moralim bozuk o yüzden arkadaşım adet günüm geçmişti ççok umutlandım ama bugün adet oldum :85::85::85:
evet benim dünürde pilava farklı bi boyut kattı
hoşgeldin kızzzzzz
maşallah kız sana ne güzel işin varmış böyle. oohhh yap anam yap bak ben karşıda oturuyorum her gün köprüde trafik oluyor anam aglıyor işe gelip giderken. sen 2 3 tane daha köprü yapsan olmamı yaaaaaaaaa. bende restorasyon okumuştum ama muhasebe yapıyorum he heheheheheh
ahanda benden bi tane daha bende adet olduğumda oturup ağlamıştım... aağla bacımm ağla dahada benim gibi çokk beklersin bebiş...:)))
ahanda benden bi tane daha bende adet olduğumda oturup ağlamıştım... aağla bacımm ağla dahada benim gibi çokk beklersin bebiş...:)))
ahh önümü açsalar bak neler yaparım ben...keşke büyükşehirde çalışsam
anacım bende ıkı sene karsıya gıdıp geldım bılmem mı cılesını...yazık sana..
kız ben kürtaj olmadım ki kendi düştü hem geçen ay gittim doktor alttan baktı iyi durumdasın dedi... ama şuan ilaç alıyorum diye eşime çalışmaya aa verelim demiştim ama oda coştu dün akşam valla oldu oldu olmadı artık kerdeşimin yanında tüp bebeğe :)))sus kız agzından yel alsın nasıl çok beklersin dersin arkadaşına ve kendine biraz ümitli ol ikinizinde olacak allahın izniyle. bak dogum günü çocugusun diye saçını başını yolmuyorum ama bu yarında yolmayacagım anlamına gelmez. bir daha böyle ümitsiz sözler çıkmasın agzında bir tane oldu senin nedne ikinci olmasın heee söylermisin. daha şurda evleneli bir yıl bile olmadan allah allah. hem sen kürtaj oldun bir rahat bırakmadın ki rahmin toparlansın hemen başladın çalışmalara. sen en yakın zamanda git kontrole bak bakalım durumun nedir ne degildir. sen kölelikten çocuga odaklanamıyon ki
çen çen çenn hep çene hep çenee biraz durun yaw amma konuşuyonuz haa
diydemim yakışmaz mıı .. :118:
sumruşcum aldıgın pirince göre ıllakı su oranı degısıyor.amma velakın sarının da dedıgı gıbı yagda kavururmak daha diri yapıyor pirinci.bende 1 bardaga 1.75 su koyuyorum.serde muhendıslık var küsürlü olmazsa içim rahat etmiyor.. :44:
yuuh sana sende pek cimriymişin..anam ole bıre bır koyarsan yumusar mı beaaa
inşaat müh.cicim ben.bina yaparım köprü yaparım yol yaparım... ne iş olsa yaparım
moralim bozuk o yüzden arkadaşım adet günüm geçmişti ççok umutlandım ama bugün adet oldum :85::85::85:
Ivettttttttttttttt karnımız doyduuuuuuu
hoşgeldin kuşum topic bildiğün kimüüü sende ne var ne yok
göbek atıyozzzzz
bi sen eksiktin hoşgeldin
allahım yaaa 1,75 sumu harikasın vala ben pirinci hem haşlayıp hem kavurduğum için 1 e 1,5 su koyuyom
:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:
diydeem sana bi miil gönderdim.senin smileyin dans ettikleri sarkı sanırsam cok uyumlu..
kız ben kürtaj olmadım ki kendi düştü hem geçen ay gittim doktor alttan baktı iyi durumdasın dedi... ama şuan ilaç alıyorum diye eşime çalışmaya aa verelim demiştim ama oda coştu dün akşam valla oldu oldu olmadı artık kerdeşimin yanında tüp bebeğe :)))
kız ben kürtaj olmadım ki kendi düştü hem geçen ay gittim doktor alttan baktı iyi durumdasın dedi... ama şuan ilaç alıyorum diye eşime çalışmaya aa verelim demiştim ama oda coştu dün akşam valla oldu oldu olmadı artık kerdeşimin yanında tüp bebeğe :)))
herkeze selam güzel anne adayları ve anneler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?