güle güle giysin canım benim annemde puflayamamıştı şu resimdeki minik kardeşim doğduğunda çıkarmamışlardııı biz evde perişan olmuştuk kıss annemi babamı özlemiştik babam gelip yemek yapıodu biz ünv sınavlarına hazırlanıoduk ablamlaa kardeşim şokkk şeker dimiii kızım ona benzer inşşşş
heyttttttttt durun lennnnn kavga etmeyinnnnn
KIZIMMMMMMMM GELMEME SEBEBİM ONUN YOKLUGU DEGİLDİ DÜNÜRÜMÜN OLMADIGINI DAHA DÜN ÖGRENDİM VALLA HEEEEEYYYYYYYTTTTTTT BANA HA PISIRIK HAAAAAAA TUTMAYIN BENİİİİİİİİİİ:84::84::84::84::84:
BAK SENNN BANA MI LAF SÖYLETCEN LANN
KIZIM YAZIYI NASIL OKUYON BURDA BAZI KİŞİLERE YAZIYOZZZZZZZZZ SİZ NEDEN ÜSTÜNÜZE ALINIYONUZZZZ BİLMİYONUZ SANKİM SİZE LAF SÖYLETMEYECEGİMİ ŞİMDİ SAYACAM OLMAYACAK İŞTE
GEL LAN GEL ÇIKIŞTA BEKLİYOM SENİİİ GÖRÜŞÜRÜZZ TAMAM MII:84::84::84:
selammm selammmmmmm nabersinizzzzz.. ben iyim süperimmmmm.....:92::92::92::92: akşama kontrolüm var. yumoşlar büyo herhalde kasıklarım ağrıyor şişkinlik var. abakalım usg de çıkıcakmış
hemen konu değiştiriyom teyzeleri bakın bize nasıl olmuşuz Eki Görüntüle 129494
abbbooooooooooooooooooooo kavga var koşun koşun
Evet evet:86::86:
eflalim kaç gündür o sancılar bendede var ya bende tırsıyom azıcık yürüsem hemen kasıklarım sancıyo
Canım bende birbuçuk aydır var nerdeyse bebek aşağıdaymış benim karnımın şeklinden belli zaten sarkık duruyor göbeğime çıktığı zaman rahat oluyorum ama kasıklara inince yürürken bile çıkacakmış gibi hissediyorum.
haha amaç seni kızdırmak kızz
gülüm hoşgeldin ay rabbim bozmasın mutluluğunu hadi baalım
hayırlı haberlerle gelirsin inşşşşşşşşş.
anammm kız maşallah ne güzel görünüyn ama bence benim köbek seni geçerr
yada bana mı öyle geliyor bilemedim
didemm süpper maşallahhh
gülüm hoşgeldinnnn aallh mutluluğunu beişle taçlandrısınnnnn
maaşallah çok tatlı görünüyorsunuz ...Nazar değmesin
tşk ederiz teyzeleri
ebrar hanım bi foto koysanızda görsek sizide
yok tatlım 3 hafta sonra bakıcak tekrar takibe aldı aman takmıom artık içimde güzel hisler var allah korur inş canım ya bakalımm
ay güzel akılda benim kaynanagil gibi arsızsa fayda etmezbenim eşim askerdeyken annem babam bana bişeyler alırdı kaynnamgile gittikçe gösterirdim giyerdim yani annem aldı babam aldı diye birde biz alalım demediler:86: ama kararlıyım oğlumun arabasını ana kucağını aldırıcam kaynatama eşim yırtsın dursun kendini :86:
Bebiş iyide beni rahatsız ediyor sancım geçmiyor hiç oturmamam lazım karnım resmen aşağıda duruyor dünde taş gibi oldu karnım belden aşağımda değişik bir ağrı vardı tırstım ya erken doğumdan korkuyorum ben
evet evet çok doğru burası tam yeri:86: kaynanadan en çok dertliler sumru ben ferda daha unuttuğum varmı ya kocadan herkes dertli
İyi hadi affettim seni
hemen konu değiştiriyom teyzeleri bakın bize nasıl olmuşuz Eki Görüntüle 129494
uyy göbişe bakk ne tatlıı... masallahhhh nazarda degmez inşallaaahh
ferdaa hoşgeldin bu arada
cnmmmm bugün belli olcak negünler gitceğim ama dediğine göre 1 hafta gidicem çatlama olasıya ama gündüzmü akşammı olur bilmom akşama netleşcek.gülüm bu akşamdan sonra hepmi gitcen takibe
sanırım öyle bişeyler demiştin ta kii çatlama olana kadan dimii
oyy gülümün beşizlerinide görsem ne isterim dahaa
Oh oh kavga çıkardım:86::86::86:
[
tşk ederiz teyzeleri
ebrar hanım bi foto koysanızda görsek sizide
tamam loo en kısa zamanda koycam söz
ama bi şartım var önce kepeklim koysun
bian kendimden şüpelendim.yanlışmı hatırlıyom die.
