yürü git sende önce yemek ye sonra revirde biraz yat
ne kadar beleşçi arkadaşlarımız var yaaaa sırf ense yapıyolar
kizlar birsey sorcam siz pilavi nasil tane tane yapiyorsunuz? benim pilav biraz lapa oluyo. esim öyle seviyo ama yinede ynai misafir gelince pekte hos olmuyo yani. 2 su bardagi pirince 4 su bardagi kaynamis su ekliyorum ben
kizlar birsey sorcam siz pilavi nasil tane tane yapiyorsunuz? benim pilav biraz lapa oluyo. esim öyle seviyo ama yinede ynai misafir gelince pekte hos olmuyo yani. 2 su bardagi pirince 4 su bardagi kaynamis su ekliyorum ben
hoşgeldin.. teşekkür edeim canım....millet napıyosunuz ben geldimmmmm
rodinia cım doğum günün kutlu olsun...
Yaaa sus nazar ettin beni mdrüm burda gidemiyom revire Yasakli Sitean:)
Yuuuuh anam naptın sen ben 2 bardak prince 2 bardak su koyarım mis olur benim pilavlarım:)
diydemim yakışmaz mıı .. :118:
sumruşcum aldıgın pirince göre ıllakı su oranı degısıyor.amma velakın sarının da dedıgı gıbı yagda kavururmak daha diri yapıyor pirinci.bende 1 bardaga 1.75 su koyuyorum.serde muhendıslık var küsürlü olmazsa içim rahat etmiyor.. :44:
ne var ne yok kızlarrrr
hoşgeldin.. teşekkür edeim canım....
neyse meşgulsünüz anladığım kadarıyla
allah iyiligini versin emi senin. kız sen ne mühendisisin ne üretiyon ne ediyon bakayım.
canımızsın hoşgeldin küsme sakin emi benim pc çok yavaş o yüzden gözden kaçırdıgım şeyler çok oluyor.
hoşgeldin kuşum topic bildiğün kimüüü sende ne var ne yokne var ne yok kızlarrrr
göbek atıyozzzzzalooooo neörüyonuz burdaa...
bi sen eksiktin hoşgeldinmillet napıyosunuz ben geldimmmmm
rodinia cım doğum günün kutlu olsun...
allahım yaaa 1,75 sumu harikasın vala ben pirinci hem haşlayıp hem kavurduğum için 1 e 1,5 su koyuyomdiydemim yakışmaz mıı .. :118:
Sumruşcum aldıgın pirince göre ıllakı su oranı degısıyor.amma velakın sarının da dedıgı gıbı yagda kavururmak daha diri yapıyor pirinci.bende 1 bardaga 1.75 su koyuyorum.serde muhendıslık var küsürlü olmazsa içim rahat etmiyor.. :44:
slm kızlarrrrrr ben geldimmmmmmmm size plavda püf nokta vereyim bak şimdi pirinci güzelce yıkkayacaksınn ondan sonracım taflon tavada yapacaksın ve pirinci yagda kaovururken pirinçler böyle beyaz beyaz olacak ve ölcü sıcak su koyarsan 1 e 1.5 su koyacaksın ve içine bi yemek kaşıgı limaon ve azcıkta şeker atacaksınnn ımmmm mükemmel oluyo eşim ve kaynım benim plavıma bayılırlar söylemesi ayıp o konuda azcık ustalıgım vardır ve kısık ateşte pişirin piştikten sonra üztüne kagıt havlu koyun en az 15dk dinlendirim demini alsın pilav çok leziz oluyo
inşaat müh.cicim ben.bina yaparım köprü yaparım yol yaparım... ne iş olsa yaparım
ilaç içip dinleniyom bişi yaptığım yok valla...hoşbuldum cnm nasılsın durumlar nasıl
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn inşallaaahhh...rodiiiiiiiii canım dogum günün kutlu olsun nice mutlu sağlıklı yıllar allah sana dogum günü hediyesi ikiz verir inş.......
yavaş at şu göbeee kıza bişi olcakkk...göbek atıyozzzzz
bi sen eksiktin hoşgeldin
allahım yaaa 1,75 sumu harikasın vala ben pirinci hem haşlayıp hem kavurduğum için 1 e 1,5 su koyuyom
:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?