Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

Merhaba arkadaşlar,

Bende bugün aranıza katıldım ama uzun zamandır sitenin takipçiyisim diyebilirim. Sizlerden ricam bana destek olmanız..

'2,5 yıllık evliyim ve artık bebek istiyoruz. Ayın 8 inden beri korunmasız olarak ilişkiye giriyoruz. SAT 29 aralık idi..

yaklaşık 1 haftadır inanılmaz bir gaz sancısı, kasıklarım ve belim-srtımda ağrı, akşamları üşüme , ağız kuruluğu var.. Midemden zaten rahatsız olduğum için onu ayırt edemiyorum..Gözlerim ve başımda bir ağırlık var..

Kan testi yapsam çıkarmı bilemiyorum. Tekrar tekrar yapmaktansa bekleyeyim diyorum ama bir taraftanda sabırzılanıyorum?
:44:
Sizce ne yapmalıyım?

ben olsam çatlamıştım meraktan bence yap.tabi burda daha tecrübeli arkadaşlar var ben fikrimi belirttim cnm

Bence kan testi ver hiç değilse merakını gidermiş olursun bakarsın olumlu bir sonuç çıkar eğer olumsuz bir sonuç çıkarsada dok. başvurup devam edersiniz Allah büyükdür umut kesilmez.

ben olaydım orta yerimden çatlamıştım :)

Bebişim Çok İyi :) Tekme Atıp Duruyo Sizlerin Bebişleri Nasıl.

maşallah senin melegine. benim ki ne yapıyor anlamıyorum çünkü hala kendini hissettirmedi inşallah iyidir teyzesi. merakla bekliyoruz işte ne zaman tekme atıcak ne zaman cinsiyetini gösterecek. dualarla büyütmeye çalışıyoruz allahın izniyle.

benim meleğiminde daha cinsiyetini öğrenemedim göstermiyor ya :)

slm slmmmmmmm patron yine biyere gittti nezaman gelir bilmem nabersiniz. akşam olmak bilmiyoryaaaaaa dr. gidicem yaaaa zaman geçmiyo:84::84::84:

slm slmmmmmmm patron yine biyere gittti nezaman gelir bilmem nabersiniz. akşam olmak bilmiyoryaaaaaa dr. gidicem yaaaa zaman geçmiyo:84::84::84:

slm tatlı kuşummmmmmmmmmmmmm bende bi yandan çalışıp ara ara da topiğe bakmaya çalışıyom malum işler birikmiş

slm hoşgeldinnn,evet sabırsızlanınca insan zaman geçmez hayırlısı olur inş.

rüya yorumcumuz senmişsin.ben hep rüyammda evimde ateş görüyorum.nedir acaba?

slm kızlar acil cvp istiyorum konuyla alakasız ama ben şimdi fotoshop programı bulmam lazım orda kredi kartı örnegi yapacagım nasıl yaparım bilen varmı

Ben tekrar geldim.....
nolduyaaaa adetmi oldun sennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

slm hoşgeldinnn,evet sabırsızlanınca insan zaman geçmez hayırlısı olur inş.

rüya yorumcumuz senmişsin.ben hep rüyammda evimde ateş görüyorum.nedir acaba?

hoşbuldm kızlarrrrr. kolay gelsin didemimmmmm

sarııııııı cnm hayr osun rüyan ama yorumlamayayım. sende merak etme sorma kimseye.ilk yorumlayanın ki çıkarmış. sorma. allahım hayra iyiye çıkarsın cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…