Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

Dünürüm inş. Sana nurtopu gibi bi damada hamişimdir test yapınca eşime söylemiyecegimmmmm ayın 14. Bekleyecegim tabi çift çizgi olursa

aa bak onu düşünmemiştim hakkaten olabilir delii bu karı yaw
kendine bakmıyo milletin peşinde koşturuyorr

heee ya sonra da hep hasta oluo yavrumn o kadar kişiyle uğraşırsaaaa...

bırak belirti arama kızım yaa benim de bişey yoktu sonra anlarsın hamilelik ilerleyince inşş

valla ben başladım lansinoh sürmeye göğüslerime benimde korkulu rüyam çatlarsa emziremem ben yok bende o popo yok çatlak çatlak emzirecek
bu arada hoşgeldin tatlım bizde seni öpüyruz bebişin nasılllll

tamam hemen alıommm bu bebiş emerken de kulanılandan mıı aman kıslar alın valla arkadaşlar telef olmuştu önceden başlamak lazımm bebişim iii çokk güzel oluo hareketleri tekme atıo minik minik.senin kuzunn nasıl???

selam
herkese günaydın benim midem bulantılarım sanırım geçmiycek o kadar kötü durumdayım ki evde olunca bir şekilde geçiyor ama iş yerinde çok zorlanıyorum

selam
herkese günaydın benim midem bulantılarım sanırım geçmiycek o kadar kötü durumdayım ki evde olunca bir şekilde geçiyor ama iş yerinde çok zorlanıyorum

günaydın canım ya avya iyi geliyormuş öyle demişlerdi bu mevsim dede bulmkata zorlanmassın onu denesene

haydi bakalım inşallah afırıım.inşallah güzel haberlerle gelirsin.yaw cumaya kadan da bekleme yaw ..salı carsamba yaparsın olmamııı..

haydi bakalım inşallah afırıım.inşallah güzel haberlerle gelirsin.yaw cumaya kadan da bekleme yaw ..salı carsamba yaparsın olmamııı..

ya benim bazen gecikme olabiliyor o yüzden cumaya kadar bekleyim dedim ama yine de balli olmaz belki erken yaparım ama hiçççç ümidim yok

bettüül fazla nazlayıpta usandırma adamı..

didoş alalım barime şu kiremden bizde ..

banane kepeklim bananeee daha bana arabyı vermio bide arkadaşlarına hamilede ondan korkuom dioo.bende gidip kredi çekip araba alamzsam nolsun.....
al kepeklim valla o çok kötüü bişey ağlıolardı arkadaşlar hemde emziriolardıı bi taraftan ayzaık yoksam bebecik açç

bence onun yatışını verip kurtulsunlar neresi ağrıyorsa baksınlar
bencedeeee
Dünürüm inş. Sana nurtopu gibi bi damada hamişimdir test yapınca eşime söylemiyecegimmmmm ayın 14. Bekleyecegim tabi çift çizgi olursa
inşallah canım inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

emzirirkende kullanılandan tatlım zati ne kokusu var ne rengi garip bi sıvı
bebişim iyi teyzesi anasını tepikleyip oturuyoo bizimki minik minik atmıyo artık tepikleri resmen çürütüyo vurduğu yeri

selam
günaydın kuşum hoşgeldin
offf bulantılar kötü yavvvvv

seaaaa Allah yardımcın olsun..

off bulantı kotu bişey Allahım sgalık sıhhat versın herkeşe..

ayy cok feci buhranım var.elimdede işlerim var.yapamıorum kafamı toplayamıyorum..off offf

kıslarrr göbekimeeee bakınnnnn 19.haftadan sonra böle oldum bennn

Eklentiler

• $DSC00949.webp
    37,6 KB · Görüntüleme: 18
  • $DSC00948.webp
    36,5 KB · Görüntüleme: 26
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…