Kız benimde popo büyüdü aman napıyım artık almak istemiyorum ama doktor şey demişti bundan sonra çok aa yesen bile alacaksın bebek hızla büyüyor.
Reyyandan haberi olan var mı bu ayın onbeşine taşınıcaz diyordu sanki en son eşine de kızmıştı ne yaptı acaba?
Hadi bakalım hayırlısı olsun gülüm inşallah çoğul gebelik yaşarsın bi taşta iki kuş:)
Hay Maşallah Allah uzun ömür versin inşallah:)
Allah ailelerimizin ayağına paspas olsak faydasız
Çok şükür maşallah Allah uzun ömür versin:)
Melisa hoşgfeldin ağrılarının geçtiğine sevindim
seasstar az sık dişini doğumdan sonr adönmezsin olur biter:)
he iz gelirdik kocalari cekistirirdik :)
banada aynisini dedi doktor. istersen hicbirsey yeme cocuk gerekeni senden alir dedi, ama sen cekersin dedi ve kiloda yinede alirsin dedi. artik dogsunlar yaaaa. 14 hafta var daha 3,5 ay....
herkese merhaba kızlar nasılsınız beni hatrılayan var mı içinizde 5 aydır bebek istiyoduk ama bu son ay pek siteye girmedim takmadım veeeeeeeeee artık hamileyim
ay kizlar ben simdiden ayakkabilarimi giyerken zorlaniyorum karnim dahada büyüyünce naparimki. birde dün aklima geldide kiz biz karnimiz büyüdükce epilasyon yaparken, agda yaparken nasil yapicaz ya. ????
ay kizlar ben simdiden ayakkabilarimi giyerken zorlaniyorum karnim dahada büyüyünce naparimki. birde dün aklima geldide kiz biz karnimiz büyüdükce epilasyon yaparken, agda yaparken nasil yapicaz ya. ????
İnşallah bakın 2. hamiş haberide geldi benden sonra hatta seastarla beraber 3 oldu:) 4. nimet, 5. afr, 6. gül, 7. esra, 8. ceylin olsun:) Adet sırasına göre yazdım haaa:) Unuttuklarım varsa hatırlatın:)
hayırlı olsun cnm darısı bana ve isteyen herkese olsun
aaa hayırlı olsun canımm allah analı babalı büyütsün
ne kadar erken oldu pekii
günaydin kizlar.
benim bebisim kesin erkekmis dün kocaman pipisini gösterdi :)
seker testinide yaptilar cok sükür hersey iyi. masallah oglum 920 gr olmus ya. boyuda 35cm. ay düsünüyorumda surda ne kalmis ki. 2kilo falan daha alacak 15cm cik daha büyüecek ve kucagimda olacak. artik ne kadar cabuk büyürlar masallah. kilosu gecenkinin 2i kati boyuda 10 cm birden atmis.ama yaramaz yüzünü göstermedi dün. bi pipisini gördük yani
Slm eflalcim iyiyim canım sınavda fena değildi
Tunus işini daha önce bende yapmıştım ama kıvrıldigini hatırlamıyorum ama birşey olmaz canım kenarlarına tig ile oya yaparsın birde ağır birşeyin altına bırak bittiğinde bir kaç gün geçer
aslında hiç kaçırmam ama eşimle gece biraz tartıştık ben gittim yattım o yüzden yarısını kaçırdım...birazdan netten izleyeceğim...
ayy canım maşallah ogluşuna allah analı babalı büyütsün. sana bir şey sorabilirmiyim. sen nelere aşerdin. neler yedin nelerden tiksindik çok bulantın oldumu. bende erkek hissediyorum ya bende dün gittim ama daha birşeyini göstermedi dik duruyordu velet doktor dedi 4 yada 4,5 aylık olunca ancak gösterir ama beni merak sardı şimdiden.
Sağol canım sınavlarında iyi geçmiş oh rahatlamıştırsın hangi bölümdü seninki?
Amin canim seninkinede. bak kizin olursa talip cikabilirim :)
canım çok sağol inş. kucağımızda almak nasip olur. dün karından baktı canım göremedi seninki ne zaman görüldü yani vajinal baktı mı sana kalp atışı 7. haftada mı görülüyo kan testi verdim öğleden sonra bi daha gircem bakalım
Kızlar ben bu aralar doğumdaa tırsmaya başladım yine aklıma geliyor sürekli(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?