Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

Bu arada herkese selam direk konuya daldım ben:86:

dogrudur canımsalı günü dogum yapan arkadaşımla konuştum salı gününden beri kaynanası evden çıkmamış. hiç de sevmez ve anlaşamaz. sinir olmuş iyice sinirden sütüm gelmiyor çocuk aç kaldı diyor. yüzümde kırmızı kırmızı lekeler çıktı diyor aglıyor. ya kadın istenmiyorsun işte oglunun evi de olsa orda bir de gelin var ve gelinde oglun kadar o evde hak sahibi çek git evine. kaynananın yüzünden kızın anneside gelemiyormuş. zor ya canım valla zor. allah yardım etsin. benim ki sözde uzakta. ama daha 2 sene olmadı evleneli 3 kez geldi. şimdi diyor gelicem yine doguma b..... var ne geliyorsun. benim annem dururken sen taaaa dag başından ne hakla geliyorsun daha yeni gittin. ben işten çıkınca nasıl geçinicez diyor düşünüyorum. eşimin bakması gereken agız 2 iken o kadınla 3 olacak ne işin var. 60 yaşında kadınsın 3 günlük yola nasıl dayanıyorsun hayret ya 3 gün gel 3 gün git. sinir oluyorum valla

bi sen fikir verdin valla sağol ilginç olan kardeşininde aynı gün doğum günü ne bileyim şimdi abisinin kutla onun kutlama ters olurmu acaba..

rica ederim cnm benim.
iyi de bu daha ilk beraber kutladığınız doğum günü olacak.özel olsun
o gün eşin için hazırlan başkasını karıştırma bence hatırlayınca mutlu olacağınız bir gece olsun tatlım

kiz nolur su kaynanalari tek tek bogalim ya nolur. benimkinden basliyabiliriz

haklısın aslında bakalım ben bişiler düşüneyim sonuçta benim yaşgünüm daha önce :)))

kizlar bei gören yok mu bea zaten sinirliyim. gicigim

kız dur sinirlenme be ya bizde de var kaynana ya geçen akşam beni aramış tarım sigortası için 9-10 milyar gerekiyomuş da her çocukdan para toplicakmış?bizede 2,5 -3 düşecekmiş ayy deli oldum 7 aydır evliyiz kimse bi kuruş bişi yapmadı hep benim annemler yaptı.demiyoki oğlum daha yeni evli borcu harcı var faln para istiyo.bi kızınıın zaten durumu yok vermz.büyük oğlu desen babası öldü misafir gibi taziyeye gitti gelin daha beter onlardan istiyo onlarda vermez kaldımı başımıza yaaa ayy niye hatırlattınız be yaaaaaaaaaa

anammm o ne be valla heryerde var banada düğünde set taktılar parası yetiştirememişler düğünde takılan takıların altınların tümünü bozup onun parasına verdiler tek kelime bile söylemediler verirken.. al kaldık dım dızlakk.. düğünde takılan setten başka birşeyimiz kalmadı yani :)))

Son düzenleme:

Ah canım çok zor benim inşaallah annem gelicek doğumdan önce doğumdan sonrada toparlanana kadar dururum dedi eşimin ailesi nasıl gelicek kim kim gelicek bilmiyorum ve sinirlerim çok bozuluyor buna kaynatamın kalmasını istemiyorum ama adamın ilk torunu torun diye çıldırıyoe kalmaya kalkarsa ben çok kötü olucam eşime bir iki kere sordum bişey demiyor ilk sorduğumda tabi kalıcak dedi bende annem varken nasıl kalıcak senin annen varken benim babam kalsa olurmu dedim bişey diyemedi gerçi o ne desin babasına onun düşünmesi lazım ama bakıcam eğer kimse umursamazsa bu da kalıcak olursa ben diyecem açık açık şimdiden bunları düşüne düşüne hep stresteyim zaten üç yıldır acaba ne zaman gidecez memlekete yerşeleceğiz diye düşünmekten yoruldum şimdide hamile kaldığımdan beri bunları düşünüyorum hiçbirşeyimi ağız tadıyla yaşatmadılar bana bazen o kadar bunalıyorum ki hayatım çok boş anlamsız geliyor haykırmak istiyorum bazen yastığı ağzıma kapayıp çığlık atıyorum(

bende öyle almayi düsünüyorum canim. birdahai cocuk kiz olursa onada kullanilir

evet canım aynen

kizlar bei gören yok mu bea zaten sinirliyim. gicigim

Kız yazdımya ben

kiz bu kadinlar cocujlarina güvenerek mi dogurmus ya. sanki biz burda bosuna calisiyoruz. ayligimin 6da biri elime geciyo oda her ay zaten birsey cikiyo ödenecek oraya gidiyo. daha oglunun dogru düzgün isi yok herseyi bizden istyior ya. hep sustum hep sustumda ama biryere kadar yani. ben kendimden kisacam millet benim paramla sefa sürecek. ben onlara ta bastan dedim araba almayalim oglunuza deyin isteyip durmasin diye. kalkop bana dedilerki kizim alin biz yardim ederiz. oglan bunlaimda bir senedir buinaldi bi istedigide olsun dediler. dedim esime madem alicaz öyle pahali araba normal birsey alalim. yok bu kalkti cabrio aldi. e bir sene binmedik daha simdi cocuk olacak tek kapili arabaya ne sigdiracak cok merak ediyorum. sinri oluyorum ya. simdi birde o arabani sigortasi ödenecek. kendimiz yetistiremiyouz parayi cocuguma birsey alamadim millet siparis veriyo isteklerini

kız sana set takmışlar bana kimse çöp bile takmadı.herkesin bi bahanesi vardı bende düğün tarihimi değiştim kimse gelmesin dedim.ohh iyi etmişim zaten bişi ye yaramaadılar kocamın hatrına susuyorum yoksa ayırcam bi gün birini ortadan yaaaaaaaa

kız ayır valla eltim bile fırsatını buldukça giydiriyor hepisine banada diyor lafı geldimi söyle sessiz durdukça tependen inmezler der hep.... ki yaşı benden küçük eşimle aynı yaştalar....

anam ne dertliler var..Allaah yardım etsinn.

