selam kızlar nörüyonuz dünür sen nördün zbacım zeynep sen nasılsın afr sende iyisindir insallah çizelgecim benim kepeklim sen nördün başka olan varmı gııı aklıomda bu kadarı kalmış dur bi bakem geliyom
anaaaaa benim dünür sayısı 2 ye çıktı durun bacılar daha bi tene doğuruyomselam kızlar nörüyonuz dünür sen nördün zbacım zeynep sen nasılsın afr sende iyisindir insallah çizelgecim benim kepeklim sen nördün başka olan varmı gııı aklıomda bu kadarı kalmış dur bi bakem geliyom
ziynebim kuzum bu saglık ocaklarındakı aıle hekımlıgının yaptıgı uygulamalar gittiğin doktora gore farkediyor.
şöyle ki
ben kayıt için gittim doktoruma ..
-'Toktor bey x haftalık hamıleyım kayıt olmaya geldım' dedım.
adam yuzume uzun uzun baktıı
-'hayırlı olsun bacım ne diim varmı benden bı ıstegın' dedı..
bende
-'sıze zahmet olmazsa tetanoz asısı olucam' dedım..
-'ii bari üst katta aşı odası var gidip olabılırsın' dedı.
ben pasa pasa domuşuk suratlı bı hemsırede asımı oldum evıme geldııım..
durum bundan ibaretti.ama bizim iş yerinden baska bı arkadasım aynı sekılde gıttıgınde
dosya acmıslar kılo tansıyon tespıtı yapmıslar asılarını hatırlatmıslar.üstüne üstlük biz size gelemedık sıze zahmet oldu dıye tesekkur etmısler..
durumu var sen anla gayrii..
iyidir sünger sen nasılsın senin dünür kimdi
ayyy canım benim çok teşekkür ederimmmmm kız maşallah deyinnn :)kızzz bu ne güzellik harika görünüyosunnnnnn
ekle kızzz baksana hemen göstereyim dedim sizeee:)ay ay kuşum benim nasılda tatlı olmuşunnnn
kıskandım bendemi foto eklesem ki
ekleyim kuzum isim ver ver hemenface kız benide ekle bakem cabuk
yok canım kızım olacak kısmetseeeeee çok teşekkür ederim canım o senin güzelliğinanammm dogum günü güzeli ne kadannn tatlı çıkmışsın senin bebiş erkekmi olacaktı onu unuttum
tamam bacı tamam bişey demedim ben bişey yapmadım vallaaaaaaaaaaakız sünger o benim dünürümmmm :95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95: dünür bak ben daha önce talip oldum ona göre yani senin bebiş benim hakkım istemeye gelcem
çantamı dökem zati valiz gibi 1 saat oyalardscikim bi değişinklik şart ..ya masanı temizle yada cantanı :)) ben hep ole yaparım..
sponge hosgeldın gııı..anam sen nirelisin ..ban angaralıyım.şive bizim oralara benzerimiş..bu arada üstüne alınma didoşun dünürü afr..ama istersen oglun olunca kızıma kaynana olabılırsın..
evhaan kusumm pek tatlı olmussuuuunyaktın mı kocanıı :)))
didoş hacım sende koyda bakam gozumuz gonlumuz acılsın bacıım..
dscikim bi değişinklik şart ..ya masanı temizle yada cantanı :)) ben hep ole yaparım..
sponge hosgeldın gııı..anam sen nirelisin ..ban angaralıyım.şive bizim oralara benzerimiş..bu arada üstüne alınma didoşun dünürü afr..ama istersen oglun olunca kızıma kaynana olabılırsın..
evhaan kusumm pek tatlı olmussuuuunyaktın mı kocanıı :)))
didoş hacım sende koyda bakam gozumuz gonlumuz acılsın bacıım..
anaaaaa benim dünür sayısı 2 ye çıktı durun bacılar daha bi tene doğuruyom
napıym yav sıkkın bıkkın oturuyom
süper bi konuşma geçmiş aranızda doktora olan sevgini anlayabiliyorum
ben tetenoz filan yaptırmadım
yok canım kızım olacak kısmetseeeeee çok teşekkür ederim canım o senin güzelliğin
ne var yani benim kızı da al olmamı
yaktım bacım varya yanımdan hiç ayrılmadı bide cicier almış o gömlek mesala bide badi bide hamile pantolonu:)ohh ohh:)
tamam bacı tamam bişey demedim ben bişey yapmadım vallaaaaaaaaaaa
çantamı dökem zati valiz gibi 1 saat oyalar
foto makinam yok maalesef arkadaşta hafta sonu gelecek ama yılbaşı akşamı çekileni ekleyebilirim herifimle çekinmiştik
ne var yani benim kızı da al olmamı
derlerya kız olursa çirkinleşirsin oğlan güzelleştirirmiş anneyi sen pek bi güzel çıkınca dedim heral oğlan demekki sen önceden daha da güzeldin ha desene dünya güzeli bi prensesin olacak allahım sağlıklı sihatli hayırlı bi evlat nasip etsin canım
bi oğlan doğuruym senin kızıda alcam sözzz
şimdi afr ye kız veriyom ben
bi oğlan doğuruym senin kızıda alcam sözzz
şimdi afr ye kız veriyom ben
yaaaaaaaaaa sünger o benim dünürümmmmmmmm sana başka bulak bak kepeki sana dünür olma teklifinde bulun muş o senin dünürün olsun vermem ben kimseya didoşu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?