Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

Eflal gül afr seastar hoşgeldiniz kızlarr
betülüm sakın ailene anlatma zeynep doğru diyo senle kocan iyi olsanız bile onların kini geçmiyo hep akıllarında kalıyo ha ne yapacağını sen daha iyi bilirsin tabi ki ama dediğim gibi biraz sakinleş öyle karar ver
ben eşimle tartışırken bana bi kere boşanalım dedi tamam sen git dava aç mahkeme günü görüşürüz dedim evden de sen gitceksin burası benim evim bi yere gitmiyorum dedim ee tabi sonra sustu daha ne desin

evt cnmmmm göüşemiyoz... ben iyim morallerim çok yüksek. evt tedavi başladı şuan yumoş kuvvetlendirici ilaç içiyom yarın son. yarın akşam kontrol var yumoşlara bakılcak. 1hafta hergün bakılcakmış çatlama anına kadan. bakalım inşallah rabbim bekletmez artık. allah senide bekletmesin canımmm tüm isteyenlere versin.
sen nasılsınnn adete az kaldı galiba.

Amiiin inşallah Rabbim hepinize versin:)

Gülüm hoşgeldin nasılsın bakalım varmı bi gelişme ilaç ne kullanıyordsun sen ve nasıl kullanıyorsun tedavinin gidişatını merak ediyorum. Ayrıca betül eğer gülün dediği gibi normal dışı bir durum varsa gülün söyledikler doğru ama anladığım kadarıyla durum biraz keyfi:)

Hahhaha aynı teknik kıstırıp kuyruklarını oturuyorlar valla:)

Amin canım inşallah beklemezsiniz fazla:)

yok canım hiç bi muhtaclıkları yok kızları istanbulda zırt orda zırt burdalar muhtaç adam gezermi okadar 9 kardeşler canım kimze tınlamıo dul kızlarıda var bekar oğullarıda yanlız yaşayan ben onlara bakmaktan gozunmama ama her geldikelrinde olay yaratıo küfürler şeyler havada uçuo

ayy zeynebim bu başka bi tür dedim brn ne açıcam davayı yiyosa sen aç dio seni delirticem eninde sonunda sen isticeksin boşanmayı dio

cnmmm iyim sen nasılsınnn ben serofhene diye hap içmeye başladım adet 3 cü günü. günde 2 tane. yarın sabah içme dedi dr. akşam gel bakalım bi dedi.tedavi süresi cnmm. yarın iyice belli olcakmış.
yani yumoşlar iyiyse 1 hafta hergün usg de bakılcakmış dr. bana çatladığında neler hissedicem onu göstericekmiş ki diğer aylarda ben bilicekmişim bugün çatlama oldu diye. şimdilik bildiğim bu yarın netleşcek iyice cnm.
betülcüm olaylara bazen kendimizi karşıdakinin yerine koyarak bakmamız lazım. acaba benimde başıma gelirmi diye düşünerek davranmak lazım. ben öyle davranıyorum ve hep kazanıyorum kaynanamlarla sorunum yok eşimde aileme öyle iyi davranıyo. karşılıklı cnm herşey.

allah en kısa zmanada kodndursun bebişleri inş bilmem farkettin mi bebişleri dedimmm
ebrarım ya siznkilerle benimkii bir olmaz gidersemde dönüşüm olmaz gelmez bile almaya barışmayız bide derki sen istedin sen gittin sen bitiirdin bu evliliği sen beni haketmedin sen hiç bişeyi haketmion daha sayım mı o yüzden iyice düşünüp gişderim ben

hepinizi ve kızımı çok seviom okula gitcem şimndiii görüşürüzzz çok gıcık ve sıkıcı bi hayatım var ya ben sıkıldım anlatmaktan sizide sıkmak istemiom ama çatlıcaktım valllaaa anlatmasm

betülcümm bende artık gerçekden ikizi kafaya taktım nedense aklımdan hep ikiz geçiyo. inşallah tedaviyle ikiz olur üçüzede razıyım ama fazlası olmaz artık yine allah bilir verirsede kabulummm bakarım o layık görüp verdiyse