Hiç şimdiden sıkılmayın derim ben.nasıl olsa biz ne kadar cırpınsakda iş olcagına varıyor.

valla buldular sömürüyorlar iste. ben almasam nolacak istyor resmen. birsey desem bi kahveyi cok gördün olur. inanirmisin onun yerine ben utaniyorum. insan dünürüne birseyler alir veriri gelinine annene ver falan diye. annem kapali benim en basitinden bi yazma alsa koysa hem annem sevinir hem bizde öyledir yani. annem mesela dislerini yaptirmaya gitti türkiyeye yine doldurmus cikolatalari falan vermis kaynanama gittiginde. bi ignesi nasip olmadi kadinin ne bana ne annemgile hala sömürüyo. kendi yetmiyormus gibi kardeslerine yiygenlerinede istekleri oluyo. benalmasam nolacak esim benden önce gidip aliyo niye aldin deyincede zaten alinacak annem kahve iciyo diyo. bakalim ucakla gidicez gidersek izine. kesin yine benim kendi esyalarimi birakmak zprunda kalirim onun kahvesini falan filan götürmek icin

kiz nolur su kaynanalari tek tek bogalim ya nolur. benimkinden basliyabiliriz

sumru bak kabul etmiyorum benimkinden başlayalım. bizimkide aynı senin ki gibi. canım burda ki pok..... ona tatlı geliyor. şimdi artık herşey heryerde var. türkiyede kahvenin her türlüsü var. taaaaa ordan oraya kahva çok saçma. siz giderken götürürsünüz hediye olarak tamam ama arsızlıgın ne luzümü var. zıkkımın pekini içsin. benim ki bu gelmesinde bir valizle geldi 5 valizle gitti. evimde ki valizime bile aldıgı hediyeleri koydu götürdü. sonra da telefon açtı. çok pişmanım ordan o kadar kıyafet aldım. hemde sizin orası pahalıymış. burda o aldıklarımdan var hemde daha güzelleri ve daha ucuz. çöpcü kadın aldıgı hediyeler içinde en pahalı olanı 30 tl oda torunlarının ayakkabısı. 1,5 tl ye badiler aldı ya ben onları yer bezi yapmam utanmadan aldı götürdü. birde ırakta daha ucuzmuş. bundan bilmem kaç sene önce türkiyeye gelmesinde eşim ona bir alerji ilacı almış suya katıyormuşsun buhar çıkıyormuş o buharı koklayınca burnuna iyi geliyormuş. ayyy burnunu hatırlayınca koparasım geliyor yaz sıcagında bile fırt fırt burnunu çeker cebinde bez bir mendil sesli sesli bununu siler ayyyy yüzünü hatırlamak istemiyorum. neyse eşimden yine aynı ilaçtan istedi garibim kaç gün aradı buldu gönderdi. ya kadın sen ne yaptında evladına ne isteyip durursun. bizim burda zar zor geçindigimizi biliyor her aramasında işten çık işten çık diyor. pislik burası ırakmı bir kişi kazanır ırakta 10 kişi yer burda 10 kişi çalışır 1 kişiye bakamaz öyle yüksek maaşlarda almıyoruz ucu ucuna yetiyor. ya sumru allah sonumuzu hayır etsin canım bu kadın yüzünden çok günaha girdim ben sende giriyon eflalde hepiöizde giriyoruz hamile iken bunlardan uzak durmak lazım ama işin içine kaynana ve patron ve koca girince açıyoruz agzımızı kapatamıyoruz işte.

benim derdimi açmayın neler var neler.bizim paramızla çok geçinen var çokkk
ben burda çalışayım milletin derdini çekeyim millet geziyo tozuyo günler yapıyo ben sabah gel akşam git bide evde çalış sonrada arasın para istesin varmı diye sormuyo bile yaaa bende kaldım öyle bişi demedim.zaten evlendik 1 ay sonra kayınbaba vefat etti nişanda kocamın taktığı bi bileziği bozduk gittik.büyük kaynım lök gibi oturdu neymiş karısı çok cadıymış da oa uyuyormuş da ayyy şişmiştim orda ya 3 gün zo bitti çektik geldik

kız ayır valla eltim bile fırsatını buldukça giydiriyor hepisine banada diyor lafı geldimi söyle sessiz durdukça tependen inmezler der hep.... ki yaşı benden küçük eşimle aynı yaştalar....

Eltin doğru demiş canım benim gibi en baştan susarsan sonra sinir olsanda sesini çıkaramazsın aaaa gelin değişti derler kendi hatalarını görmezler sen kötü olursun ben neler diycem nelerde baştan gerekti o şimdi çok geç(((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…