öylemi? tmm cnm gelsinde soralım merak ettim nedir acep?
iyiyiz canım sen nasılsın küçük anne. bebişin nasıl
sarı beybi kız sen kaç yaşındasın dünde sormuştum cevap yazmadın bak küsücem heeeee
Merhaba arkadaşlar,
Bende bugün aranıza katıldım ama uzun zamandır sitenin takipçiyisim diyebilirim. Sizlerden ricam bana destek olmanız..
'2,5 yıllık evliyim ve artık bebek istiyoruz. Ayın 8 inden beri korunmasız olarak ilişkiye giriyoruz. SAT 29 aralık idi..
yaklaşık 1 haftadır inanılmaz bir gaz sancısı, kasıklarım ve belim-srtımda ağrı, akşamları üşüme , ağız kuruluğu var.. Midemden zaten rahatsız olduğum için onu ayırt edemiyorum..Gözlerim ve başımda bir ağırlık var..
Kan testi yapsam çıkarmı bilemiyorum. Tekrar tekrar yapmaktansa bekleyeyim diyorum ama bir taraftanda sabırzılanıyorum?
:44:
Sizce ne yapmalıyım?
Merhaba arkadaşlar,
Bende bugün aranıza katıldım ama uzun zamandır sitenin takipçiyisim diyebilirim. Sizlerden ricam bana destek olmanız..
'2,5 yıllık evliyim ve artık bebek istiyoruz. Ayın 8 inden beri korunmasız olarak ilişkiye giriyoruz. SAT 29 aralık idi..
yaklaşık 1 haftadır inanılmaz bir gaz sancısı, kasıklarım ve belim-srtımda ağrı, akşamları üşüme , ağız kuruluğu var.. Midemden zaten rahatsız olduğum için onu ayırt edemiyorum..Gözlerim ve başımda bir ağırlık var..
Kan testi yapsam çıkarmı bilemiyorum. Tekrar tekrar yapmaktansa bekleyeyim diyorum ama bir taraftanda sabırzılanıyorum?
:44:
Sizce ne yapmalıyım?
Bebişim Çok İyi :) Tekme Atıp Duruyo Sizlerin Bebişleri Nasıl.
maşallah senin melegine. benim ki ne yapıyor anlamıyorum çünkü hala kendini hissettirmedi inşallah iyidir teyzesi. merakla bekliyoruz işte ne zaman tekme atıcak ne zaman cinsiyetini gösterecek. dualarla büyütmeye çalışıyoruz allahın izniyle.
slm slmmmmmmm patron yine biyere gittti nezaman gelir bilmem nabersiniz. akşam olmak bilmiyoryaaaaaa dr. gidicem yaaaa zaman geçmiyo:84::84::84:
slm slmmmmmmm patron yine biyere gittti nezaman gelir bilmem nabersiniz. akşam olmak bilmiyoryaaaaaa dr. gidicem yaaaa zaman geçmiyo:84::84::84:
Ben tekrar geldim.....
nolduyaaaa adetmi oldun sennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnBen tekrar geldim.....
slm hoşgeldinnn,evet sabırsızlanınca insan zaman geçmez hayırlısı olur inş.
rüya yorumcumuz senmişsin.ben hep rüyammda evimde ateş görüyorum.nedir acaba?
hoşbulduk canım benim... eh işte iyiyiym sen nasılsınn....hoşgeldin cnm nasılsın?
slm kızlar acil cvp istiyorum konuyla alakasız ama ben şimdi fotoshop programı bulmam lazım orda kredi kartı örnegi yapacagım nasıl yaparım bilen varmı
hoşbulduk canım benim... eh işte iyiyiym sen nasılsınn....
maalesef canım bugün sinirliyimm çokk...nolduyaaaa adetmi oldun sennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?