gül abla ne zamandır seninle görüşemiyoruz nasılsın doktora gitmişsin tedaviye başlamışsın hayırlı olsunnn inş. en kısa zamanda hamiş kalırsın sen ve tüm bekleyenleri allah en kısa zamanda anne olmayı nasip etsin
gül abla ne zamandır seninle görüşemiyoruz nasılsın doktora gitmişsin tedaviye başlamışsın hayırlı olsunnn inş. en kısa zamanda hamiş kalırsın sen ve tüm bekleyenleri allah en kısa zamanda anne olmayı nasip etsin
selam günaydın hanımlarrr nabersiniz. bakıyorumda mutsuz bir hava var bugün
toxi cmmm sakin ollll hakkında hayırlısını iste cnmmm. ayrıca anadığım kadarıyla aile meselesii ama gerçekden bakıma muhtaçlarsa evinize almanız doğru olmazmı cnmm. onların yerinde senin annen babanda olabilirdi bu mücadeleyi sen de yapıyor olabilirdin. böyle düşün bence.
bugün sen onları istemessin ilerde allah göstermesin ailene bişi oldumu bakmak istedinmi buseer eşin istemicek. benim görüşüm bu. hayat müşterekdir cnmmm ve yaşlılara bakmanın mükafatıda çok büyük.
Eflal gül afr seastar hoşgeldiniz kızlarr
betülüm sakın ailene anlatma zeynep doğru diyo senle kocan iyi olsanız bile onların kini geçmiyo hep akıllarında kalıyo ha ne yapacağını sen daha iyi bilirsin tabi ki ama dediğim gibi biraz sakinleş öyle karar ver
ben eşimle tartışırken bana bi kere boşanalım dedi tamam sen git dava aç mahkeme günü görüşürüz dedim evden de sen gitceksin burası benim evim bi yere gitmiyorum dedimee tabi sonra sustu daha ne desin
evt cnmmmm göüşemiyoz... ben iyim morallerim çok yüksek. evt tedavi başladı şuan yumoş kuvvetlendirici ilaç içiyom yarın son. yarın akşam kontrol var yumoşlara bakılcak. 1hafta hergün bakılcakmış çatlama anına kadan. bakalım inşallah rabbim bekletmez artık. allah senide bekletmesin canımmm tüm isteyenlere versin.
sen nasılsınnn adete az kaldı galiba.
selam günaydın hanımlarrr nabersiniz. bakıyorumda mutsuz bir hava var bugün
toxi cmmm sakin ollll hakkında hayırlısını iste cnmmm. ayrıca anadığım kadarıyla aile meselesii ama gerçekden bakıma muhtaçlarsa evinize almanız doğru olmazmı cnmm. onların yerinde senin annen babanda olabilirdi bu mücadeleyi sen de yapıyor olabilirdin. böyle düşün bence.
bugün sen onları istemessin ilerde allah göstermesin ailene bişi oldumu bakmak istedinmi buseer eşin istemicek. benim görüşüm bu. hayat müşterekdir cnmmm ve yaşlılara bakmanın mükafatıda çok büyük.
Aman yaaa sende mi size ne oldu:)
BAk canım öyle dediği zaman mahkeme orda git aç davanı boşayacaksan boşa ama ben böyle birşey yapmam, soranlarada o beceremedi evliliği der geçerim ailem her zaman arkamda dersin olur biter:) Zaten bu lafın üstüne kırar kıçını oturur yok oturmadı o zaman yaşanılacaklardan sen sorumlu değilsin ama diyorum bak tecrübe konuşuyo biz 6 kez boşanma kararı aldık 1inde ben evi terk ettim anneme gittim kuzu gibigeldi aldı beni:) ama sen sen ol sakın ailene anlatma sonra siz iyi olursunuz onların kini geçmez:)
Amin canım rahat ol sen koooca öğretmen kadınsın güven az kendine erkekler karılarını pıstırmak isterler ama pısırık kadından hoşlanmazlar güçlü kadın ulaşılmazdır der benim evli erkek kuzenim. Emin ol işe yarıyo... Sadece rahat ol. onsuz bir hayat olduğunu göster ama çokunu çıkarma:)
Amiiin inşallah Rabbim hepinize versin:)
Gülüm hoşgeldin nasılsın bakalım varmı bi gelişme ilaç ne kullanıyordsun sen ve nasıl kullanıyorsun tedavinin gidişatını merak ediyorum. Ayrıca betül eğer gülün dediği gibi normal dışı bir durum varsa gülün söyledikler doğru ama anladığım kadarıyla durum biraz keyfi:)
evt cnmmmm göüşemiyoz... ben iyim morallerim çok yüksek. evt tedavi başladı şuan yumoş kuvvetlendirici ilaç içiyom yarın son. yarın akşam kontrol var yumoşlara bakılcak. 1hafta hergün bakılcakmış çatlama anına kadan. bakalım inşallah rabbim bekletmez artık. allah senide bekletmesin canımmm tüm isteyenlere versin.
sen nasılsınnn adete az kaldı galiba.
