dün benim alttan baktı doktor ama kalp atışını duyamayız dedi o yüzden bakladı 6 hafta 5 gün dü dün 10 gün sonra gel dedi
yaaa insan bi başsağlığı diler kızlar yaaaa. dünde böle bir sorunumu yazdım kimse bişi demedi bugünde. ölü var diyom yorum yapmıyonuz.bişi yazmıyonuz. ben herkesin derdine bişiler yazmaya çalışıyom. neyse.
abla öncelikle başın sağolsun.bebek içinde stres yapma bence Allah kısa zamanda nasip etsin sana da bana da :)))
allah razı olsun cnmmm inşallah sende bende tüm isteyenlerde kısa zamanda alır muylu haberi.
slm kızlar yemek yiyip geldimm..
nedendir anlamadım sabah geldiğimde iyiydim sanki birden üstüme gri bi bulut coktu.üzüntü hasıl oldu birden hayır olsun..
benimde 16inci haftaya kadar alttan bakicaz dedi. benim bebegiminde hemen kalk atisi göründü. nts ye 30uncu haftadan sonra baglanacaksin dedi. orda duyuluyormus kalp atisi
kızlar ben geldim gülcüm hakkında hayırlısı olsun çok üzüldüm gerçekten bu arada başınız sağ olsun tatlımmmmmmm
makinadan makinaya fark ediyor demek ki. benimde alttan baktılar hatta 2 3 hafta hep alttan baktılar yaklaşık 2 ay olana kadar alttan bakıyorlar ben istemiyordum ama bebegimi görebilmek için razı oluyordum. ben adetim geçti evde test yaptım pozitif çıktı. bir hafta sonra kan verdim 30 277 çıktı bir hafta daha bekledim ki hem kese hem kalp atışı görülsün diye ki çok şükür öyle oldu. bir taşla iki kuş vurmuş oldum. bende bu hafta kontrole gitmedim içim içimi yiyor bebegimi görmek istiyorum. inşallah saglıgı yerindedir. öyle korkuyorum ki
patron ehliyeti çıkardıya durmaz artık burlarda atölyeye gitti akşam üzeri gelcekkız patronun yokmu
kızlar ben geldim gülcüm hakkında hayırlısı olsun çok üzüldüm gerçekten bu arada başınız sağ olsun tatlımmmmmmm
patron ehliyeti çıkardıya durmaz artık burlarda atölyeye gitti akşam üzeri gelcek
saol cnmmm yaaaa heray olduğu gibi hüsran oldu buayda. hayırlısı böyleymiş. evt çok üzüldüm komşumuzada çok severdim kadını kimseye zararı yoktu evladının yüzünden kalp krizi geçirmiş.allah günahlarını affetsin
tamam kimsenin bana cvp vermeye niyeti yok galiba gül dışında
hoşgeldin kuşummmm nasılsın
selam kızlar nabersiniz ben çok yorgunum sabahtan beri iş yapıyom,belim ağrıdı karnımda erkenden şişmeye başladığı için,eğilmek bile zor geliyo kasıklarım ağrıyo hemen.
sizlerden ne var ne yok.
noldu bebeğim sor ablana cevaplasın,aliym soruyu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?