Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

kız eflal sen sivaslımısın yanlış mı okudum bende sivaslıyım. arkandayım heee madem hemşeriyiz. birbirmize destek olalım. seni üzen hatunun adını ver gerisine karışma.

kız eflal sen sivaslımısın yanlış mı okudum bende sivaslıyım. arkandayım heee madem hemşeriyiz. birbirmize destek olalım. seni üzen hatunun adını ver gerisine karışma.

evet canım anam hemşerim ben merkezdenim sen neredensin gidip geliyormusun?

Didem annenin aldıklarının resmini çektinmi koysana

ne sordun kız görmedim ben

Ayyyy geldimmm kızlar bişey sorayım siz bu ay gıdak günlerimde o kadar çok akıntım oldu ki anlatamam ilişki sırasında eşimde fark etti acaba o akıntı gıdakladıgım anlamına mı geliyordu bu ay kaçırmadık bakalım günü hayırlısıyla şimdi bekliyoruz inş. Olurrrr bu ay
BUNU SORDUMDU HIII ŞİMDİDE HİÇ AKINTIM YOK GÜNÜME DE8 GÜN VAR TUTMUŞ OLSA AKINTI DEVAM MI EDERDİ

evet canım anam hemşerim ben merkezdenim sen neredensin gidip geliyormusun?

bende zara avşar köylüyüm canım. en son 5 6 yaşındayken gitmiştim. annemler filanda acil birşey olmazsa gitmiyorlar. bende hiç gitmedim. hayal meyal hatırlıyorum köyümü. ayyy hemşerimi bulmuşam sevindim valla. hiç bilmiyorum oraları gitmek lazım ama olmuyor işte ne edicen şartlar el vermiyor sen gittin mi. veya gidip geliyormusun

Kızlar ben çıkıyorum hoşçakalın

ay canım bilmiyorum ki benim çok fazla olmazdı akıntım falan
ama inş. tutmuştur bidenem bi bakarız bizim afr de hamişşş

Tabi canım eşimde bende sivaslıyız üç yıldır ayrıyız ordan orda doğduk büyüdük sivasımız güzel ya sendede en az iki keregidiyoruz ailerimiz hep orda burda kimsemiz yok eşim memur o yüzen burdayız. eşimin ailesi yüzünden dönmek istemiyorum yoksa orda yaşamk isterdim

tabi canım ya insanın memleketi gibi olmuyor hiç bir yer. ekmek parası derdine düşmüş annemler seneler önce istanbulun koynuna şimdide gitmek istiyorlar ama gidemiyorlar. kendi ailende orda ama onların hatrınada mı gitmek istemezsin. sivasa gitseniz kaynanangille beraber mi yaşamak zorunda kalırsınız.

Kızlar ben yemege çıkıyorum gelince görüşürüz bysssssss

Ben de tekim sanıyordum bu konularda ...Yalnız olmadıgımı bilmek güzel ...Demek bunlarla başetme yolları da varmış :))

Var var sen takıl bize öğrenirsin hepisini:)

selammm selammmmmmm nabersinizzzzz.. ben iyim süperimmmmm.....:92::92::92::92: akşama kontrolüm var. yumoşlar büyo herhalde kasıklarım ağrıyor şişkinlik var. abakalım usg de çıkıcakmış

Hadi bakalım inşallah:) Akıntın varmı kuşum? Bak çatladığını yapışkan akıntıdan anlıyorsun ben ferdaya anlatmıştım hamile kaldığım ay pijamanın altına don giymemiştim anam bi kalktım ki bana top gibi bişi yapışmış meğer bebiş gelecek haberdar ediyomuş:)

hemen konu değiştiriyom teyzeleri bakın bize nasıl olmuşuz Eki Görüntüle 129494

Yuuuuh kocaman olmuş şişko maşallah kuzuma nasılda şişirmiş anayı:)

Sigra ,içip geliyom

AAaaa cıs kızım içmeeeeeeeee:)

terbiyesizz sigar mı içion senn tühhhh kakaaaa
kıslarrr ben kendimi kızımı göbeğimi alıp okula gidiom görüşerisss öptüm herkesiiii

Güle güle:)

yok tatlım 3 hafta sonra bakıcak tekrar takibe aldı aman takmıom artık içimde güzel hisler var allah korur inş canım ya bakalımm

Hah şöyle bişi olmayacak Allahın izniyle Rahat ol:)

Ya genelde hepimiz yaşıyoruz canım çünkü biz hamileyiz diye insanların tavırları da değişiyo iki yüzlülüğe tahammül edemiyoruz:)

Kızlar aşk olsun bişey sordum cvp vermedinizzzzz

Olur canım bak yukarda güle yazmıştım oku onu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…