Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

iyidir sünger sen nasılsın senin dünür kimdi

anaaaaa benim dünür sayısı 2 ye çıktı durun bacılar daha bi tene doğuruyom
napıym yav sıkkın bıkkın oturuyom

süper bi konuşma geçmiş aranızda doktora olan sevgini anlayabiliyorum
ben tetenoz filan yaptırmadım

kız sünger o benim dünürümmmm :95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95: dünür bak ben daha önce talip oldum ona göre yani senin bebiş benim hakkım istemeye gelcem

dscikim bi değişinklik şart ..ya masanı temizle yada cantanı :)) ben hep ole yaparım..

sponge hosgeldın gııı..anam sen nirelisin ..ban angaralıyım.şive bizim oralara benzerimiş..bu arada üstüne alınma didoşun dünürü afr..ama istersen oglun olunca kızıma kaynana olabılırsın..

evhaan kusumm pek tatlı olmussuuuun yaktın mı kocanıı :)))

didoş hacım sende koyda bakam gozumuz gonlumuz acılsın bacıım..

kızzz bu ne güzellik harika görünüyosunnnnnn
ayyy canım benim çok teşekkür ederimmmmm kız maşallah deyinnn :)

ay ay kuşum benim nasılda tatlı olmuşunnnn
kıskandım bendemi foto eklesem ki
ekle kızzz baksana hemen göstereyim dedim sizeee:)
face kız benide ekle bakem cabuk
ekleyim kuzum isim ver ver hemen

anammm dogum günü güzeli ne kadannn tatlı çıkmışsın senin bebiş erkekmi olacaktı onu unuttum
yok canım kızım olacak kısmetseeeeee çok teşekkür ederim canım o senin güzelliğin

kız sünger o benim dünürümmmm :95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95: dünür bak ben daha önce talip oldum ona göre yani senin bebiş benim hakkım istemeye gelcem
tamam bacı tamam bişey demedim ben bişey yapmadım vallaaaaaaaaaaa

çantamı dökem zati valiz gibi 1 saat oyalar
foto makinam yok maalesef arkadaşta hafta sonu gelecek ama yılbaşı akşamı çekileni ekleyebilirim herifimle çekinmiştik

Son düzenleme:
heya dünür senin foto yok mu sende koysanda baksak olma mı

yaktım bacım varya yanımdan hiç ayrılmadı bide cicier almış o gömlek mesala bide badi bide hamile pantolonu:)ohh ohh:)

ne var yani benim kızı da al olmamı

yok canım kızım olacak kısmetseeeeee çok teşekkür ederim canım o senin güzelliğin

derlerya kız olursa çirkinleşirsin oğlan güzelleştirirmiş anneyi sen pek bi güzel çıkınca dedim heral oğlan demekki sen önceden daha da güzeldin ha desene dünya güzeli bi prensesin olacak allahım sağlıklı sihatli hayırlı bi evlat nasip etsin canım

aman al senin olsun bende kendime bulurum bi dünür kızım pek güzel nası olsa

ayyy canım benim öyle derler ama bilmiyom ki herkes öyle diyoo ama bilmiyom kocaman olmuşuz demiii ayyyyyyyy bi fena oluyom bakınca zaten kız çok güzel olmasın sonra nasıl koşacaz peşindenn hele babası öyle diyoooooo:)yandım ben diyooooo

ne kıskanç karıyım
face i olan kızlar görmüştür olmayanlar için ekliyorummm

Eklentiler

• $168459_1719774245024_1558329679_1728711_599789_n.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 71
Son düzenleme:
bi oğlan doğuruym senin kızıda alcam sözzz
şimdi afr ye kız veriyom ben

ulen senin oğlan gelene kadar benim kız kartlaşır vazgeçtim soyumun tek devamı aşiretimin tek hanım ağağsını kimselere vermiyom tuzlayacam kokmasın

yaaaaaaaaaa sünger o benim dünürümmmmmmmm sana başka bulak bak kepeki sana dünür olma teklifinde bulun muş o senin dünürün olsun vermem ben kimseya didoşu mu

kız faceye nasıl eklicem seni deli isim versene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…