anam ne dertliler var..Allaah yardım etsinn.
Hiç şimdiden sıkılmayın derim ben.nasıl olsa biz ne kadar cırpınsakda iş olcagına varıyor.
bende öyle yapıyorum artık zaten şaşırıyorlar ne yapayım yoksa ezecekler... ben 35 eltim 29 yaşında ama o beş yıldır bu ailenin içinde o yüzden bazen dinlerim onu... eşimle aramdaki yaş farkı baştan biraz sorun olacak gibi gelsede hiç birşey yaşamadık.... sanki küçük olan ben gibiyim....Eltin doğru demiş canım benim gibi en baştan susarsan sonra sinir olsanda sesini çıkaramazsın aaaa gelin değişti derler kendi hatalarını görmezler sen kötü olursun ben neler diycem nelerde baştan gerekti o şimdi çok geç(((
bende öyle yapıyorum artık zaten şaşırıyorlar ne yapayım yoksa ezecekler... ben 35 eltim 29 yaşında ama o beş yıldır bu ailenin içinde o yüzden bazen dinlerim onu... eşimle aramdaki yaş farkı baştan biraz sorun olacak gibi gelsede hiç birşey yaşamadık.... sanki küçük olan ben gibiyim....
Ah canım çok zor benim inşaallah annem gelicek doğumdan önce doğumdan sonrada toparlanana kadar dururum dedi eşimin ailesi nasıl gelicek kim kim gelicek bilmiyorum ve sinirlerim çok bozuluyor buna kaynatamın kalmasını istemiyorum ama adamın ilk torunu torun diye çıldırıyoe kalmaya kalkarsa ben çok kötü olucam eşime bir iki kere sordum bişey demiyor ilk sorduğumda tabi kalıcak dedi bende annem varken nasıl kalıcak senin annen varken benim babam kalsa olurmu dedim bişey diyemedi gerçi o ne desin babasına onun düşünmesi lazım ama bakıcam eğer kimse umursamazsa bu da kalıcak olursa ben diyecem açık açık şimdiden bunları düşüne düşüne hep stresteyim zaten üç yıldır acaba ne zaman gidecez memlekete yerşeleceğiz diye düşünmekten yoruldum şimdide hamile kaldığımdan beri bunları düşünüyorum hiçbirşeyimi ağız tadıyla yaşatmadılar bana bazen o kadar bunalıyorum ki hayatım çok boş anlamsız geliyor haykırmak istiyorum bazen yastığı ağzıma kapayıp çığlık atıyorum(
evet canım aynen
Kız yazdımya ben
ben 35 eşim 29 yaşında 6 yaş yani...kaç yaş var aranızda ki?
azdirme kız kendini :)
uyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ne geldin kız yine...karılarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
uyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ne geldin kız yine...
ben 35 eşim 29 yaşında 6 yaş yani...
karı sana benzer..
arada geliyom işte
ne o kaynanalar topa tutulmuş
sumru bak kabul etmiyorum benimkinden başlayalım. bizimkide aynı senin ki gibi. canım burda ki pok..... ona tatlı geliyor. şimdi artık herşey heryerde var. türkiyede kahvenin her türlüsü var. taaaaa ordan oraya kahva çok saçma. siz giderken götürürsünüz hediye olarak tamam ama arsızlıgın ne luzümü var. zıkkımın pekini içsin. benim ki bu gelmesinde bir valizle geldi 5 valizle gitti. evimde ki valizime bile aldıgı hediyeleri koydu götürdü. sonra da telefon açtı. çok pişmanım ordan o kadar kıyafet aldım. hemde sizin orası pahalıymış. burda o aldıklarımdan var hemde daha güzelleri ve daha ucuz. çöpcü kadın aldıgı hediyeler içinde en pahalı olanı 30 tl oda torunlarının ayakkabısı. 1,5 tl ye badiler aldı ya ben onları yer bezi yapmam utanmadan aldı götürdü. birde ırakta daha ucuzmuş. bundan bilmem kaç sene önce türkiyeye gelmesinde eşim ona bir alerji ilacı almış suya katıyormuşsun buhar çıkıyormuş o buharı koklayınca burnuna iyi geliyormuş. ayyy burnunu hatırlayınca koparasım geliyor yaz sıcagında bile fırt fırt burnunu çeker cebinde bez bir mendil sesli sesli bununu siler ayyyy yüzünü hatırlamak istemiyorum. neyse eşimden yine aynı ilaçtan istedi garibim kaç gün aradı buldu gönderdi. ya kadın sen ne yaptında evladına ne isteyip durursun. bizim burda zar zor geçindigimizi biliyor her aramasında işten çık işten çık diyor. pislik burası ırakmı bir kişi kazanır ırakta 10 kişi yer burda 10 kişi çalışır 1 kişiye bakamaz öyle yüksek maaşlarda almıyoruz ucu ucuna yetiyor. ya sumru allah sonumuzu hayır etsin canım bu kadın yüzünden çok günaha girdim ben sende giriyon eflalde hepiöizde giriyoruz hamile iken bunlardan uzak durmak lazım ama işin içine kaynana ve patron ve koca girince açıyoruz agzımızı kapatamıyoruz işte.
karılarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
gelme öyle ya gel gitme ya git yine git :)))arada geliyom işte
ne o kaynanalar topa tutulmuş
olsun canım kısmet bunlar...çok bişi değilmiş kız.
ben 25 kocam 35
her ikimizinde 2. evliliği
uff hemde nasıl bende pembe dısı gıbı dınledım hatunları...durumlar fecii valla.
sen nire kayboluyon yaaa
senin kocanın başka kardeşi filan yokmu canım ya. ne kadar saçma gelin dogum yapacak kaynata gelicek böyle saçmalıkmı var. tamam torununu sevecek gelip görecek ama bir kırkı filan çıksın. sen toparlan çocuk toparlasın. koca koca adamlar gelip çocugu öpüp koklayacaklar. daha o süt gibi ufacık şeylerden mikrop kopacak aşıları filan yapılsın çocuk bagışıklık kazansın sonra görsün. yuh be. lohusa kadın evde yatacak durumun nasıl olur dikişinmi olur yatarmısın geceleri evinde gecelikle dolşamak istersin çok ayıp valla çok kınıyorum kaynatanı.
tansyon cok yuksek ..arada kaynana nıyetıne senı deşer, ıcıne pılav doldururlar..yapmayın bacılar gün glcek bizde kaynana olcazdeeeermişimmmmmmmmmm karılar beni yolarmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?