ayyy evet tatlım hala şu nişan mevzusuu neyseki akıllandı sonunda
meyve tüket bol bol bende açken daha çok bulanıyodumvallahi sabahları daha çok oluyo gün boyu geçer gibi oluyo arada ama tamda gitmiyo,ama şunu anladım açken daha çok bulanıyo ama yiyorum sanki yine bulanıyo onu anlıyamadım ay......
ya şimdi ham,lelğinde etkisi var sende uzak duruyosan oda kendini çekmiştir toplarsınız yakındaiyi bak seninki akıllanmış benimkiyle aram hala açık,yakınlaşsam hemen yelkenleri indiricek gibi oluyo,ilgisi azaldı hatta kayboldu gibi bu aralar,muhabbetimiz bile kalmadı yani,ayrı takılıyoruz bu aralar bakalım ne zaman geçicek...
hamaratlıkta son noktadayım yanii..
sabah beri masamı temizlemeye calısıyorum.
az oncede ayagıma dolanan üçlü prizi akıllı akıllı cektim fişden bi güzel sardım dolaba kaldırdım döküntü olmasın diye.
bi baktım pc kapanmış alla alla :26:
.ama bi sorun o kablo ne kablosu :26: ..
tabıkı benım bılgısayarımın kablosu..
paşa paşa açtım yine serdim ayağımın altınaaa
noliii yaaw..zaman durdu sankii
site gittiiiiii gldiiii bacıııı ya dişarda hava çok güzelllllllllllllllll ben dişarı çıkmak istiyom
Slm kızlar görüşmeyeli nasılsiniz var mi bir gelişme özlediniz mi beni
hoşgeldin tatlımmm özledik tabi nasılsınSlm kızlar görüşmeyeli nasılsiniz var mi bir gelişme özlediniz mi beni
öğlen yemegi bahanesiyle yakında bi yerler varsa gitsen aslında..hem yürüyüş olur ..insanın içi açılır..
evt çok zor oluyo özlüyom bide yeni yiğen doğdu göremedim üzülüyom. hastalıkları sorma bacımmm 1 sene içinde 3 ameliyat oldum nerdeyse. 2009 matta ayam kırıldı platin takıldı 5 ay yürüyemedim tam iyileştim işe başladım 2009 temmuzda ıspartaya geldik 1 haftalına gezmeye apandist çıktı acil adılar işlerimizden olduk ıspartaya yerlestik tam düzene girdi herşey rahimde perde çıktı ondan oldum ameliyat derken kendimizi antalyada bulduk ahanda böyle bacım kitap yazcam zaten çektiklerimi allah beterinden saklasın ömrüm ameliyat olmakla geçiyo alıştım illa o ameliyathaneye hersene gircem yoksa rahat edemiyom
pisssssssssssssssssssssssss bende bebiş dedim niye beni görmedin ağzım bal yemiyo
vallahi sabahları daha çok oluyo gün boyu geçer gibi oluyo arada ama tamda gitmiyo,ama şunu anladım açken daha çok bulanıyo ama yiyorum sanki yine bulanıyo onu anlıyamadım ay......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?