Canım öbür kontrollerde bişey dememişti en sonkinde dedim kasığımın ağrısı geçmiyor diye daha önce dediğimde yatacaksın ayakta kalma dedi gerçketen çok yürüyünce ayakta kalınca hatta oturunca sıkıntım oluyor eşim sürekli kızıyor bişey yapacaksın bebeğe yatsana diye bu kontroldede bebek aşağıda biraz tam çıkmamış ondan oluyor dedi magnezyum yazdı onuda iki gün içtim ishal oldum bıraktım bugün yine başlıycam bakalım yine öyle olursa doktora sorucam işte böyle canım dört beş gündür fenaydım hani belimi incitmiştimya iş yapıp ondan sonra bir başladı kasık ağrısı daha yeni geçti ay aşağıda hareket edince çok fena oluyor sanırsın vajinadan fırlayıp çıkacak acayip hissediyorum o zaman:))
Kız ferda karısı ultrasyon filminde mi yazıyor kaç haftalık olduğun benimkinde 5,0 yazıyodu doğrusu o mudur acep?
aman canım ya bu konuda benimde kafam çok karışık valla billa. her gitmemde farklı çıktı. en son gittigimde yani geçen pazartesi 12+0 yazıyordu. sürekli degişiyor her gitmem de biraz daha büyük çıkıyor. anlamadım gitti. takma bunu kafana canım. eninde sonunda alıcan yavrunu kucagına sadece bunu düşün içini rahatlat diyicem. bende işe yaramıyor am sen dene. yarın kontrolüm var aklımı yitirmekten korkuyorum. kocam 2 liyi yaptırmak istemiyor. bende istemiyor doktora bunu nasıl açıklıcaz bebegin kalbi atıyormu. gelişimi nasıl sürekli bunları düşünmekten kafayı sıyırıcam.
aman canım ya bu konuda benimde kafam çok karışık valla billa. her gitmemde farklı çıktı. en son gittigimde yani geçen pazartesi 12+0 yazıyordu. sürekli degişiyor her gitmem de biraz daha büyük çıkıyor. anlamadım gitti. takma bunu kafana canım. eninde sonunda alıcan yavrunu kucagına sadece bunu düşün içini rahatlat diyicem. bende işe yaramıyor am sen dene. yarın kontrolüm var aklımı yitirmekten korkuyorum. kocam 2 liyi yaptırmak istemiyor. bende istemiyor doktora bunu nasıl açıklıcaz bebegin kalbi atıyormu. gelişimi nasıl sürekli bunları düşünmekten kafayı sıyırıcam.
Ayyyy bende yaa sorma nolcaz böyle bilmem:)
ayyyyy ayyyyyyyy kimler gelmiş topgin biricik dogum günü annesi ve dünya güzeli prensesi gelmişşşşşşş nice sağlıklı bebişinle ve ailenle birlik mutlu senelere canım benimm Eki Görüntüle 125437 buda bizden sana hediye
evhaan dogum gunun mu buguun..Nice mutluu senelereee..
Ayyyy bende yaa sorma nolcaz böyle bilmem:)
ahhhh ben bilsem. sabredicez dua edicez. dikkat edicez gerisini allaha havale edicez başka yapacak birşey yok. herşey allahın takdiri nasıl olsa. bizi layık gördüyse alırız yavrularımızı kucagımıza. layık görmediyse yapacak birşey yok.
uleynnnn karılar ne kaynatıyonuz bizde yimek yidik geldik oyyy çok kaçırmışım sığınamıyom şimdi
uleynnnn karılar ne kaynatıyonuz bizde yimek yidik geldik oyyy çok kaçırmışım sığınamıyom şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?