Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

evet yeniyim arkadaşlar.25 yaşındayım ve 7 aylık evliyim.şanlıurfada yaşıyorum.

kız valla iki dakka kaybolduk muhabbet almış başını gitmiş nörüyonuz bakam

ha bu arada çizelgem var ama ne anlatıyo pek anlamadım onuda sen anlat bakem de tam olsuuunnnnn hadi bacım

kız valla iki dakka kaybolduk muhabbet almış başını gitmiş nörüyonuz bakam

regline 14 gün kadığını anlatıy bacııı
kız dünürrrr nere gidiyon sende otur işte şurda

Son düzenleme:
o cin aliyle cin aliyebiri ben biri herifmi oluyo tıpkı biz valla

kızlar bu çizelgeyi ben yaptımmmmmmmm ivet cenım cin aliyle cin ayşe onlar kocan elinden tutmuş götürüyo nereye oldugunu sen biliyon :92::92::92::92:

kızlar bu çizelgeyi ben yaptımmmmmmmm ivet cenım cin aliyle cin ayşe onlar kocan elinden tutmuş götürüyo nereye oldugunu sen biliyon :92::92::92::92:

seni seviiiiiyooooooooom bunda çok mutlu oldum adam beni götürdüğü yerde nası mutlu olurum sen düşünnnnnn

regline 14 gün kadığını anlatıy bacııı
kız dünürrrr nere gidiyon sende otur işte şurda

dünürüm yimek okul saati geldi saplıklı bi aileden kız almak istiyosan önce çiçeğimi okuldan alıp sıcak yuvama getirmem lazım sonrada yemek yapmalıyım tekrar dönerim malüüm varım yoğum bi kızııım niiirelere bırakam bırakamda mendil niii mi sattırsınlar alamda gelem gııı bekleyin gelirim yine

yarular ben yavaş yavaş gideyim artıkk
hepinizi öptüm iyi akşamlarr
tamam kuşum hadi iyi akşamlarrrr
hadi bacım git sende soyunun tek yadigarını algel okuldan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…