Hoşbuldum canım ya ben hep yeşil alıyorum ya da sarı eşimde kızıyor erkek niye mavi almıyorsun diye şimdi gönlü olsun diye bir iki mavi alıcaz annmde ben mavi alırım artık diyor gerçi kıyafet çok almıycaz yeni doğana göre aldık hep doğsunda yavrum babası diyor yanımzda götürür üstüne göre alırız:)) çok masraflılar ya daha şimdiden bizim aldığımz ikiyüz lirayı buldu ve dahada eksiği vardolabı arabası ana kucağı...
Heyttt yolda görelim kızım ben sivalıyım ha delirtme beni:)) e kıymetini bil bak herkes özlemiş seni özlemeseler uğraşırlarmı kızının cicileride hayırlı olsun derlerya içini doldursun:) kız benimde ablam dün sabah doğum yaptı ikinci kızı geldi sezeryan oldu şimdi konuştuım annemle ablam gaz çıkaramamış daha yazık yao yüzden çıkarmıyolar hastaneden.
kız eflal sen sivaslımısın yanlış mı okudum bende sivaslıyım. arkandayım heee madem hemşeriyiz. birbirmize destek olalım. seni üzen hatunun adını ver gerisine karışma.
Kızlar aşk olsun bişey sordum cvp vermedinizzzzz
ne sordun kız görmedim ben
evet canım anam hemşerim ben merkezdenim sen neredensin gidip geliyormusun?
Ayyyy geldimmm kızlar bişey sorayım siz bu ay gıdak günlerimde o kadar çok akıntım oldu ki anlatamam ilişki sırasında eşimde fark etti acaba o akıntı gıdakladıgım anlamına mı geliyordu bu ay kaçırmadık bakalım günü hayırlısıyla şimdi bekliyoruz inş. Olurrrr bu ay
BUNU SORDUMDU HIII ŞİMDİDE HİÇ AKINTIM YOK GÜNÜME DE8 GÜN VAR TUTMUŞ OLSA AKINTI DEVAM MI EDERDİ
bende zara avşar köylüyüm canım. en son 5 6 yaşındayken gitmiştim. annemler filanda acil birşey olmazsa gitmiyorlar. bende hiç gitmedim. hayal meyal hatırlıyorum köyümü. ayyy hemşerimi bulmuşam sevindim valla. hiç bilmiyorum oraları gitmek lazım ama olmuyor işte ne edicen şartlar el vermiyor sen gittin mi. veya gidip geliyormusun
Tabi canım eşimde bende sivaslıyız üç yıldır ayrıyız ordan orda doğduk büyüdük sivasımız güzel ya sendede en az iki keregidiyoruz ailerimiz hep orda burda kimsemiz yok eşim memur o yüzen burdayız. eşimin ailesi yüzünden dönmek istemiyorum yoksa orda yaşamk isterdim
Ben de tekim sanıyordum bu konularda ...Yalnız olmadıgımı bilmek güzel ...Demek bunlarla başetme yolları da varmış :))
selammm selammmmmmm nabersinizzzzz.. ben iyim süperimmmmm.....:92::92::92::92: akşama kontrolüm var. yumoşlar büyo herhalde kasıklarım ağrıyor şişkinlik var. abakalım usg de çıkıcakmış
hemen konu değiştiriyom teyzeleri bakın bize nasıl olmuşuz Eki Görüntüle 129494
ay güzel akılda benim kaynanagil gibi arsızsa fayda etmezbenim eşim askerdeyken annem babam bana bişeyler alırdı kaynnamgile gittikçe gösterirdim giyerdim yani annem aldı babam aldı diye birde biz alalım demediler:86: ama kararlıyım oğlumun arabasını ana kucağını aldırıcam kaynatama eşim yırtsın dursun kendini :86:
Hahaha benimkileri de alacaklarmış plan kuruyolardı:)
Bebiş iyide beni rahatsız ediyor sancım geçmiyor hiç oturmamam lazım karnım resmen aşağıda duruyor dünde taş gibi oldu karnım belden aşağımda değişik bir ağrı vardı tırstım ya erken doğumdan korkuyorum ben
evet evet çok doğru burası tam yeri:86: kaynanadan en çok dertliler sumru ben ferda daha unuttuğum varmı ya kocadan herkes dertli
Hormonlar katlediyo bizi:)
İyi hadi affettim seni
Sigra ,içip geliyom
terbiyesizz sigar mı içion senn tühhhh kakaaaa
kıslarrr ben kendimi kızımı göbeğimi alıp okula gidiom görüşerisss öptüm herkesiiii
yok tatlım 3 hafta sonra bakıcak tekrar takibe aldı aman takmıom artık içimde güzel hisler var allah korur inş canım ya bakalımm
Ben yakınımda olanlara dert yandıgımda hepsi hamileliğin getirdiği psikoloji oldugunu söylüyorlardı , kafayı yemek üzereydim ... Kimse hiçbir şeyime haklısın demiyor he he hı hı deyip geçiştiriyordu acaip rahatladım valla :)
Herkeze Merhaba Nasılsınız Bakalım. :)
Yemeğe gidiyoruz:) Öptüüük:):76:
Aleykümselam canım rüya yorumcumuz gül o bilir:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?