günaydın kuzularrrr biz iyiyiz siz nasılsınız
günaydın canım hayırdır yaa noldu
saol kuşum bizlerde iyiyiz çok şükür
ne var ne yok naptın haftasonu
çok canımı sıkıyorlar ya
hem zam yok hemde herşey kısıtlı
artık c.tesi de tam gün çalışacakmışım
anacım çok boş bi haftasonu geçirdim ben yaaaa ne doğru düzgün iş yaptım ne bişey yaptım bol bol film izledik kocişle o kadarcık tatil yaptım bu hafta tam
2 gün kaldı kızçemi görcemmmm onu bekliyom şimcik
çok canımı sıkıyorlar ya
hem zam yok hemde herşey kısıtlı
artık c.tesi de tam gün çalışacakmışım
ohh ohh iyi yapmışsın canım ne güzel dinlenmişsin işte
ayy gör canım kızçeni ben göremedim ama haftasonu dr beni terk etti
off ya c.tesi de çalışılırmı tam gün ya
canım sen nerde çalışıyordun hangi şirketti
günaydın şekercimmm hoşgeldinnn
off cumartesi tam gün çalışmak çok kötü olur yaaa
nasıl terk etti kızzzz
Günaydıın didooooş napıosun..valla bugun bende pazartesi buhranı var.odadaki herkese nefretle bakıyorum .konusmalarına tahammul edemıyorum.bende bişey isteyene kızıyorum.
senin haftasonun ohh ne guzel gecmıs sevındım.ben hııc dınlenemedım.hep kayınvalıdemlerleydık yorulmadım da ama soyle uzanıp yatamayınca ınsan tatıl yaptım dıyemıyor.depresyonum gecer ınsallah..
sarıbebek off üzüldüm valla işine .ınsanın işte huzuru olmayınca evede yansıyor ıster ıstemez.işallah gonlune gore bı yer cıkar da degıstırırsın ısını..
konuşmadınmı sen adamlarla konuşsana ben gelemem cmt tam gün filan diyehb cnm sende hoşgeldin
evet ya üstelik 9 yıldır burdayım yaptıklarına bak yaaa
anammm kötü olmuş beee hastaneye yeni bi doktor geldi diyodun ona gitsenetatlım adam gitmiş diyarbakıra orda bi hastaneyle anlaşmış
ee haftada bikaç gün gelcekmiş buraya
ee ben nasıl gidecemki onu bırak ben isteyince ulaşamıcam
yanımda olamıcak o yüzden yeni dr bulmam lazım didoşum
vahhh kuzum bütün haftasonu aile saadetimi yaptınGünaydıın didooooş napıosun..valla bugun bende pazartesi buhranı var.odadaki herkese nefretle bakıyorum .konusmalarına tahammul edemıyorum.bende bişey isteyene kızıyorum.
senin haftasonun ohh ne guzel gecmıs sevındım.ben hııc dınlenemedım.hep kayınvalıdemlerleydık yorulmadım da ama soyle uzanıp yatamayınca ınsan tatıl yaptım dıyemıyor.depresyonum gecer ınsallah..
sarıbebek off üzüldüm valla işine .ınsanın işte huzuru olmayınca evede yansıyor ıster ıstemez.işallah gonlune gore bı yer cıkar da degıstırırsın ısını..
sorma canım ya evdede haftasonu huzurum yoktu
sinirim hiç geçmedi üstelik zam yok
sanki işine gelirse der gibiler...
konuşmadınmı sen adamlarla konuşsana ben gelemem cmt tam gün filan diye
anammm kötü olmuş beee hastaneye yeni bi doktor geldi diyodun ona gitsene
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrr nasılsınız bakalım dünürüm senden bi acil özet istiyorum geriye dönmeyeyim şimdiiiiiii
günaydın canım biz iyiyiz sen nasılsın
dimek regl olmadın ay inş. Olmazsın tatlım onun yerine bebekin gelir inş..
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrr nasılsınız bakalım dünürüm senden bi acil özet istiyorum geriye dönmeyeyim şimdiiiiiii
canım zaten şimdilik ona gitcem ama dr araştırıyorum yine de
çünküm ben burda düşünmüyorum doğumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?