Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

anam ne dertliler var..Allaah yardım etsinn.

Hiç şimdiden sıkılmayın derim ben.nasıl olsa biz ne kadar cırpınsakda iş olcagına varıyor.

bende zaten ona deli oluyom tatlim ya. düsünsene bütün ay calisiyorum ne icin 1500 eurodan 250 euro elime kalsin diye. oda zaten mutlaka birsey cikiyorda ona gidiyo. ne kendime nede bebisime birsey almadim daha. gecen msnde sordular bakalim bi kendine neler aldin diye. dedim daha bitane bile hamilelik elbisesi almadim ki dedim. aaaaaa niye diyorlar. onlar beni veya bizi burda parayi herseye harciyo saniyor galiba. 6inci aydayim ama daha bitane bile gebelik pantalonu yada kazagi almadim kendime. esimde bana kiziyo gecen. millet hamile olunca bol giyer diyo bizimki halime kalinca dar giyer oldu diyo. dedim bende sanki ben mi daralttim. dolaptakiesyalarim bunlar dedim. napim. dügmeler bile kapanmiyo.

bende öyle yapıyorum artık zaten şaşırıyorlar ne yapayım yoksa ezecekler... ben 35 eltim 29 yaşında ama o beş yıldır bu ailenin içinde o yüzden bazen dinlerim onu... eşimle aramdaki yaş farkı baştan biraz sorun olacak gibi gelsede hiç birşey yaşamadık.... sanki küçük olan ben gibiyim....

kaç yaş var aranızda ki?
azdirme kız kendini :)

senin kocanın başka kardeşi filan yokmu canım ya. ne kadar saçma gelin dogum yapacak kaynata gelicek böyle saçmalıkmı var. tamam torununu sevecek gelip görecek ama bir kırkı filan çıksın. sen toparlan çocuk toparlasın. koca koca adamlar gelip çocugu öpüp koklayacaklar. daha o süt gibi ufacık şeylerden mikrop kopacak aşıları filan yapılsın çocuk bagışıklık kazansın sonra görsün. yuh be. lohusa kadın evde yatacak durumun nasıl olur dikişinmi olur yatarmısın geceleri evinde gecelikle dolşamak istersin çok ayıp valla çok kınıyorum kaynatanı.

valla kiz haklisin günaha giriyoruz. ama napim kadin valla deli ediyor. ben öyle cadi falanda degilimdir ya yani beni bile delirtiyo sinir edebiliyor kadin.

arada geliyom işte
ne o kaynanalar topa tutulmuş
gelme öyle ya gel gitme ya git yine git :)))

çok bişi değilmiş kız.
ben 25 kocam 35
her ikimizinde 2. evliliği
olsun canım kısmet bunlar...
abiminde ilk evliliği ama yengemin 2nci evliliği ve 10 yaşında kızı var şimdide 4,5 aylık bebişimiz var ikiside benim yeğenlerim ikisinede hastayım...

kiz kinama valla allah basina verir :) yazik ya bencede olmaz ama böyle eflalin anlattiklarini okuyunca bende korkuyorum pasaportu tam ozaman denk gelirde geliverirler diye.

ya ne yapalım sini ediyolar bizi yaa amannn neyse kocişlerin hatırına sabretcez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…