Hahhaha aynı teknik kıstırıp kuyruklarını oturuyorlar valla:)
Amin canım inşallah beklemezsiniz fazla:)
cnmmm iyim sen nasılsınnn ben serofhene diye hap içmeye başladım adet 3 cü günü. günde 2 tane. yarın sabah içme dedi dr. akşam gel bakalım bi dedi.tedavi süresi cnmm. yarın iyice belli olcakmış.
yani yumoşlar iyiyse 1 hafta hergün usg de bakılcakmış dr. bana çatladığında neler hissedicem onu göstericekmiş ki diğer aylarda ben bilicekmişim bugün çatlama oldu diye.şimdilik bildiğim bu yarın netleşcek iyice cnm.
betülcüm olaylara bazen kendimizi karşıdakinin yerine koyarak bakmamız lazım. acaba benimde başıma gelirmi diye düşünerek davranmak lazım. ben öyle davranıyorum ve hep kazanıyorum kaynanamlarla sorunum yok eşimde aileme öyle iyi davranıyo. karşılıklı cnm herşey.
allah en kısa zmanada kodndursun bebişleri inş bilmem farkettin mi bebişleri dedimmm
ebrarım ya siznkilerle benimkii bir olmaz gidersemde dönüşüm olmaz gelmez bile almaya barışmayız bide derki sen istedin sen gittin sen bitiirdin bu evliliği sen beni haketmedin sen hiç bişeyi haketmion daha sayım mı o yüzden iyice düşünüp gişderim ben
ebrarımmm naber bacımm iyimisin bebiş nasıl üzüyomu seni
betülcümm bende artık gerçekden ikizi kafaya taktım nedense aklımdan hep ikiz geçiyo. inşallah tedaviyle ikiz olur üçüzede razıyım ama fazlası olmaz artık yine allah bilir verirsede kabulummm bakarım o layık görüp verdiyse
Eflal gül afr seastar hoşgeldiniz kızlarr
betülüm sakın ailene anlatma zeynep doğru diyo senle kocan iyi olsanız bile onların kini geçmiyo hep akıllarında kalıyo ha ne yapacağını sen daha iyi bilirsin tabi ki ama dediğim gibi biraz sakinleş öyle karar ver
ben eşimle tartışırken bana bi kere boşanalım dedi tamam sen git dava aç mahkeme günü görüşürüz dedim evden de sen gitceksin burası benim evim bi yere gitmiyorum dedimee tabi sonra sustu daha ne desin
betülcümm bende artık gerçekden ikizi kafaya taktım nedense aklımdan hep ikiz geçiyo. inşallah tedaviyle ikiz olur üçüzede razıyım ama fazlası olmaz artık yine allah bilir verirsede kabulummm bakarım o layık görüp verdiyse
yok canım hiç bi muhtaclıkları yok kızları istanbulda zırt orda zırt burdalar muhtaç adam gezermi okadar 9 kardeşler canım kimze tınlamıo dul kızlarıda var bekar oğullarıda yanlız yaşayan ben onlara bakmaktan gozunmama ama her geldikelrinde olay yaratıo küfürler şeyler havada uçuo
ayy zeynebim bu başka bi tür dedim brn ne açıcam davayı yiyosa sen aç dio seni delirticem eninde sonunda sen isticeksin boşanmayı dio
iyiyim bidenem yok ya benim kızım çok uslu
sabah benimle uyanıyo sonra akşam eve gidince de uyuyo hemen
hiç üzmüyo annesini
sende ne var ne yok kuşumm
wayy ikize üçüze razıyız haa canım gel sen beş de şuna anlaşalım işte
cnmmm iyim sen nasılsınnn ben serofhene diye hap içmeye başladım adet 3 cü günü. günde 2 tane. yarın sabah içme dedi dr. akşam gel bakalım bi dedi.tedavi süresi cnmm. yarın iyice belli olcakmış.
yani yumoşlar iyiyse 1 hafta hergün usg de bakılcakmış dr. bana çatladığında neler hissedicem onu göstericekmiş ki diğer aylarda ben bilicekmişim bugün çatlama oldu diye.şimdilik bildiğim bu yarın netleşcek iyice cnm.
betülcüm olaylara bazen kendimizi karşıdakinin yerine koyarak bakmamız lazım. acaba benimde başıma gelirmi diye düşünerek davranmak lazım. ben öyle davranıyorum ve hep kazanıyorum kaynanamlarla sorunum yok eşimde aileme öyle iyi davranıyo. karşılıklı cnm herşey.
hoşbuldum canım
hayırlısı olsun bir kız bir erkek iki tane bebişin olsun inş
amann iyi cmmmm doğuncada böyle uslu olur inşallah. ben bildiğingibi evde işyerinde iş iş iş işşşşşşşşşşşşşşşş. bitane eleman buldum kendime komşuyu. onada öğrettim oda yapınca adet bazında sıkıntımız azaldı rahatladım biraz cnm. artık işcim var benimde
ama ama beşizede açık kapı bıraktım verirse bakarım didiydimmmmm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?