Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

seastaar hayırlı olsun canım o kisti onemseme gebelıkle beraber olusuyormus.bende de vardı bebek buyudukce o kuculuyor..hatta doktorum bebegın ondan beslenır demıstı ..sen hangi hastaneye gidiyorsun.

sarıbeybi inşallah hemen adet olursunda baslarsınız calısmalara..

dscikim sıkılma hayatım..bak ben masamı temızledım yepyenı bı ınsan oldum :)))sende kendını bıseylere ver bakalım..kafan dagılır..

evhaancıkım konuya cevay ver dedıgınde acılan pencerede kalın A harfının yanında ataç işareti var ona tıklayıp ekleyebılırsın yada aynı ekranın su smıleylerın altında eklentı ekle yerı var orayada tıklayıp ekleyebılırsın..

Ooooh çok şükür gözün aydın hadi bakalım 10 gün sonrada kalp atışlarını gör inşallah benim bi arkadaşımda hem hamile hem kisti vardı doğumda temizlediler sorun olmuyomuş:)

Kepeklim herkese bi cevabın var gene:)

Dideeeeeeeeeem bende çok sıkıldım ayrıyetten çok uykum var ve bugün kendime kendim bile konuyom ne melem bi iş bu yaaa:)

Diğer kızlar hoşgeldiniz yaaa sağlık ocağına gidip kayıt olunca muayne ediyolar mı kızlar cuma izin aldım o işi de halledeyim diyom da napcam bilmiyom daha önce sağlık ocağına gidip aile hekimine görünen varmı aranızda laaaaN:)

doktor kontrolünde mi çalışma yapsak yoksa önce doğal yollamı olmasını beklesek.....

kızlar karıştırmışım pardon ya yeni bebişi olan seastr mış tabi adını doğru yazdıysam aman işte adı öyle bişeydi unuttum canım sana hayırlı olsun diyim o zaman

canım sen yenisin sanırım öncelikle aramıza hoşgeldin ve bebişin hayırlı olsun ALLAH sağlıla kucagına almak nasip etsin ( ne kadan kibar konuştum )

Allah duysun ağzından bebişim yok daha olmasını çok istiyom

doktor kontrolünde mi çalışma yapsak yoksa önce doğal yollamı olmasını beklesek.....

ne kadardır deniyorsunuz doktora gidip çocuk planlıyoruz diyebilirsin o sana erken yada gel muayene edeyim der sende ona göre hareke tedersin

işte kızlar dünkü doğum günümden bir iki kare sizleri devamı birazdan facede

Eklentiler

• $fotoraf.webp
    33,7 KB · Görüntüleme: 28
  • $fotoraf (1).webp
    28,7 KB · Görüntüleme: 24
kepeklim bendemi masamı temizliym kııı yapcak başka bişey yok
zeynom gel dişarı çıkıp gezelim
evhan doğum günü çocuğu ne fotosu ekliycen
dünürrr kız hoşgeldinnn
seastar allah tamamına erdirsin tatlım sağsalim kucağına almayı nasip etsin

selam kızlar nörüyonuz dünür sen nördün zbacım zeynep sen nasılsın afr sende iyisindir insallah çizelgecim benim kepeklim sen nördün başka olan varmı gııı aklıomda bu kadarı kalmış dur bi bakem geliyom

ziynebim kuzum bu saglık ocaklarındakı aıle hekımlıgının yaptıgı uygulamalar gittiğin doktora gore farkediyor.
şöyle ki
ben kayıt için gittim doktoruma ..
-'Toktor bey x haftalık hamıleyım kayıt olmaya geldım' dedım.
adam yuzume uzun uzun baktıı
-'hayırlı olsun bacım ne diim varmı benden bı ıstegın' dedı..
bende
-'sıze zahmet olmazsa tetanoz asısı olucam' dedım..
-'ii bari üst katta aşı odası var gidip olabılırsın' dedı.
ben pasa pasa domuşuk suratlı bı hemsırede asımı oldum evıme geldııım..

durum bundan ibaretti.ama bizim iş yerinden baska bı arkadasım aynı sekılde gıttıgınde
dosya acmıslar kılo tansıyon tespıtı yapmıslar asılarını hatırlatmıslar.üstüne üstlük biz size gelemedık sıze zahmet oldu dıye tesekkur etmısler..
durumu var sen anla gayrii..

hoş bulduk dünür fesetımdan çatladım evhanı görünce ne yapam uğraşıyom işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…