yaaaaaaaaaaaaaaaaaa bende hamile olup kusmak istiyorummmmmmmmmmmmmmm
aman üzülme boşver...canım yaa hakkaten bi düzelmedin gitti
napıcan yawrularımız için değer ama
ya allahım ya ben sana çok üzülüyorum nimet yapma böyle be kuşumm
kızım yaş 35 ve riskli yaş ailede de özürlü var kafayı takmayımda ne yapayım...cnm bence çok takıyorsun kafana rahat ol biraz süpriz olucaktır mutlaka.
bu arada eşinin doğum günü olduğunu söylüyordun? ne zamandı?
aman üzülme boşver...
kızım yaş 35 ve riskli yaş ailede de özürlü var kafayı takmayımda ne yapayım...
26sında benim 28inde eşimin doğum günü...
hamiş olsaydım çok büyük süprizler hazırlamıştım ama tüm planlarım mahvoldu o yüzden ne yapacağımı halen bilmiyorum fikirde alabilririm hepinizden.. evliyken ilk yaşgünümüz olacak...kız doğuda 45 yaşındaki kadın bile çatır çatır doğuruyor Allahım verirse yaş maş bahane
kocana ne süpriz yapıcan nasıl kutlican düşündünmü cnm?
Bana Tavsiyede Bulunun Lütfen Eşim Tutturdu Hafta Sonu Bebek Arabası Alalım Diye Ne Alayım Bana Yardımcı Olun bunlar nasıl iyimi resimdeki.
tabi canım ya insanın memleketi gibi olmuyor hiç bir yer. ekmek parası derdine düşmüş annemler seneler önce istanbulun koynuna şimdide gitmek istiyorlar ama gidemiyorlar. kendi ailende orda ama onların hatrınada mı gitmek istemezsin. sivasa gitseniz kaynanangille beraber mi yaşamak zorunda kalırsınız.
kız zkol afiyet olsun az ye kapılardan sıgmıcan sonra bak kızdırma beni heee. avatarımdaki resmi gördünmü inşallah böyle bir kızın olur.
kızlar bunu yazmıştım işteeeeeeeeee
maşallah senin melegine. benim ki ne yapıyor anlamıyorum çünkü hala kendini hissettirmedi inşallah iyidir teyzesi. merakla bekliyoruz işte ne zaman tekme atıcak ne zaman cinsiyetini gösterecek. dualarla büyütmeye çalışıyoruz allahın izniyle.
slm slmmmmmmm patron yine biyere gittti nezaman gelir bilmem nabersiniz. akşam olmak bilmiyoryaaaaaa dr. gidicem yaaaa zaman geçmiyo:84::84::84:
Bana Tavsiyede Bulunun Lütfen Eşim Tutturdu Hafta Sonu Bebek Arabası Alalım Diye Ne Alayım Bana Yardımcı Olun bunlar nasıl iyimi resimdeki.
valla araba için bence erken ama çok fonksiyonlu olanlarından al derimm onlar da daha rahat edersin hepsi birarada çünküBana Tavsiyede Bulunun Lütfen Eşim Tutturdu Hafta Sonu Bebek Arabası Alalım Diye Ne Alayım Bana Yardımcı Olun bunlar nasıl iyimi resimdeki.
hamiş olsaydım çok büyük süprizler hazırlamıştım ama tüm planlarım mahvoldu o yüzden ne yapacağımı halen bilmiyorum fikirde alabilririm hepinizden.. evliyken ilk yaşgünümüz olacak...
Bilemiyorum Ki Aynı Araba Gibi Duruyo Ama Araştırcam Bu Modeller Çok Hoşuma Gidiyor Heleki Bide Yeni Doğan Bebekler İçin Falan 3 aylık olanlar falan bence çok güzel ama kararsız kaldım sizlere sorayım dedim araştırcam bende
Canım sapı öyle olan nasıl olur bilmem ben diğerlerinden düşünüyorum ne güzel işte eşin ısrar ediyor bizde etmiyor diye üzülüyoruz:)) bu arada yenisin hoşgeldin:)
bi sen fikir verdin valla sağol ilginç olan kardeşininde aynı gün doğum günü ne bileyim şimdi abisinin kutla onun kutlama ters olurmu acaba..bence bunları düşün kafanı dağıt.valla ben de evliyekn ilk doğum günüm oldu daha kocişimin doğum günü martta.ama evde romantik bi akşam yemeğinin ardından çok güzel vakit geçirebilirsiniz.herkes fikirler versinnn kızlar hadii
kizlar ya kaynanam beni deli ediyo. yuh be izine giderken 7-8 büyük sise yani 200 gr. nescafe götürdük. bi allahin kuluna hediye götürmedi. hepsini kendisi icmis bitirmis. simdide diyo ogluuuuummmm benim kahvem bitiiiii. zikkim ic desem tam sirasi. sanki sirf misafire yapti verdi. diyoki iyi oluyordu misafire falan yapinca. be kadin madem öyle düsünüyorsun kendin gitseydin marketten alsaydin icseydin misafirinede izim getirdiklerimizi yapsaydin demi. ya tek bi kisi birde bütün gün calisan bir insan 1,5kg cafeyi 6 ayda nasil icer ya? sadece kahvede degil. cappucino götürdük birsürü kesin ondanda 5-6 paket vardi degisik tatlarla. kadin onlarida bitirmis ya. hayret ettim valla. hadi bende severdim kahveyi ama ben taaa nisanda mi ne aldim esim hatta tarih yazmisti sen bunu 1aya kalmaz bitirirsin demisti. izine gittik geldik daha hala yarida duruyo benim kahvem. kadin 1,5 kg kahve icmis be. sinir oluyorum. herseyi istiyorda bi paraniz var mi diye sormuyo. daha bebegime hic birsey alamadim arabanin sigortasi falan derken baya sikistik kadin kalkmis kahve istiyo. o yetmiyormus gibi birde esimin dayisinin esi gecen yeni evin resimlerini görmüs mutfakta cayci var. telefonda konusuyorduk. demezmi esime bende istiyorum o caycidan yengem diye. senin ne faydan oldu benim evmede istiyorsun ya. sülalecek bunlar fittirmis valla. annesine bile bile duyuruyorum istemesin birsey diye cocuga daha hic birsey almadik ya diye. kadin diyorki ben örmüstümya. 3 yelekle cocugun ihtiyaci bitti. cildircam valla
canim bence arabayi daha alma. onun yerine baska eksiklerini al. en son arabayida alirsin. öyle kücük birsey alma simdi alirsanda e bebek cabuk büyüyor daha sonrada kullanabilecegin birsey al bence
Teşekkürler Hoşbulduk Ya Eşimi Hiç Sorma Beşik Falan Almak İstiyor Dur Dedim Artık Cinsiyetini Öğrenemedim Daha oda sabırsızlanıyor ama sağolsun çok destek veriyor bana doğumdan korkuyorum bazen beni sakinleştiren sadece eşim oluyor
Teşekkürler Hoşbulduk Ya Eşimi Hiç Sorma Beşik Falan Almak İstiyor Dur Dedim Artık Cinsiyetini Öğrenemedim Daha oda sabırsızlanıyor ama sağolsun çok destek veriyor bana doğumdan korkuyorum bazen beni sakinleştiren sadece eşim oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?