Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:

ulan nimet sinir ediyon ha insanı kendi başınıza dr luk etmeseniz
hem sen yaş diyordun 3 ay önce çok mu küçüktü yaşın 3 ay önce olduysa şimdide olur
ay çatladım haa:84::84::84::84::84:

hele zuhal karısı sen niye bu kadar umutsuz konuşuyon bakim
burdaki en umutsuz olanlarımızın bile oldu bebeleri senin niye olmasın yaa

kız ziiiii kocanın acısını benden cıkarmasana beee..

ebuş kıpırdak şarkıyı sanada atıyorum..:89:

reyhaaan sende hosgeldiin..

herkeze selam güzel anne adayları ve anneler
hoşgeldinn bacımm...
inşallahh dedi derimm canısıı
kız espirik yapıyommmm yaaa...

kızlarrr ben geldim kısaca yazim patronun arkadaşı var.

sol yımırta 18 mm sağ 13 mm olmuş. dr. hemen ilişki yapın didi. eve koştum gittim. ve geldimmm:98::98::98::98::92: dr. çatlamaya hazır didi. yarın yine usg var.

durumum nidir...

umutsuzluk moral bozukluğu herşeyinbaşı
rahat olun benim gibi kızlarr
bizimde bebişlerimiz olur inş.şu hamileler sağsalim doğum yapsınlar site bu kadar kiloyu kaldırmaz çöküvirir valla

allah iyiligini versin emi çok hoşuma gitti bu sözün. dogru söylüyon zaten benim pc gitti gidecek bende dahil bu kadar şişkoyu anca kaldırıyor. sıra sıra olsunda tartı hep eşit olsun dime yani.

bi koşu eve gittin geldinn yaniiii inş tutuvermiştir aminnnnnnnnnn

kız gül maşallah maşallah hadi bakalım bol çalışmaları günler seni bekliyor. bu arada sık sık kendini oku üfle emi. hep maşallah de insanın kendi kendine de nazarı çok deger bunu unutma. hadi hep birlikte ayet el kürsi okuyalım da şu arkadaşlarımızda burdan hamişiz diye göbek atsınlar.

çatlama kızzzzzzzzzz espriydiiiii....

veled daliiin amiin :87:

allah iyiligini versin emi çok hoşuma gitti bu sözün. dogru söylüyon zaten benim pc gitti gidecek bende dahil bu kadar şişkoyu anca kaldırıyor. sıra sıra olsunda tartı hep eşit olsun dime yani.

ay evet sırasını beklesin herkes
benimde pc ağır benim adama pc aldıracam da yok diyo gece başına oturursun beni unutursun
yok kocişim dedim olarmı hiç öyleee didim ama olacak

kız inşallah herşey yolunda gider.. bu tempoda kendinede dikkart et.... seninde sağlığın önemli...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…