Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

saol kuşum bizlerde iyiyiz çok şükür
ne var ne yok naptın haftasonu

anacım çok boş bi haftasonu geçirdim ben yaaaa ne doğru düzgün iş yaptım ne bişey yaptım bol bol film izledik kocişle o kadarcık tatil yaptım bu hafta tam
2 gün kaldı kızçemi görcemmmm onu bekliyom şimcik

ohh ohh iyi yapmışsın canım ne güzel dinlenmişsin işte
ayy gör canım kızçeni ben göremedim ama haftasonu dr beni terk etti

Günaydıın didooooş napıosun..valla bugun bende pazartesi buhranı var.odadaki herkese nefretle bakıyorum .konusmalarına tahammul edemıyorum.bende bişey isteyene kızıyorum.
senin haftasonun ohh ne guzel gecmıs sevındım.ben hııc dınlenemedım.hep kayınvalıdemlerleydık yorulmadım da ama soyle uzanıp yatamayınca ınsan tatıl yaptım dıyemıyor.depresyonum gecer ınsallah..

sarıbebek off üzüldüm valla işine .ınsanın işte huzuru olmayınca evede yansıyor ıster ıstemez.işallah gonlune gore bı yer cıkar da degıstırırsın ısını..

sorma canım ya evdede haftasonu huzurum yoktu
sinirim hiç geçmedi üstelik zam yok
sanki işine gelirse der gibiler...

hb cnm sende hoşgeldin
evet ya üstelik 9 yıldır burdayım yaptıklarına bak yaaa
konuşmadınmı sen adamlarla konuşsana ben gelemem cmt tam gün filan diye

anammm kötü olmuş beee hastaneye yeni bi doktor geldi diyodun ona gitsene

vahhh kuzum bütün haftasonu aile saadetimi yaptın
pzt buhranı bendede var ama 2 gün sonra kızçemi görcek olmanın verdiği mutluluk yetiyo hadi silkelen şöleee kendine gel bakemmmmmm :118::118::118::118::118::118::118::118::118:

Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrr nasılsınız bakalım dünürüm senden bi acil özet istiyorum geriye dönmeyeyim şimdiiiiiii

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrr nasılsınız bakalım dünürüm senden bi acil özet istiyorum geriye dönmeyeyim şimdiiiiiii

günaydın canım biz iyiyiz sen nasılsın
dimek regl olmadın ay inş. Olmazsın tatlım onun yerine bebekin gelir inş..

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrr nasılsınız bakalım dünürüm senden bi acil özet istiyorum geriye dönmeyeyim şimdiiiiiii

hoşgeldin dünürrrr
anacım bi atraksyon yok bi gül 2 tane yımırta çatlattı o var son hız çalışma yapıyolar evde
sonnaaa ebrarım toktoru diyabekire gitmiş bizim kız toktorsuz kaldı
sonaaaaa sarıbeybi nin patronu cmt de çalışıcan demiş ona tırt olmuş
sonaaaa zeynep cmt gitti veledini gördü telde konuşurken ben yine kızınımı gördün dedim allah söletiyo zannımca kızı olcek
sonaaaaaaaaaaaa gelelim kepeklime pzt bunalımında işyerindekileri boğmayı planlıyo doğal olarak b.. Gibi de haftasonu geçirmiş tüm haftasonu kayınvalidesiyle vıcık vıcık mış yavrımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…