Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

moralim bozuk o yüzden arkadaşım adet günüm geçmişti ççok umutlandım ama bugün adet oldum :85::85::85:

ayyy kıyamam canım ya üzülme. olacak zamanı gelmedi. dünyanın sonu degil ki sen saglıklı ol eşin saglıklı olsun. bebek te olur gülüm üzülme. bak benim çoooook çoooook sevdigim bir arkadaşımla adaşsın üzülmene kıyamam heee. bak kızarım üzülürsen.

ahanda benden bi tane daha bende adet olduğumda oturup ağlamıştım... aağla bacımm ağla dahada benim gibi çokk beklersin bebiş...:)))

ahh önümü açsalar bak neler yaparım ben...keşke büyükşehirde çalışsam

anacım bende ıkı sene karsıya gıdıp geldım bılmem mı cılesını...yazık sana..

ahanda benden bi tane daha bende adet olduğumda oturup ağlamıştım... aağla bacımm ağla dahada benim gibi çokk beklersin bebiş...:)))

sus kız agzından yel alsın nasıl çok beklersin dersin arkadaşına ve kendine biraz ümitli ol ikinizinde olacak allahın izniyle. bak dogum günü çocugusun diye saçını başını yolmuyorum ama bu yarında yolmayacagım anlamına gelmez. bir daha böyle ümitsiz sözler çıkmasın agzında bir tane oldu senin nedne ikinci olmasın heee söylermisin. daha şurda evleneli bir yıl bile olmadan allah allah. hem sen kürtaj oldun bir rahat bırakmadın ki rahmin toparlansın hemen başladın çalışmalara. sen en yakın zamanda git kontrole bak bakalım durumun nedir ne degildir. sen kölelikten çocuga odaklanamıyon ki

bütün alkışlar moralini bozmaya yer arayan nimete gelsiiin... :81: :81: :81:

zuhalçiiim masallah sen azimli bi insansıın hiiç bozma moralinii ..inşallah bebiş gelir daha da bekletmeden..

ahh önümü açsalar bak neler yaparım ben...keşke büyükşehirde çalışsam

anacım bende ıkı sene karsıya gıdıp geldım bılmem mı cılesını...yazık sana..

geçme şansın varsa geç canım. ama artık olmaz hele bir bebeişin gelsin toparlansın büyüsün. ondan sonra allah büyük. bizde 2 yıldır gidip geliyoruz karşıya eşimle beraber. otobüsle gider gelirdik. 3 4 aydır servise başladık. şimdi rahatım bir uyuyorum uynadıgımda gelmiş oluyoruz iş yerine güzel oluyor böyle. ahhh serviste olsamda uyusam şimdi. gözlerimi açamıyorum gözlerimi

kız ben kürtaj olmadım ki kendi düştü hem geçen ay gittim doktor alttan baktı iyi durumdasın dedi... ama şuan ilaç alıyorum diye eşime çalışmaya aa verelim demiştim ama oda coştu dün akşam valla oldu oldu olmadı artık kerdeşimin yanında tüp bebeğe :)))

ay kız kepekliiiiiiii süpermiş bu bacıııııııııııııııııııııııııııııııı

İnanmayın bunlara bunlar çimento ve betondan başka bişi bilmezler işleri güçleri imar durumu almak, kolon kiriş konrol etmektir anlıycağınız hayatları taş üzerine kurulu:)

yuuh sana sende pek cimriymişin..anam ole bıre bır koyarsan yumusar mı beaaa

Ooo biraz kaynar suda bekletirim sonra iyice kavururum tereyağında mis mis:)

inşaat müh.cicim ben.bina yaparım köprü yaparım yol yaparım... ne iş olsa yaparım

Yaaa amele işte giyer sarı çizmeleri sarı bareti o şantiye senin bu şantiye benim gezer beton insanlar:)

moralim bozuk o yüzden arkadaşım adet günüm geçmişti ççok umutlandım ama bugün adet oldum :85::85::85:

Amaaan zuhal her adet yeni bir gelişmedir adet olabilen her kadının çocuğu olur rahat ol:)
Bir sonraki ay şansın yüksek olur:)

Uyuz karıııııııııııııııı bene hiç cevap vermemiş kıl kişilik:)

olur canım bak sen ümitli ol allah büyük allah sevdigi kullarını böylr zor sınavlardan geçiriröiş. sende bir sınavdasın ve atlatacaksın bu sınavı alıcaksın yavrunu kucagına.allahın izniyle madem sorunda yok çok şükür. bak ferda dedydi dersin.

yuuh ...yuhh ki ne yuuh...

seni Allaha havale ediyruum..arkadas kendini direk tüp bebege bağladı.Nankörlük ediyorsun gibime geliyor.Allahım bi kere verdi bebeğini sonrada aldı.Buda senin imtahanın..herkes herşeyin yolunda oldugunu söylerken kalkmış ne diyorsun..

daha da bişey demem sana..

zeynepppppppppppp neye cvp vermedim kızımmmmmmmmmm nazarımda değdiyse oh canıma değsinnnnnnn napıymmm kızım ben yatamıyom sende yatama

umutsuzluk moral bozukluğu herşeyinbaşı
rahat olun benim gibi kızlarr
bizimde bebişlerimiz olur inş.şu hamileler sağsalim doğum yapsınlar site bu kadar kiloyu kaldırmaz çöküvirir valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…