Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

günaydın hanımlarrrr nasılsınızzz,buneya sabah sabah dertlenmişsiniz bacılar noluyo yav bu adamlara allah hallaaa,hepsini bir kazana koyuppp altınıda yakmak lazım yandım karıcımmmmm dedikçe altına odun atmalııı:84:

ahhh nerde cnmmmm ilk seferde tutuverse keşke.

cnmmmm yorum yapamıycam herkesin kendi özgün iradesi ve yaşadıklarını kişi kendi bilir. ama ben olsaydım nekadar rahatsız verseler bile bakardım. çünkü ben genç yaşda bile kaç kere bakıma muhtaç kaldım ilerde nolcağımda belli deil. oyüzden en kötü anneye -babaya bile bakmanın allah katında mükafatı çok büyük. ama herkesin kendi düşüncesi. güsel bir örnek verim size.paylaşim.

peygamberimize a.s. biri gelip sormuş ben anneme kötü davrandığından dolayı sırtımı dönmüştüm annem bana kırgın demiş. annemin hakkını ödemek istiyom sırtımda mekkeye medineye götürsem ödermiyim demiş peygamberimizde sen anneni sırtında ömrünün sonuna kadar mekkeyi tavaf ettirsen sadece anne karnında attığın bir tekmenin hakkını ödersin demiş.

gerisini siz düşünün.

günaydın melisim napıyon nasılsın
ay sorma bugün kızlar bayağa dertli

İnş hayırlısı olsun
sorma çok yoğun ve yorgunum bende çok büyük hata yaptığımı anlıyoruım ama iş yok ki işten çıksam ne yapıcam o yüzden dayanabildiğim yere kadar dayanacağım

Kızlar ablam doğurmuş sabah ay şok oldum erken gelmiş sıpa çok güzelmiş ya annemi aradım neti açsın görüşelim diye hastanedeymiş

ayyy ne güzel Allah analı babalı büyütsün

Kızlar ablam doğurmuş sabah ay şok oldum erken gelmiş sıpa çok güzelmiş ya annemi aradım neti açsın görüşelim diye hastanedeymiş

oyy ne güsel bi haberrrrr allah analı babalı büyütsün cnmmm. bende kardeşimin doğumunu sabahın köründe duymuştum çoook ağlamıştım. bende artık netten görüyom bebeişimizi.

günaydin kizlar.
benim bebisim kesin erkekmis dün kocaman pipisini gösterdi :)
seker testinide yaptilar cok sükür hersey iyi. masallah oglum 920 gr olmus ya. boyuda 35cm. ay düsünüyorumda surda ne kalmis ki. 2kilo falan daha alacak 15cm cik daha büyüecek ve kucagimda olacak. artik ne kadar cabuk büyürlar masallah. kilosu gecenkinin 2i kati boyuda 10 cm birden atmis. ama yaramaz yüzünü göstermedi dün. bi pipisini gördük yani

oyyy oyyy tosuncuk annesi olucakmış. kesinleşsin diyeee pipiyi göstermiş.daha ne..
maşallahhhhh cnm hızla büyüyolar....

ayyyy artik daha bi heyecanliyim. cok az kaldi ya. söyle düsünüyorumda birdahaki randevu 4 hafta sonra ondan sonrakiler 2haftada bir olacak. bence ozaman zaman cok cok cabuk gecer. ay hem korkuyorum hem kendi kendime cesaret veriyorum :)

ay hadi gözün aydın bak sonunda kesinleşti
maşallah tosunuma

günaydın melisim napıyon nasılsın
ay sorma bugün kızlar bayağa dertli
iyiyim cnm ağrılarım şuan yok gibi şükür,ama çok açım çocuklarla kahvaltı hazırlıyorduk,sen nasılsın cnm...

sumrucum çok sevindim cnm sağlıkla doğsun tosuncuk inş,maşallah baya bi toplu bebiş olucak seninki...

bende iyiyim melisim sevindim canım ağrılarının geçmesine
ee hadi sende hemen kahvaltını yap bebiş aç kalmasın

aaa hayırlı olsun canımm allah analı babalı büyütsün
ne kadar erken oldu pekii

Sağol canım benim 25-31 ocak arasıydı beklenen doğum sezeryanla olmuş ilki normaldi sıkıntılı oldu belden aşağısını uyuşturmuşlar sadece

Günaydın canım aynen canım ömür törpülüyolar benimki de beni delirtiyor hamilelikten dolayı iyi davranıyormuş birde öyle diyor ama yinede seviyorum manyağı napıyım:97:

Tutar canım tutar diğer konudada yaşayan bilir tabi ne diyyeyim marifet tokat atana diğer yanağınıda çevirmek elhamdülüllah müslümanız sabırlı olmamız lazım zaten kendimde en çok kızdığım bu ya sınavı her sefreinde geçemiyorsun diyorum diyorlar ya 'iyiliğe iyilk her kişinin kötülüğe iyilik er kişinin'

amin canım darısı başımıza

oyy ne güsel bi haberrrrr allah analı babalı büyütsün cnmmm. bende kardeşimin doğumunu sabahın köründe duymuştum çoook ağlamıştım. bende artık netten görüyom bebeişimizi.

amin canım ay yeğenler çoğaldı sayılarını unuttum:)) ya hediyelerini doğumdan önce gönderecektim güya nasip olmadı

Günaydın canım maşaallah oğluna oh oğlumun arkadaşı kesinleşti:)

kilosu baya cok. cok peynir yogurt falan yiyorum hergün sütümüde iciyorum belki ondandir. zaten seviyordum ama cok yiyince kilo yapiyo diye dikkatli yiyordum. simdi bebis varya hic dikkat etmiyorum canim istedikce yiyorum. ama kizlar ben 9 kilo almisim simdiden. doktor normal dedi ama ben cok korkuyorum sonra veremem diye. birde daha 3,5 ay var o 3,5 ayda kesin en az bi 5 kilo daha alirim. esimde diyo popon kocaman olmus diyo. bebegim saglikli dogsunda bi insallah veririm. kizlar mutlaka dogumdan sonra bi diyet listesi yapalim beraber

he valla kiz yakin olsa oynamaya gelirdik size :)

Hadi bakalım hayırlısı olsun gülüm inşallah çoğul gebelik yaşarsın bi taşta iki kuş:)

Hay Maşallah Allah uzun ömür versin inşallah:)

Allah ailelerimizin ayağına paspas olsak faydasız

Çok şükür maşallah Allah uzun ömür versin:)

Melisa hoşgfeldin ağrılarının geçtiğine sevindim
seasstar az sık dişini doğumdan sonr adönmezsin olur biter:)

Kız benimde popo büyüdü aman napıyım artık almak istemiyorum ama doktor şey demişti bundan sonra çok aa yesen bile alacaksın bebek hızla büyüyor.

Reyyandan haberi olan var mı bu ayın onbeşine taşınıcaz diyordu sanki en son eşine de kızmıştı ne yaptı acaba?

Kız benimde popo büyüdü aman napıyım artık almak istemiyorum ama doktor şey demişti bundan sonra çok aa yesen bile alacaksın bebek hızla büyüyor.

Reyyandan haberi olan var mı bu ayın onbeşine taşınıcaz diyordu sanki en son eşine de kızmıştı ne yaptı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…