allahım sana hemen bebiş versinde kurtul o işyerinden
hoşgeldin dünürrrr
anacım bi atraksyon yok bi gül 2 tane yımırta çatlattı o var son hız çalışma yapıyolar evde
sonnaaa ebrarım toktoru diyabekire gitmiş bizim kız toktorsuz kaldı
sonaaaaa sarıbeybi nin patronu cmt de çalışıcan demiş ona tırt olmuş
sonaaaa zeynep cmt gitti veledini gördü telde konuşurken ben yine kızınımı gördün dedim allah söletiyo zannımca kızı olcek
sonaaaaaaaaaaaa gelelim kepeklime pzt bunalımında işyerindekileri boğmayı planlıyo doğal olarak b.. Gibi de haftasonu geçirmiş tüm haftasonu kayınvalidesiyle vıcık vıcık mış yavrımmmm
konuşucam bugün ama sinirlerime hakim olamam diye korkuyorum çünkü çok doluyum
aminnnnnnnn inş cnm nolur hepiniz dua edin de bebişim olsun kurtulayım şu suratlardan
hem 1 tane değil 6 patron düşünün halimiii
hoşgeldin dünürrrr
anacım bi atraksyon yok bi gül 2 tane yımırta çatlattı o var son hız çalışma yapıyolar evde
sonnaaa ebrarım toktoru diyabekire gitmiş bizim kız toktorsuz kaldı
sonaaaaa sarıbeybi nin patronu cmt de çalışıcan demiş ona tırt olmuş
sonaaaa zeynep cmt gitti veledini gördü telde konuşurken ben yine kızınımı gördün dedim allah söletiyo zannımca kızı olcek
sonaaaaaaaaaaaa gelelim kepeklime pzt bunalımında işyerindekileri boğmayı planlıyo doğal olarak b.. Gibi de haftasonu geçirmiş tüm haftasonu kayınvalidesiyle vıcık vıcık mış yavrımmmm
e özel hastaneye gelmezmi bu doktor
off ya işin zor bu saatten sonra doktor değiştirmek pek keyifli olmaz
konuşucam bugün ama sinirlerime hakim olamam diye korkuyorum çünkü çok doluyum
aminnnnnnnn inş cnm nolur hepiniz dua edin de bebişim olsun kurtulayım şu suratlardan
hem 1 tane değil 6 patron düşünün halimiii
başka bişeymi çıkarmam lazımdı anacım bu çıkıyo sölediklerinden işteyuuh bunu mu cıkardın soyledıklerımden.:44:
afıır asıl haberler sende akıllım gunun gectıyse test yapmayacak mısınn..bugun bı tane deneseydın..
bi araştırmaya gir bakalım tatlım anetpte olsan şu var bu var diye ben sayardım sana doktorewet tatlım zor olcak tabi ama napalım
mecburen değiştirecem burdaki dr umu diyon özele gelmezmi diye
tatlım bununla yeni tanıştık en başından bu olsaydı belki konuşurduk o konuyu ama
şimdi bilmiyom
nbr karılarr ben geldim evde olmanın tadını çıkarıommm ohhhh.aşı oldum kolum acıooo o kadarrr.haa kızımda daha güzelk hareket edio artık daha belirg,n.perşembe randevum var..
gülll gelişmeleri takip ediom ayyyy inş olacak bu ay allahın izniyleee çok mutlu oldummm.
zeynep bulduğuna sevindimm ben bulamamıştım aklına tekrar gelmesin die sormadıydyım.bebişini gördün demek haaa maaşallah.
ebrar doğumu orda yapmıcaksan problem yok panik yapma.hem tğüm zorlukları aştın sayılır ilk aylar daha sorunlu oluo yaaa.
didoşum ve kepeklimm siizleride öpüommm.
afr inş adet diiil bebektir o hissettiğin hep öle olacak sanır insann.
soru:::::: göğüs ucu catlağı için ne kullanmak lazım önceden başlamak lazımmış yoksa bbek emerken bi çatlarsa işkence gibi oluo 7-8 ayda başlıcam ben arkadaşlar çk çekmiştide öneceden başla dediler.şpaptya giibi açılıomuş ve bebiş emdiği için geçmiomuşş
bu sarı sunger kadını da nerede acaba..epeydır yok..bebesi tatıle cıktı kendıde mı gıttı acep bı yerlere.
