Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

millet napıyosunuz ben geldimmmmm
rodinia cım doğum günün kutlu olsun...

yürü git sende önce yemek ye sonra revirde biraz yat
ne kadar beleşçi arkadaşlarımız var yaaaa sırf ense yapıyolar

Yaaa sus nazar ettin beni mdrüm burda gidemiyom revire falan:)

kizlar birsey sorcam siz pilavi nasil tane tane yapiyorsunuz? benim pilav biraz lapa oluyo. esim öyle seviyo ama yinede ynai misafir gelince pekte hos olmuyo yani. 2 su bardagi pirince 4 su bardagi kaynamis su ekliyorum ben

Yuuuuh anam naptın sen ben 2 bardak prince 2 bardak su koyarım mis olur benim pilavlarım:)

kizlar birsey sorcam siz pilavi nasil tane tane yapiyorsunuz? benim pilav biraz lapa oluyo. esim öyle seviyo ama yinede ynai misafir gelince pekte hos olmuyo yani. 2 su bardagi pirince 4 su bardagi kaynamis su ekliyorum ben

canım suyunu çoy koyuyorsun sanırım ben şöyle yapıyorum daha dogrusu eşim bana ögretti. bir bardaga bir bardak su koyuyoruz tabi su sıcak olacak. ve altını son derece kısıcan ve hiç ellemeden 15 20 dakika pişsin sonra bir karıştır ve tekrar kapagını kapat ve 10 15 dakika daha dinlensin ocagın altını kapatmadan. sonra bak yumuşamışsa tamamdır. bu işin sırrı teflon tencerede son derce kısık atelte agır agır pişirmek. biizm pilav hiç lafa olmaz.

diydemim yakışmaz mıı .. :118:

sumruşcum aldıgın pirince göre ıllakı su oranı degısıyor.amma velakın sarının da dedıgı gıbı yagda kavururmak daha diri yapıyor pirinci.bende 1 bardaga 1.75 su koyuyorum.serde muhendıslık var küsürlü olmazsa içim rahat etmiyor.. :44:

allah iyiligini versin emi senin. kız sen ne mühendisisin ne üretiyon ne ediyon bakayım.

slm kızlarrrrrr ben geldimmmmmmmm size plavda püf nokta vereyim bak şimdi pirinci güzelce yıkkayacaksınn ondan sonracım taflon tavada yapacaksın ve pirinci yagda kaovururken pirinçler böyle beyaz beyaz olacak ve ölcü sıcak su koyarsan 1 e 1.5 su koyacaksın ve içine bi yemek kaşıgı limaon ve azcıkta şeker atacaksınnn ımmmm mükemmel oluyo eşim ve kaynım benim plavıma bayılırlar söylemesi ayıp o konuda azcık ustalıgım vardır ve kısık ateşte pişirin piştikten sonra üztüne kagıt havlu koyun en az 15dk dinlendirim demini alsın pilav çok leziz oluyo

rodiiiiiiiii canım dogum günün kutlu olsun nice mutlu sağlıklı yıllar allah sana dogum günü hediyesi ikiz verir inş.......

Ivettttttttttttttt karnımız doyduuuuuuu
ne var ne yok kızlarrrr
hoşgeldin kuşum topic bildiğün kimüüü sende ne var ne yok
alooooo neörüyonuz burdaa...
göbek atıyozzzzz
millet napıyosunuz ben geldimmmmm
rodinia cım doğum günün kutlu olsun...
bi sen eksiktin hoşgeldin

allahım yaaa 1,75 sumu harikasın vala ben pirinci hem haşlayıp hem kavurduğum için 1 e 1,5 su koyuyom

:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:

evet benim dünürde pilava farklı bi boyut kattı
hoşgeldin kızzzzzz

inşaat müh.cicim ben.bina yaparım köprü yaparım yol yaparım... ne iş olsa yaparım

maşallah kız sana ne güzel işin varmış böyle. oohhh yap anam yap bak ben karşıda oturuyorum her gün köprüde trafik oluyor anam aglıyor işe gelip giderken. sen 2 3 tane daha köprü yapsan olmamı yaaaaaaaaa. bende restorasyon okumuştum ama muhasebe yapıyorum he heheheheheh

hoşbuldum cnm nasılsın durumlar nasıl
ilaç içip dinleniyom bişi yaptığım yok valla...

rodiiiiiiiii canım dogum günün kutlu olsun nice mutlu sağlıklı yıllar allah sana dogum günü hediyesi ikiz verir inş.......
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn inşallaaahhh...
göbek atıyozzzzz
bi sen eksiktin hoşgeldin
allahım yaaa 1,75 sumu harikasın vala ben pirinci hem haşlayıp hem kavurduğum için 1 e 1,5 su koyuyom
:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:
yavaş at şu göbeee kıza bişi olcakkk...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…