Henüz net bişi yok:) Tavuk gül yumırtlamaya devam ediyo:) Nimetin kocası akşam hödüklük yapıp doğum günü kutlşamak yerine söve söve maç izlemiş:) Seastar yorgun. ben hasta ve sinirli çünkülüm iş durumum kesinleşmediEflali lohusa sıkıntısı almış kocası ve onun ailesine takmış vaziyette Zavallı ebrar bizi sakinleştirmeye çalışıyo:) Kepekli de toplantıda
günaydın canım hoşgeldingünaydınnnn hanımlar nasılsınızzzzzzzz bakalımm
eflalimm canım üzme tatllı canını sen yavrunu düşün herşey zamanla yoluna girer kaynananlarada çaktırmadan laf sok canım ben öyle yapıyorum şahsenn kayınlarımla gır gır şamata sohbet ederken konu açıldığıında lafı sokuyorum o kaynananmları buluyor kayınbabama da dedim üzüldüğüne değmez yaniiii
bende kendimden bahsedeyim mi iki gecedir uykumdan uyanıyorum dün gece kalktım midem agzımda hemen geri uyudur sıtr üstü yatamıyorum belim çok agrıyo sabah kalktım midem gene berbat kahvaltı yaptım ama hepsini geri çıkardım ve son 2 gün bakalım bu ay ne yaptık
eflalim zkol+ ebrar63 afr rodinia günaydın canlarım. nasılsınız
günaydın canımmmm biz iyiyiz siz nasılsınız
kız şu avatardaki bebeği yiyesim var
ben evhamlıyım ya. bugün yorulmuyorum canım sıkılıyor eşime doktora gidicem dedim. bende gelicem haftaya gideriz dedi. haftya kadar sabredicem mecburen. bebegimi yeme kız yaptıgı yemegi ye. hem çaktırma ama o zeynebin kızı. ama yinede zeynonun oglu olacak hahahahahahahah
Henüz net bişi yok:) Tavuk gül yumırtlamaya devam ediyo:) Nimetin kocası akşam hödüklük yapıp doğum günü kutlşamak yerine söve söve maç izlemiş:) Seastar yorgun. ben hasta ve sinirli çünkülüm iş durumum kesinleşmediEflali lohusa sıkıntısı almış kocası ve onun ailesine takmış vaziyette Zavallı ebrar bizi sakinleştirmeye çalışıyo:) Kepekli de toplantıda
günaydınnnn hanımlar nasılsınızzzzzzzz bakalımm
eflalimm canım üzme tatllı canını sen yavrunu düşün herşey zamanla yoluna girer kaynananlarada çaktırmadan laf sok canım ben öyle yapıyorum şahsenn kayınlarımla gır gır şamata sohbet ederken konu açıldığıında lafı sokuyorum o kaynananmları buluyor kayınbabama da dedim üzüldüğüne değmez yaniiii
ya daha ben diyecektim sana sabah geçmişe şöyle bi baktım da göğüslerim kaşınıyor falan demişsin
heveslendirmek istemiyom ama içim bi tuhaf oldu çünküm bende de olmuştu göğüslerde kaşıntı
ay inş. hayırlısıyla bebiştendir diğerleride
hadi bakalım şu iki günde geçsin bakalım
hadi ya ya benim zaten aklım çıkıyo mağazalarda
hepsini alasım geliyor ama annem tutuyo beni
eflalim zkol+ ebrar63 afr rodinia günaydın canlarım. nasılsınız
neyse kızlar ben çıkıyorum çok öpüyorum sizleriii
ebrarcımm canım benimm dr gideyim bakayım ne diyecekk
günaydın hanımlarrr nasılsınızzz,hepiniz kahvaltı yapıp işin başına geçmişiniz bende yapamda gelem siz bekleyin emi cnlarımmm
ferdam ne kadarda evham yapma desem biliyorum elinde deil
hepimiz öyleyiz ama için rahat olsun bebişine bişey olmaz merak etme
kız çok tatlı ama nasıl yemeyeyim ya şuna bak
inşallah sag salim gelsin bebelerimiz günler geçtikçe doguma dogru giderken insan ister ister heyecana ve evhama yapılıyor. senin kızın dada tatlı olur canım allahın izniyle. annesi böyle tatlıysa kızı bal olur bal.
inşallah sag salim gelsin bebelerimiz günler geçtikçe doguma dogru giderken insan ister ister heyecana ve evhama yapılıyor. senin kızın dada tatlı olur canım allahın izniyle. annesi böyle tatlıysa kızı bal olur bal.
ay kuşum benim çok saol o senin tatlılığın bidenem
hayırlısıyla doğsunlar ya dün akşam tlf da anneme diyom niye bu kadar uzun ya
niye dokuz ay diyom biraz kısa olsaydı ya diyom annem bi gülüyo
kızım sen kedimisin iki ayda doğuracan diyo
Güzel özet tebrik ediyorum demin kocama yazdım napıyon pc başında yazmış aferin otur otur diyor ben dedim napıyım bebiş kıyafetlerine bakıyorum bir marka var çok güzel kıyafetler dedim bizim için fiyat önemli memuruz sıkıntıdayız dedi bende biliyorum zaten hatırlatmana gerek yok hamile kadını strese sokmak sizde adet mi dedim ne adeti ne demek falan yazdı anladı tabi bende off zaten canım sıkkın uğraşamıycam kapatıyorum pc ye by by yazdım o da by yazdı uzatamadı ohhh lafımı soktumya:))))
ah kuşum kime ne lafı sokucam ben fırsat veriyorlarmı yavrummm kızım diye başlıyorlar konuşmaya öyle bir durumda ne diyecem ben anlatamam halimi kimselere canım ama sen en iyisni yapıyorsun başta gerekti bunlar.
ay sorm ya benide kocam tutuor çalışıyor olsm tuttururmuym kendimi:86:
Günaydın canım sen nsılsın?
canım ben evhamlıyım ama sende bugün yine epey dolusun. kıyamam sana ya. üzme benim oglumu annesi su akar yolunu bulur herşey olacagına varır. sen ne kadar üzülsende çırpınsanda olacakların önüne geçemezsin. ama laf sokma kısmı güzel olmuş. bende eşime laf sokarım en büyük kavgadan bile daha tesirli olur. mesela geçenlerde eşime dedim annen dügün için sana ne kadar para gönderdi filan diye oda dedi şu kadar gönderdi bu kadar gönderdi en sonra dügüne gelirken 5000 dolar geitrdi yanında dedi. bende dedim annen o getirdigi parayı geri götürdü bize harcamadı ki dedi nasıl harcamadı. çok sinirlendim. dedim canım kocam annen buraya geldiginde evimiz a dan z ye döşenmişti. eşyalar aksesuarlara kadar herşeyi biz almıştık. daha gelin eve girmeden annen bizim evimize gelin gibi geldi oturdu. dügünde desen para taktı taktıgı parayı kendisi aldı geriye. annen bize birşey almadı eimize birşey harcamadı dedi. bende dedim canım annen yanında para getirdi biliyorum ama o getirdigi parayı aynen geri götürdü. dügüne geldi bize birşey almadı ama giderken yine valiz valiz ıraktakilere hediye götürdü. hızını alamadı benim kocama yaptıgım nişan bohçasını bile almış götürmüş yerden bitme karı allahın cezası. hacca gidicem diye para harcamadı ama kurban oldugum allah hacca gitmeyi nasip etmedi ona.
ay valla iki ayda dogsalar keske. kedicik ebrar :) :122::122::122:
slm kızlar ben geldim
nasılsınız?
biri bana özet geçsin ya
geçmişi okusam akşam olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?