Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

ay inşaallah benzer kızın çok istiyorsun:)

heyttttttttt durun lennnnn kavga etmeyinnnnn

KIZIMMMMMMMM GELMEME SEBEBİM ONUN YOKLUGU DEGİLDİ DÜNÜRÜMÜN OLMADIGINI DAHA DÜN ÖGRENDİM VALLA HEEEEEYYYYYYYTTTTTTT BANA HA PISIRIK HAAAAAAA TUTMAYIN BENİİİİİİİİİİ:84::84::84::84::84:

BAK SENNN BANA MI LAF SÖYLETCEN LANN

KIZIM YAZIYI NASIL OKUYON BURDA BAZI KİŞİLERE YAZIYOZZZZZZZZZ SİZ NEDEN ÜSTÜNÜZE ALINIYONUZZZZ BİLMİYONUZ SANKİM SİZE LAF SÖYLETMEYECEGİMİ ŞİMDİ SAYACAM OLMAYACAK İŞTE

GEL LAN GEL ÇIKIŞTA BEKLİYOM SENİİİ GÖRÜŞÜRÜZZ TAMAM MII:84::84::84:

Oh oh kavga çıkardım:86::86::86:

selammm selammmmmmm nabersinizzzzz.. ben iyim süperimmmmm.....:92::92::92::92: akşama kontrolüm var. yumoşlar büyo herhalde kasıklarım ağrıyor şişkinlik var. abakalım usg de çıkıcakmış

Hadi gözünaydın güzelce çatlasınlar patlasınlar:) gül ilişkiden sonra ayaklarını dikiyormusun ben hep diktim hatta bunalmıştım artık sürekli dikmekten:))

hemen konu değiştiriyom teyzeleri bakın bize nasıl olmuşuz Eki Görüntüle 129494

Oh maşallah kız senin karnın çıkmış sadece benim sonn bir ayda popo büyüdü(

Son düzenleme:

yok tatlım 3 hafta sonra bakıcak tekrar takibe aldı aman takmıom artık içimde güzel hisler var allah korur inş canım ya bakalımm

bian kendimden şüpelendim.yanlışmı hatırlıyom die.
iyi olur inşallah cnm merak etme içini ferah tutman güsel.
kızlar kaç gündür ölen komşumuzu görüyom rüyamda hep evinde görüyodum dün bizim buraya gelmiş görüyom pazarda bana bakıyodu korkuyom öldüğünü bilom. kafamı çeviriyom bida bakıyom kaybolmuş nie acaba

Ben yakınımda olanlara dert yandıgımda hepsi hamileliğin getirdiği psikoloji oldugunu söylüyorlardı , kafayı yemek üzereydim ... Kimse hiçbir şeyime haklısın demiyor he he hı hı deyip geçiştiriyordu acaip rahatladım valla :)

gülüm bu akşamdan sonra hepmi gitcen takibe
sanırım öyle bişeyler demiştin ta kii çatlama olana kadan dimii
oyy gülümün beşizlerinide görsem ne isterim dahaa
cnmmmm bugün belli olcak negünler gitceğim ama dediğine göre 1 hafta gidicem çatlama olasıya ama gündüzmü akşammı olur bilmom akşama netleşcek.
şşşşşşşşş delüüüüüüüüüü ikiz didim ben beşiz deillllll cısssssssssssss

Oh oh kavga çıkardım:86::86::86:

[

senmi çıkardın kavgayıııııı
evt cnmm ayaklarımı dikiyom hepp kalkmıyom yerimden.

Canım konuşmuyorsa eğer kendisi girmiş rüyana senden dua bekliyordur hatta okuyabiliyorsan Kuran-ı Kerim oku

Slm kızlar herkese hayırlı günler diliyorum...
Ay bişi sorucam ben 2 gündür eşimi yolculadıktan sonra uyuyom o sıra rüyamda evde ateş görüyom kızlar nedir acaba?

saol kuşum benimmmmm bak ilk kez ortamı ben yatıştırdım
nasılsın tatlım bebiş nasıl bakimmmm

ii diyelim ii olsun be didoş..bugun az sıkıntılı ama gecer ınsallah..
hayırlı olsun ceyızın gelmıs .güle güle giysin bebiş..

ebuşum yaaw bana bişey dokunuyor ama hala cozemedım nee..haftada bır gun oluyor boyle.bunada sukur ama ..

hoş bulduk canım sagolasın. nasılsın canım. ya geçmişi okuyarak geliyorum ama çeneniz durmuyor ki. sayfalar su gibi geçmiş sohbete katılamıyorum.

saol bidenem iyiyim bende
bence sen geçmişi bırak buraya gel çünküm bu kızların çenesi çok düşük anacım
yetişmen mümkün deil

Ay bişi sorucam ben 2 gündür eşimi yolculadıktan sonra uyuyom o sıra rüyamda evde ateş görüyom kızlar nedir acaba?
hoşgeldin canım
hayr olsun bilemedim walla ne olduğunu

bidenem ne yedin ki yani yediğinden mi oluyor
dikkat et bakalım ne olduğunu bulursun

Tam yerindesin işte burda birbirimizi anlıyoruz kocalarımıza beraber kızıyoruz kananaları beraber kazana atıyoruz:)) tabi hep kötü şey yapmıyoruz canım bazende kocişlere olan aşkımız geliyor aklımıza:86:

saol kuşum benimmmmm bak ilk kez ortamı ben yatıştırdım
nasılsın tatlım bebiş nasıl bakimmmm

e o kadar çok karıştırdınki azda yatıştır:86:

evet evet ben dün bizim topiğin delisi yarın sabah gelir ben geldim karılar özledinizmi beni der yazdım afr de hemen sabah beni ispiyonladı ondan sonra ortalık karıştı:86: dik bacım dik ben eşime diyordum hep ben dikiyorum birazda sen dik diye hatta hamile olduğumu öğrenince ilk iş pişirmede ayaklarımı uzattım ohh dünya varmış dedim eşim çok gülmüştü:86:

Aleykümselam canım rüya yorumcumuz gül o bilir:)

Ayyyy geldimmm kızlar bişey sorayım siz bu ay gıdak günlerimde o kadar çok akıntım oldu ki anlatamam ilişki sırasında eşimde fark etti acaba o akıntı gıdakladıgım anlamına mı geliyordu bu ay kaçırmadık bakalım günü hayırlısıyla şimdi bekliyoruz inş. Olurrrr bu ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…