aa bak onu düşünmemiştim hakkaten olabilir delii bu karı yaw
kendine bakmıyo milletin peşinde koşturuyorr
bettüül fazla nazlayıpta usandırma adamı..
didoş alalım barime şu kiremden bizde ..
valla yaaa halada hastalık hastasımı ne kadının doktor ihtiyacı bitmek tükenmek bilmiyo
aa bak onu düşünmemiştim hakkaten olabilir delii bu karı yaw
kendine bakmıyo milletin peşinde koşturuyorr
Kızlar günüm geçti ama ayın 5 ine kadra yapmayı düşünmüyorum eşimde sabah sordu sen hala adet olmadın diyo yok dedim daha erken ama dün olmam gerekiyordu cumaya kadar bekliycem sabredebilirsemmm inş. Hamileyimdir ya ilk defa bu ay yumurtlama günlerimde aklımda hamilelik yoktu bu ay düşünecek başka işlerim vardı ona fırsatım kalmadı ama bende bel agrısından başka bişey yokkkkk bi belirti olması gerekmez mi ?
valla ben başladım lansinoh sürmeye göğüslerime benimde korkulu rüyam çatlarsa emziremem ben yok bende o popo yok çatlak çatlak emzirecek
bu arada hoşgeldin tatlım bizde seni öpüyruz bebişin nasılllll
selam
herkese günaydın benim midem bulantılarım sanırım geçmiycek o kadar kötü durumdayım ki evde olunca bir şekilde geçiyor ama iş yerinde çok zorlanıyorum
Kızlar günüm geçti ama ayın 5 ine kadra yapmayı düşünmüyorum eşimde sabah sordu sen hala adet olmadın diyo yok dedim daha erken ama dün olmam gerekiyordu cumaya kadar bekliycem sabredebilirsemmm inş. Hamileyimdir ya ilk defa bu ay yumurtlama günlerimde aklımda hamilelik yoktu bu ay düşünecek başka işlerim vardı ona fırsatım kalmadı ama bende bel agrısından başka bişey yokkkkk bi belirti olması gerekmez mi ?
günaydın canım ya avya iyi geliyormuş öyle demişlerdi bu mevsim dede bulmkata zorlanmassın onu denesene
heee ya sonra da hep hasta oluo yavrumn o kadar kişiyle uğraşırsaaaa...QUOTE]
ama kuşum biz ona diyoruz yapma böyle diyee
selam
herkese günaydın benim midem bulantılarım sanırım geçmiycek o kadar kötü durumdayım ki evde olunca bir şekilde geçiyor ama iş yerinde çok zorlanıyorum
günaydın canım allah yardımcın olsun bizde yaşadık o günleri işyerinde olmak çokkk zor
haydi bakalım inşallah afırıım.inşallah güzel haberlerle gelirsin.yaw cumaya kadan da bekleme yaw ..salı carsamba yaparsın olmamııı..
bettüül fazla nazlayıpta usandırma adamı..
didoş alalım barime şu kiremden bizde ..
Dünürüm inş. Sana nurtopu gibi bi damada hamişimdir test yapınca eşime söylemiyecegimmmmm ayın 14. Bekleyecegim tabi çift çizgi olursa
heee ya sonra da hep hasta oluo yavrumn o kadar kişiyle uğraşırsaaaa...QUOTE]
ama kuşum biz ona diyoruz yapma böyle diyee
günaydın canım allah yardımcın olsun bizde yaşadık o günleri işyerinde olmak çokkk zor
evet ya evdeyken yatıyorum kalkıyorum bi şekilde geçiriyorum ama şimdi geçmiyor yaa
nasıl dayanıcaksın o kadar ya
ben kudururum meraktan
bencedeeeebence onun yatışını verip kurtulsunlar neresi ağrıyorsa baksınlar
inşallah canım inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhDünürüm inş. Sana nurtopu gibi bi damada hamişimdir test yapınca eşime söylemiyecegimmmmm ayın 14. Bekleyecegim tabi çift çizgi olursa
emzirirkende kullanılandan tatlım zati ne kokusu var ne rengi garip bi sıvıheee ya sonra da hep hasta oluo yavrumn o kadar kişiyle uğraşırsaaaa...
bırak belirti arama kızım yaa benim de bişey yoktu sonra anlarsın hamilelik ilerleyince inşş
tamam hemen alıommm bu bebiş emerken de kulanılandan mıı aman kıslar alın valla arkadaşlar telef olmuştu önceden başlamak lazımm bebişim iii çokk güzel oluo hareketleri tekme atıo minik minik.senin kuzunn nasıl???
günaydın kuşum hoşgeldinselam
kıslarrr göbekimeeee bakınnnnn 19.haftadan sonra böle oldum bennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?