Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

canım yaa hakkaten bi düzelmedin gitti
napıcan yawrularımız için değer ama
ya allahım ya ben sana çok üzülüyorum nimet yapma böyle be kuşumm
aman üzülme boşver...

cnm bence çok takıyorsun kafana rahat ol biraz süpriz olucaktır mutlaka.
bu arada eşinin doğum günü olduğunu söylüyordun? ne zamandı?
kızım yaş 35 ve riskli yaş ailede de özürlü var kafayı takmayımda ne yapayım...
26sında benim 28inde eşimin doğum günü...

aman üzülme boşver...

kızım yaş 35 ve riskli yaş ailede de özürlü var kafayı takmayımda ne yapayım...
26sında benim 28inde eşimin doğum günü...

kız doğuda 45 yaşındaki kadın bile çatır çatır doğuruyor Allahım verirse yaş maş bahane
kocana ne süpriz yapıcan nasıl kutlican düşündünmü cnm?

kız doğuda 45 yaşındaki kadın bile çatır çatır doğuruyor Allahım verirse yaş maş bahane
kocana ne süpriz yapıcan nasıl kutlican düşündünmü cnm?
hamiş olsaydım çok büyük süprizler hazırlamıştım ama tüm planlarım mahvoldu o yüzden ne yapacağımı halen bilmiyorum fikirde alabilririm hepinizden.. evliyken ilk yaşgünümüz olacak...

Canım ben çıktıktan sonra yazmışsın ailem için de osla gidemem çünkü huzurumuz kalmaz kaynatam bizden çıkmaz gittiğimiz her yere karışır sürekli gelin der falan falan birde torun olunca zaten hiç çıkmaz benim gezmeme karışır eşimde babasının lafından çıkmaz sonunda ben baba evine dönerim o yüzden almıyım böyle iyiyim.

kız zkol afiyet olsun az ye kapılardan sıgmıcan sonra bak kızdırma beni heee. avatarımdaki resmi gördünmü inşallah böyle bir kızın olur.

Amiiiin annesi onu verene kurban olur:)

kızlar bunu yazmıştım işteeeeeeeeee

Allah yardımcın olsun canım dualarım senşnle ama doktoruna sorsan daha iyi değilmi?

Kızım minicik daha nasıl hissettirsin yavrucak:)

slm slmmmmmmm patron yine biyere gittti nezaman gelir bilmem nabersiniz. akşam olmak bilmiyoryaaaaaa dr. gidicem yaaaa zaman geçmiyo:84::84::84:

Oooof evet yaaa git de sabaha güzel haberler alalım:)

Bana Tavsiyede Bulunun Lütfen Eşim Tutturdu Hafta Sonu Bebek Arabası Alalım Diye Ne Alayım Bana Yardımcı Olun bunlar nasıl iyimi resimdeki.

Ben bayıldım buna aynı arabamı yoksa 2 farklı arabamı? hangi marka biraz araştırsak bari:)

Bana Tavsiyede Bulunun Lütfen Eşim Tutturdu Hafta Sonu Bebek Arabası Alalım Diye Ne Alayım Bana Yardımcı Olun bunlar nasıl iyimi resimdeki.

Canım sapı öyle olan nasıl olur bilmem ben diğerlerinden düşünüyorum ne güzel işte eşin ısrar ediyor bizde etmiyor diye üzülüyoruz:)) bu arada yenisin hoşgeldin:)

