hacılaar..
bı arazı işi cıktı ben gitmek zorundayım..cok konusmayın emı gelınce okuması zor oluyor..
opcüüük..
günaydın kuşummmmmmmmmmmm
en çokta beni kıskanıyo tabiiiiii
kız zeynep seni alt kata attılar dimi yakındada kapı dişarı yapcaklar yavaş yavaş kapıya yaklaştırıyolar :118::118::118::118::118::118::118::118::118:
Kızlaaaaaaaaaaar günaydın yeni yerimden bildiriyoprum:) Artık alt kattayım benim için daha iyi olacak eğer zırt pırt yukarı çağırılmazsam tabi:) Dün gece bi uyumuşum saat 8 den sabaha kadar:) GEce gül aramış bi ara aradım onla konuştum sonra hooop gene uyumuşum bu arada kocam sizleri feciii kıskanıyo:)
eşimin aileside uzakta canım hemde esımın kardeslerı var evde bekar artı kayınpederim.onunda bırakıp gelmesı zor yanı..ha gelecek ama daha sonraa kısa bır surelıgıne.
cok sukur esım destek oluyor tabı hatta onun tek gorevı benı sakınlestırmek..
inşallah hayırlısıyla halledebılırız.
anamm anammm günaydınlarrrrrrrrrrr.......Kızlaaaaaaaaaaar günaydın yeni yerimden bildiriyoprum:) Artık alt kattayım benim için daha iyi olacak eğer zırt pırt yukarı çağırılmazsam tabi:) Dün gece bi uyumuşum saat 8 den sabaha kadar:) GEce gül aramış bi ara aradım onla konuştum sonra hooop gene uyumuşum bu arada kocam sizleri feciii kıskanıyo:)
slm kızlarrr herkese günaydın
hayırlı cumalar olsun.....
slm kızlarrr herkese günaydın
Hayırlı cumalar olsun.....
Sorma akşam diyo ki didem sana neden karı diyo karı benim lafım diyemez sana karı falann hööööyt dedim:) Sustu:)
günaydın kızzz hoşgeldinnnnn :118::118::118::118::118::118::118::118::118:slm kızlarrr herkese günaydın
hayırlı cumalar olsun.....
hadi inşallah diyelim o zaman :118::118::118::118::118::118::118::118::118:Hehehehhe inşallah bakalım bekliyok:):122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122:
kızlar günaydınn..
Işler yoğun olduğundan fazla giremiyorum birde rahatsız gibiyim..kasığımda sol tarafımda ağrı ve batma hissediyorum mide bulantım var +bel ağrısı biraz da...daha adetim yeni bitti 15gün oldu neolabilir bilmiyorum
günaydın hoşgeldinnn....slm kızlarrr herkese günaydınhayırlı cumalar olsun.....
bendce doktoar git bi tahlil yaptır başka birşeyde olabilir bende de enfeksiyon çıkmıştı...kızlar günaydınn..
işler yoğun olduğundan fazla giremiyorum birde rahatsız gibiyim..kasığımda sol tarafımda ağrı ve batma hissediyorum mide bulantım var +bel ağrısı biraz da...daha adetim yeni bitti 15gün oldu neolabilir bilmiyorum
20 gün önce doktordaydım enfeksiyon var dedi fitil verdi fitil ve ilaçlarım bitti..hastalandım şimdi neoldu anlamadım..
Selam herkeslere..
internet zade oldum gunlerdir hersey yolundadir umarim..
selam herkeslere..
Internet zade oldum gunlerdir hersey yolundadir umarim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?