merhaba kızlar doktora gittik geldik keseyi gördük 6 hafta 5 günlükmüş bi sorun yok gibi kist varmış ama oluyormuş sizlerdede oldumu? doktor önemli değil o zamanla küçülücek dedi.10 gün tekrara gidip kalp atışlarını duyacağız
seastaar hayırlı olsun canım o kisti onemseme gebelıkle beraber olusuyormus.bende de vardı bebek buyudukce o kuculuyor..hatta doktorum bebegın ondan beslenır demıstı ..sen hangi hastaneye gidiyorsun.
sarıbeybi inşallah hemen adet olursunda baslarsınız calısmalara..
dscikim sıkılma hayatım..bak ben masamı temızledım yepyenı bı ınsan oldum :)))sende kendını bıseylere ver bakalım..kafan dagılır..
evhaancıkım konuya cevay ver dedıgınde acılan pencerede kalın A harfının yanında ataç işareti var ona tıklayıp ekleyebılırsın yada aynı ekranın su smıleylerın altında eklentı ekle yerı var orayada tıklayıp ekleyebılırsın..
millet nerdesiniz yaa
canım sen yenisin sanırım öncelikle aramıza hoşgeldin ve bebişin hayırlı olsun ALLAH sağlıla kucagına almak nasip etsin ( ne kadan kibar konuştum)
doktor kontrolünde mi çalışma yapsak yoksa önce doğal yollamı olmasını beklesek.....
işte kızlar dünkü doğum günümden bir iki kare sizleri devamı birazdan facede
Kepeklim herkese bi cevabın var gene:)
Dideeeeeeeeeem bende çok sıkıldım ayrıyetten çok uykum var ve bugün kendime kendim bile konuyom ne melem bi iş bu yaaa:)
Diğer kızlar hoşgeldiniz yaaa sağlık ocağına gidip kayıt olunca muayne ediyolar mı kızlar cuma izin aldım o işi de halledeyim diyom da napcam bilmiyom daha önce sağlık ocağına gidip aile hekimine görünen varmı aranızda laaaaN:)
kepeklim bendemi masamı temizliym kııı yapcak başka bişey yok
zeynom gel dişarı çıkıp gezelim
evhan doğum günü çocuğu ne fotosu ekliycen
dünürrr kız hoşgeldinnn
seastar allah tamamına erdirsin tatlım sağsalim kucağına almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?