kizlar ya kaynanam beni deli ediyo. yuh be izine giderken 7-8 büyük sise yani 200 gr. nescafe götürdük. bi allahin kuluna hediye götürmedi. hepsini kendisi icmis bitirmis. simdide diyo ogluuuuummmm benim kahvem bitiiiii. zikkim ic desem tam sirasi. sanki sirf misafire yapti verdi. diyoki iyi oluyordu misafire falan yapinca. be kadin madem öyle düsünüyorsun kendin gitseydin marketten alsaydin icseydin misafirinede izim getirdiklerimizi yapsaydin demi. ya tek bi kisi birde bütün gün calisan bir insan 1,5kg cafeyi 6 ayda nasil icer ya? sadece kahvede degil. cappucino götürdük birsürü kesin ondanda 5-6 paket vardi degisik tatlarla. kadin onlarida bitirmis ya. hayret ettim valla. hadi bende severdim kahveyi ama ben taaa nisanda mi ne aldim esim hatta tarih yazmisti sen bunu 1aya kalmaz bitirirsin demisti. izine gittik geldik daha hala yarida duruyo benim kahvem. kadin 1,5 kg kahve icmis be. sinir oluyorum. herseyi istiyorda bi paraniz var mi diye sormuyo. daha bebegime hic birsey alamadim arabanin sigortasi falan derken baya sikistik kadin kalkmis kahve istiyo. o yetmiyormus gibi birde esimin dayisinin esi gecen yeni evin resimlerini görmüs mutfakta cayci var. telefonda konusuyorduk. demezmi esime bende istiyorum o caycidan yengem diye. senin ne faydan oldu benim evmede istiyorsun ya. sülalecek bunlar fittirmis valla. annesine bile bile duyuruyorum istemesin birsey diye cocuga daha hic birsey almadik ya diye. kadin diyorki ben örmüstümya. 3 yelekle cocugun ihtiyaci bitti. cildircam valla

Bilemiyorum Ki Aynı Araba Gibi Duruyo Ama Araştırcam Bu Modeller Çok Hoşuma Gidiyor Heleki Bide Yeni Doğan Bebekler İçin Falan 3 aylık olanlar falan bence çok güzel ama kararsız kaldım sizlere sorayım dedim araştırcam bende

hamiş olsaydım çok büyük süprizler hazırlamıştım ama tüm planlarım mahvoldu o yüzden ne yapacağımı halen bilmiyorum fikirde alabilririm hepinizden.. evliyken ilk yaşgünümüz olacak...

bence bunları düşün kafanı dağıt.valla ben de evliyekn ilk doğum günüm oldu daha kocişimin doğum günü martta.ama evde romantik bi akşam yemeğinin ardından çok güzel vakit geçirebilirsiniz.herkes fikirler versinnn kızlar hadii

canim bence arabayi daha alma. onun yerine baska eksiklerini al. en son arabayida alirsin. öyle kücük birsey alma simdi alirsanda e bebek cabuk büyüyor daha sonrada kullanabilecegin birsey al bence

Canım sapı öyle olan nasıl olur bilmem ben diğerlerinden düşünüyorum ne güzel işte eşin ısrar ediyor bizde etmiyor diye üzülüyoruz:)) bu arada yenisin hoşgeldin:)

Teşekkürler Hoşbulduk Ya Eşimi Hiç Sorma Beşik Falan Almak İstiyor Dur Dedim Artık Cinsiyetini Öğrenemedim Daha oda sabırsızlanıyor ama sağolsun çok destek veriyor bana doğumdan korkuyorum bazen beni sakinleştiren sadece eşim oluyor

bi sen fikir verdin valla sağol ilginç olan kardeşininde aynı gün doğum günü ne bileyim şimdi abisinin kutla onun kutlama ters olurmu acaba..

Canım götürmesen olmazmı eşin ne der bu duruma benim kaynanada sen gibi burdan tarhana istedi bir kere götürdüm sonra sürekli istiyor ben gidip bimden ucuzunu alıyorum eve hanıma pahalısını alıcam ama ben ne yaptım götürmedim daha bana ne hayrı dokunduda utanmadan istiyor bir kere bir hediyemi verdi bana anca kızını düşünür o eşimde ben alalım demezsem sesini çıkaramaz zaten durmu kötü olunca:)) dahada istemediler anlıycan:)) üstelik bana geldikleri ilk sene ellerini kolllarını sallıya sallıya geldiler ev hediyesi almadılar üstelik burda yiyecekleri sebzeleri aldılar onlar gittiğinde dolap boştu çekirge sürüsü gibiler sonradan babamlar her gitmemizde bize bişeyler koydukça utandılarda şimdi onlarda yapıyor

canim bence arabayi daha alma. onun yerine baska eksiklerini al. en son arabayida alirsin. öyle kücük birsey alma simdi alirsanda e bebek cabuk büyüyor daha sonrada kullanabilecegin birsey al bence

Evet Ya Başka Şeyler Almam Gerek Ama Beyefendiyi durduramıyorum ki. :)

canim esin kac yasinda senin? sen 19dün galiba demi. tahtimi alan hatun seni.

Canım maşaallah de benimkinin cinsiyet belli ama ben mavi almıyorum yeşil sarı beyaz öyle alıyorum hep.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…