Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

he iz gelirdik kocalari cekistirirdik :)
banada aynisini dedi doktor. istersen hicbirsey yeme cocuk gerekeni senden alir dedi, ama sen cekersin dedi ve kiloda yinede alirsin dedi. artik dogsunlar yaaaa. 14 hafta var daha 3,5 ay....

Amin canim seninkinede. bak kizin olursa talip cikabilirim :)

Kızlar ben bu aralar doğumdaa tırsmaya başladım yine aklıma geliyor sürekli(

he iz gelirdik kocalari cekistirirdik :)
banada aynisini dedi doktor. istersen hicbirsey yeme cocuk gerekeni senden alir dedi, ama sen cekersin dedi ve kiloda yinede alirsin dedi. artik dogsunlar yaaaa. 14 hafta var daha 3,5 ay....

Ay doğarlar canım baksana az kaldı 97 günüm kalmış doğumdn asonra veririz önemli olan doğumdan sonra yememek yoksa zor veririz süt olsun diye talıları götürenler var halbuki süt falan yapmıyor bol bol yağ yapıyor.

ay kizlar ben simdiden ayakkabilarimi giyerken zorlaniyorum karnim dahada büyüyünce naparimki. birde dün aklima geldide kiz biz karnimiz büyüdükce epilasyon yaparken, agda yaparken nasil yapicaz ya. ????

ay kizlar ben simdiden ayakkabilarimi giyerken zorlaniyorum karnim dahada büyüyünce naparimki. birde dün aklima geldide kiz biz karnimiz büyüdükce epilasyon yaparken, agda yaparken nasil yapicaz ya. ????

Canım ben zaten ağda epilasyon kimyasal bişey kullanamıyorum tıraş bıçağı kullanıyorum hep mecburen şimdilik idare ediyorum iyice büyünce aynadan yardım alıcam artık:))

sorma ya onu bende hep düşünüyorum.bizim arkadaşların gittiği bir kuaför var ona giderim herhalde diye düşünüyorum çok utanırım aslında ama

bu arada ben gene koptum kaçırdığım bir şey var mı

Esra tam aklımdan geçtin geldin ne yaptın sınavların nasıl geçti? Ben örgü modeli bakıyordum dedim esra olsa şimdi sorardım tunus işi yapıyorumda ilk kez ucunun kıvrılması normalmi kenar gidince düzelirmi?

İnşallah bakın 2. hamiş haberide geldi benden sonra hatta seastarla beraber 3 oldu:) 4. nimet, 5. afr, 6. gül, 7. esra, 8. ceylin olsun:) Adet sırasına göre yazdım haaa:) Unuttuklarım varsa hatırlatın:)

canım çok sağol inş. kucağımızda almak nasip olur. dün karından baktı canım göremedi seninki ne zaman görüldü yani vajinal baktı mı sana kalp atışı 7. haftada mı görülüyo kan testi verdim öğleden sonra bi daha gircem bakalım

Slm eflalcim iyiyim canım sınavda fena değildi
Tunus işini daha önce bende yapmıştım ama kıvrıldigini hatırlamıyorum ama birşey olmaz canım kenarlarına tig ile oya yaparsın birde ağır birşeyin altına bırak bittiğinde bir kaç gün geçer

hayırlı olsun cnm darısı bana ve isteyen herkese olsun

çok sağol canım inş ama bebeği henüz olmayanlara tavsiyem şu önce aklınızdan çıkarın rahat olun biz 4 ay denedik ama çok stresliydim çok meraklıydım ama hep hüsrandı sonu bu ay yumurtlama dönemini bile hesaplmadım netten ve adetim 3 gün geçmeden test bile yapmadım yani stres yapınca vücut sebepsiz kısırlığa giriyomuş bi doktor arkadaşım söyledi haberiniz olsun rabbim bizlere kucağımıza almayı nasip etsin olmayanlara tez zamanda nasip etsin

ayy canım maşallah ogluşuna allah analı babalı büyütsün. sana bir şey sorabilirmiyim. sen nelere aşerdin. neler yedin nelerden tiksindik çok bulantın oldumu. bende erkek hissediyorum ya bende dün gittim ama daha birşeyini göstermedi dik duruyordu velet doktor dedi 4 yada 4,5 aylık olunca ancak gösterir ama beni merak sardı şimdiden.

Sağol canım sınavlarında iyi geçmiş oh rahatlamıştırsın hangi bölümdü seninki?

Kız bende söylüyüm ne de olaa erkek:)) ben ilk üç ay hep turşu yemek istedim böyle ekşi ekşi hatta eşim tatlı yemiyorsun ekşi yiye yiye çıkarcan ayşeyi diyordu delü benim komşunun gelinide erkek doğurdu o da turşu yemiş ama kişiden kişiye değişiyor yemek konusu bence:))

Amin canim seninkinede. bak kizin olursa talip cikabilirim :)

oLUR ŞEKER:) BAKARIZ:)

4+2DE GÖRÜLDÜ BENİMKİ AMA SANIRIM HSGDE PROBLEM VARDI 10 GÜN SONRA 7+3 OLMUŞTU ÇÜNKÜLÜM:) KARINDAN BAKIYO BENİMKİDE NORMALDE KESE 6. HAFTADA GÖRÜNÜYO ŞEKER KALP ATIŞLARI 7+3TE ALDIK BİZ SEN NE KAN TAHLİLİ VERDİN ANLAMADIM?

Kızlar ben bu aralar doğumdaa tırsmaya başladım yine aklıma geliyor sürekli(

ay canım tırsma dogumdan. benim bir arkadaşım var hamileydi. dün dogum yapmış o kadar çok korkuyorduki dogum yapmaktan. hatta dogum korkusundan bebekte yapmak istemiyordu ama kazara hamile kaldı bir sürü zorluklar atlattı. cuma günü suni sancı ile dogrutacaklardı. pazartesi gecesi sabah 4 te sancıları başlamış. sabah hastaneye gitmişler. ve saat 2 de dogurmuş çok şükür yavrusunu. bana diyorki hiç korkutugum gibi degildi. yarım saat sürdü. ne oldugunu bile anlamadan bebek kucagımdaydı dedi. inşallah senin ve tüm hamişlerin de dogumu böyle olur. ne kadar korkaranız o kadar zor dogum yaparsınız bunu unutmayın. herşey olacagına varır. o bebek oraya girdiyse birşekilde çıkacak ve allah kimseye çekemeyecegi acıları yaşatmaz. allah büyük. her zaman böyle düşünün korktugunuz gibi olmaz inşallah. gerçi bende ilk düşükten sonra bunda birşey olacak diye korkmuyor degilim ama ben böyle korkulara kapılınca hemen dua okuyorum bir anda geçiveriyor. korkularım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…