iiydii canım zehirini atınca hemen rahatlar.ama ben yüz vermiom.beni sevionmu dio hayır git gide azalıo diom yoo çok sevion benim gibi dio.yanıma otur dioo yok diom üzme beni dio banane oturmıcam diom vs.tüm temizliği de ona yaptırıom birlikte yapıoduk ya.ben aslına o yokken p.tesi yaparım dediydim evdeyim nasılsa die.kalktı yaaptı sen otur dedi ii madem dedim böle işteeebettüüül slm cicim..
senin nasıldı haftasonu.evde durumlar nasıl.
o göğüs kremını ben dogumdan sonra doktor yazıyor dıye duymustum ama haklısın onceden kullanmakta fayda var.süre yaklasınca yıne doktora sorarz olmadı.
iiydii canım zehirini atınca hemen rahatlar.ama ben yüz vermiom.beni sevionmu dio hayır git gide azalıo diom yoo çok sevion benim gibi dio.yanıma otur dioo yok diom üzme beni dio banane oturmıcam diom vs.tüm temizliği de ona yaptırıom birlikte yapıoduk ya.ben aslına o yokken p.tesi yaparım dediydim evdeyim nasılsa die.kalktı yaaptı sen otur dedi ii madem dedim böle işteee
valla ben başladım lansinoh sürmeye göğüslerime benimde korkulu rüyam çatlarsa emziremem ben yok bende o popo yok çatlak çatlak emzireceknbr karılarr ben geldim evde olmanın tadını çıkarıommm ohhhh.aşı oldum kolum acıooo o kadarrr.haa kızımda daha güzelk hareket edio artık daha belirg,n.perşembe randevum var..
gülll gelişmeleri takip ediom ayyyy inş olacak bu ay allahın izniyleee çok mutlu oldummm.
zeynep bulduğuna sevindimm ben bulamamıştım aklına tekrar gelmesin die sormadıydyım.bebişini gördün demek haaa maaşallah.
ebrar doğumu orda yapmıcaksan problem yok panik yapma.hem tğüm zorlukları aştın sayılır ilk aylar daha sorunlu oluo yaaa.
didoşum ve kepeklimm siizleride öpüommm.
afr inş adet diiil bebektir o hissettiğin hep öle olacak sanır insann.
soru:::::: göğüs ucu catlağı için ne kullanmak lazım önceden başlamak lazımmış yoksa bbek emerken bi çatlarsa işkence gibi oluo 7-8 ayda başlıcam ben arkadaşlar çk çekmiştide öneceden başla dediler.şpaptya giibi açılıomuş ve bebiş emdiği için geçmiomuşş
kesinnnnnnnnnnnnn kızıyla tatil yapıyodurbu sarı sunger kadını da nerede acaba..epeydır yok..bebesi tatıle cıktı kendıde mı gıttı acep bı yerlere.
tatlım lansinoh al kullanmaya başla çatlamasın sonaaaaabettüüül slm cicim..
senin nasıldı haftasonu.evde durumlar nasıl.
o göğüs kremını ben dogumdan sonra doktor yazıyor dıye duymustum ama haklısın onceden kullanmakta fayda var.süre yaklasınca yıne doktora sorarz olmadı.
6 mı noluyyyyyyy beeeeeeeeee aile şirketimi ne bu ne iş yapıyo bu vatandaşlar
bol bol dua ediyozx kuşum inşallah en kısa zamanda gelir bebişin sana
günaydın canım ohh ne güzel örtmen olsaydık keşkemm
canım sünger karısını sabah gördüm gibi ama çıktı hemen
ayrıca bugün nimet karısıda yok
nimet kesin halayı doktora götürmüştür karı ambulans gibi hizmet veriyo :94: :94: :94: :94: :94:
Kızlar günüm geçti ama ayın 5 ine kadra yapmayı düşünmüyorum eşimde sabah sordu sen hala adet olmadın diyo yok dedim daha erken ama dün olmam gerekiyordu cumaya kadar bekliycem sabredebilirsemmm inş. Hamileyimdir ya ilk defa bu ay yumurtlama günlerimde aklımda hamilelik yoktu bu ay düşünecek başka işlerim vardı ona fırsatım kalmadı ama bende bel agrısından başka bişey yokkkkk bi belirti olması gerekmez mi ?
Kızlar günüm geçti ama ayın 5 ine kadra yapmayı düşünmüyorum eşimde sabah sordu sen hala adet olmadın diyo yok dedim daha erken ama dün olmam gerekiyordu cumaya kadar bekliycem sabredebilirsemmm inş. Hamileyimdir ya ilk defa bu ay yumurtlama günlerimde aklımda hamilelik yoktu bu ay düşünecek başka işlerim vardı ona fırsatım kalmadı ama bende bel agrısından başka bişey yokkkkk bi belirti olması gerekmez mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?