iyi olur inşallah cnm merak etme içini ferah tutman güsel.
kızlar kaç gündür ölen komşumuzu görüyom rüyamda hep evinde görüyodum dün bizim buraya gelmiş görüyom pazarda bana bakıyodu korkuyom öldüğünü bilom. kafamı çeviriyom bida bakıyom kaybolmuş nie acaba
canım sende bi yasin falan okusaydın belki senden dua falan bekliyordur
bian kendimden şüpelendim.yanlışmı hatırlıyom die.
iyi olur inşallah cnm merak etme içini ferah tutman güsel.
kızlar kaç gündür ölen komşumuzu görüyom rüyamda hep evinde görüyodum dün bizim buraya gelmiş görüyom pazarda bana bakıyodu korkuyom öldüğünü bilom. kafamı çeviriyom bida bakıyom kaybolmuş nie acaba
saol kuşum benimmmmm bak ilk kez ortamı ben yatıştırdım
nasılsın tatlım bebiş nasıl bakimmmm
hoş bulduk canım sagolasın. nasılsın canım. ya geçmişi okuyarak geliyorum ama çeneniz durmuyor ki. sayfalar su gibi geçmiş sohbete katılamıyorum.
hoşgeldin canımSlm kızlar herkese hayırlı günler diliyorum...
Ay bişi sorucam ben 2 gündür eşimi yolculadıktan sonra uyuyom o sıra rüyamda evde ateş görüyom kızlar nedir acaba?
ii diyelim ii olsun be didoş..bugun az sıkıntılı ama gecer ınsallah..
hayırlı olsun ceyızın gelmıs .güle güle giysin bebiş..
ebuşum yaaw bana bişey dokunuyor ama hala cozemedım nee..haftada bır gun oluyor boyle.bunada sukur ama ..
Ben yakınımda olanlara dert yandıgımda hepsi hamileliğin getirdiği psikoloji oldugunu söylüyorlardı , kafayı yemek üzereydim ... Kimse hiçbir şeyime haklısın demiyor he he hı hı deyip geçiştiriyordu acaip rahatladım valla :)
saol kuşum benimmmmm bak ilk kez ortamı ben yatıştırdım
nasılsın tatlım bebiş nasıl bakimmmm
cnmmmm bugün belli olcak negünler gitceğim ama dediğine göre 1 hafta gidicem çatlama olasıya ama gündüzmü akşammı olur bilmom akşama netleşcek.
şşşşşşşşş delüüüüüüüüüü ikiz didim ben beşiz deillllll cısssssssssssss
senmi çıkardın kavgayıııııı
evt cnmm ayaklarımı dikiyom hepp kalkmıyom yerimden.
tamam kız ebuş..ben koycam fotograf sende koycan mıı..aksam cekecem ahaaa..makıneyıde yanıma alıım..
Slm kızlar herkese hayırlı günler diliyorum...
Ay bişi sorucam ben 2 gündür eşimi yolculadıktan sonra uyuyom o sıra rüyamda evde ateş görüyom kızlar nedir acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?