Günaydın hanımlar ay betül kız başım ağrıyodu iyice ağrıdı içim daraldı bu ne ya bizim kocalar niye böyle bak ben sana bişey diyeyim mi biz üç yıllık evliyiz ne kavgalarımız oldu hala oluyor ama maşaallah artık daha sakin benim eşim bana şiddet uygulamaya bile kalktı neyse hatırlamak istemiyorum o günleri hep ailesi yüzünden babası yüzünden onlar bişey yaptığından değil benimki ailesinin hatalarını kabul etmiyordu ben korkumdan ağzımı açıp bişey d yemiyordum üstüme yürüyordu her kavganın sonunda da boşanalım mutsuzsan diye topu bana atıyordu bir oldu iki oldu ama ben eşimin yaptığı her kötülüğü annesine anllattım kadın deli oldu tabi tamam kızdığım yönleri var ama beni savunur Allah var amma babasına bişey demedim bir gün eşime dedimki sen bu boşanmayı ağzına oyun etmişsin ben bişey demiyorum bir gün ben sana bir kere diycem tam diycem o zaman beni arasanda bulamazsın ondan sonra artık söylemez oldu şimdi benim eşim memlekete yerleşmek istiyor benim sıkıntımda o içim daralıyor bunalıma giricem nerdeyse diyorumki memlekete yerleşeceğimiz anda sen babanın evine ben babamın evine çok meraklısın madem ailene yakın olmaya git yerleş yanlarına ama ben yanında olmuycam dedim senin anlıycan sustukça sindikçe tepene çıkıyorlar ben bunları defalarca yaşadım şimdi o bana kötü bişey deyince o sensin diyorum önceden edebimden susardım artık biraz edepsiz olmak lazım ve benim canımı çok sıkacağı zaman seninle uğraşmıycam bir dahakine açıp baban diycem oğlun bana eziyet ediyor ya düzeltin ya da ben çekemiyorum artık diyorum

Hahhaha aynı teknik kıstırıp kuyruklarını oturuyorlar valla:)

Amin canım inşallah beklemezsiniz fazla:)

ee napalım zeynom bundan anlıyorlar anca

gülüm inş. herşey yolunda gider bence moralinin yüksek olması herşeyden daha güzel
umarım böyle devam eder

aaaaaa ama yiter yaa sen anlattın ben bunalıma girdim
bu nasıl bi adam yaa ne demek seni deli edicem ne sanıyor kendini
walla canım allahım yardım etsin sana diyecek başka bişey bulamıyorum
ama sen çok taviz vermişsin ona bu çok belli adam kendine o kadar güveniyor ki

ebrarımmm naber bacımm iyimisin bebiş nasıl üzüyomu seni

iyiyim bidenem yok ya benim kızım çok uslu
sabah benimle uyanıyo sonra akşam eve gidince de uyuyo hemen
hiç üzmüyo annesini
sende ne var ne yok kuşumm
wayy ikize üçüze razıyız haa canım gel sen beş de şuna anlaşalım işte

hoşbuldum canım

hayırlısı olsun bir kız bir erkek iki tane bebişin olsun inş

Salla o zaman kuşum kaale alma o delirsin istiyorsa o boşansın ssana psikolojik baskı yapıyor çok gördüm ben bu blöfleri:) Yeme sakın hayatına hiç bişi olmamış gibi devam et ye iç gül :) Bi yerden sonra bu ne güven diye başına ekşiycek ezdirme kendini madem şikayetçisin benim bi sıkıntım yok sıkıntısı olan gider dava açar dersin olur biter...

amann iyi cmmmm doğuncada böyle uslu olur inşallah. ben bildiğingibi evde işyerinde iş iş iş işşşşşşşşşşşşşşşş. bitane eleman buldum kendime komşuyu. onada öğrettim oda yapınca adet bazında sıkıntımız azaldı rahatladım biraz cnm. artık işcim var benimde
ama ama beşizede açık kapı bıraktım verirse bakarım didiydimmmmm.

Gül canım hadi hayırlısı inşallah yumoşlar güzel büyür hemen çatalyıverir sonra tutuverir:))

Canım senin kaynana yönünden sıkıntın olmamış maşaallah o yüzden kaynana gelse senle yaşasa sen mutlu bile olusrun ama sorunlar olunca haktettiğind eğeri göremyince anayi yerien konulunca insna seselrini bile duymak istemiyor ha diyecksin kis en bakmazsmısın hep diyorum kimin kime muhtaç olacağını bilemeyiz bend emuhtaç olabilirim genç yaşımda o yzüden bakarım mecbur kalırsam ama evimi huzursuz edeceklerse kabul etmem.

hoşbuldum canım

hayırlısı olsun bir kız bir erkek iki tane bebişin olsun inş

inşallah cnmmmm doktor sorarsa ben çoğul riski var diye ben kabul dicem. nasılsa masrafları karşılıycaklar var rabbim versinde.
sen nasılsın yoğunmuşsun allah yardımcın olsun eskien bankacı olmayı çok isterdim ne zaman özelleşti fikrimi değiştirdim. yazıkyaaaa kaçlara kadan çalıştırıyolar sizleri.

Kızlar ablam doğurmuş sabah ay şok oldum erken gelmiş sıpa çok güzelmiş ya annemi aradım neti açsın görüşelim diye hastanedeymiş

amin canım inş. doğuncada uslu bi kız olur
oo desene sende şu gıcık işverenlerden oldun
iyi olmuş canım rahatlamışsın biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…