Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

ayyy evet tatlım hala şu nişan mevzusuu neyseki akıllandı sonunda

iyi bak seninki akıllanmış benimkiyle aram hala açık,yakınlaşsam hemen yelkenleri indiricek gibi oluyo,ilgisi azaldı hatta kayboldu gibi bu aralar,muhabbetimiz bile kalmadı yani,ayrı takılıyoruz bu aralar bakalım ne zaman geçicek...

vallahi sabahları daha çok oluyo gün boyu geçer gibi oluyo arada ama tamda gitmiyo,ama şunu anladım açken daha çok bulanıyo ama yiyorum sanki yine bulanıyo onu anlıyamadım ay......
meyve tüket bol bol bende açken daha çok bulanıyodum
ya şimdi ham,lelğinde etkisi var sende uzak duruyosan oda kendini çekmiştir toplarsınız yakında

hamaratlıkta son noktadayım yanii ..
sabah beri masamı temizlemeye calısıyorum.
az oncede ayagıma dolanan üçlü prizi akıllı akıllı cektim fişden bi güzel sardım dolaba kaldırdım döküntü olmasın diye.
bi baktım pc kapanmış alla alla :26:
.ama bi sorun o kablo ne kablosu :26: ..
tabıkı benım bılgısayarımın kablosu ..
paşa paşa açtım yine serdim ayağımın altınaaa

manyak bilgisayarın fişinimi çektin ay çok hoşsun

Hoşbuldum kızlar ben de sizi çok özledim

Kepeklim sınavım varda bu hafta sonu ona çalışıyorum kaç gündür

gülüm sana demez olumuyum ya seninde agzın bal yesin hemide orijinal organik bal yesin. kız birinize yazıyorum ikinci yorumu yazmak eziyet oluyor o kadra agır ki bugün pc sanki hangi gün hızlıda diyicem ama bugün ayrıyetten agır. esrayla konuştuk seni sordu dedim akşam kan testi yaptıracak bol bol dua gönderdi sana .

vallahi sabahları daha çok oluyo gün boyu geçer gibi oluyo arada ama tamda gitmiyo,ama şunu anladım açken daha çok bulanıyo ama yiyorum sanki yine bulanıyo onu anlıyamadım ay......

merhaba canim. valla kolay degil bulanti dönemi hatta cok zor ya. ben 2-3 hafta sadece yogurtlu makarnayla, yogurtlu corba yiyebildim. yogurt icini aciyo biraz sende dene istersen.

slm hanımlaar yemek yedik geldik..
sizden nabeer..
yeni arkadaslar hosgeldınız..
sarıbeybi çalışmalara devam hayırlısıyla gelır ınsallah bebegın..ne kadardır ugrasıyorsun..

mayitoo idrar testinde gebeliğinin cıkması için daha coook erken bence..gunun gecmeden negatif cıkan sonuclara pek guvenme bence..

evhan nasılsın kuzum..nasıldı dogum gunun neler yaptınız.anlatsana

merhaba kızlar doktora gittik geldik keseyi gördük 6 hafta 5 günlükmüş bi sorun yok gibi kist varmış ama oluyormuş sizlerdede oldumu? doktor önemli değil o zamanla küçülücek dedi.10 gün tekrara gidip kalp atışlarını duyacağız

arkadaşlar çalışma yapıyoruz da rahim ağzında yara oluşmuştu bi türlü kurtulamadım ondan.o tam iyileşmeden sakıncalıymış hamile kalmak bu ay tekrar gidip donduracağım da adet olamadım yaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…