Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

kız gece uyuyamayınca sabah kalkamıyorum ..ayy evde olmak ne rahatmış kızlar darısı size ..walla ebrarım doğuruyom sandım sabah bi akıntı geldi suyum geldi sandım ..korktum ..
sen nasılsın canım bebek nasıl..ismi ne bebişin

Ben Geldim 3 Gündür Annemlerde kalıyorum eşim van'a gitti bende gitcekdim ama orda kar çokmuş hasta olurum yada ayağım kayar düşerim diye götürmedi

ama annem babam ve kardeşimde hasta ben onlara bakıyorum ama hasta olmakdanda korkuyorum :)

gidin bakalım
açız dediniz acıktırdınız beni de
sabah da bişey yemedim moralim yok diye
şimdide beylerin canı ne zaman ne isterse onu yaparlar
bizde yemek zorundayız

canım dikkat et kendine hamilelikte hastalık hiç çekilmez ..ıhlamur iç bol bol

ne gülüyon kızzzz şişko sun işte

he heeee hiç yokkkkkk ama bi paket cips var

günaydın tatlım hoşgeld,nnnn

hoşbuldum tatlım nasılsın zeynep nil nasıl ..didoş 5 haftan kalmış izne ..sen izne çıkcan ben doğuracam öyle görünüyo

canım dikkat et kendine hamilelikte hastalık hiç çekilmez ..ıhlamur iç bol bol

Evet ya vallaha anneme bakıyorum ama şifayı bende kapıcam gene babam işe gidiyo kardeşim ortalıkda dolanıyorda annem hiç böyle olmamıştı herkezde var böyle hastalık karşı komşudada var bi ona bi anneme bakıyorum o kadının kimsesi yok bi oğlu var kendine hayrı yok

inş. ben hasta olmam

kendine bi maske al canım onların yanında kullan yoksa Allah korusun sen hasta olsan kim bakacak.çok geçmiş olsun

hoşbuldum tatlım nasılsın zeynep nil nasıl ..didoş 5 haftan kalmış izne ..sen izne çıkcan ben doğuracam öyle görünüyo

iyiyiz teyzesi tekmeleyip oturuyo kızım bi kaç gündür ters duruyo ayalar havada kafa aşşağıda cins veledim işte benim
he yaaaaaa sorma bacım 5 hafta deme kız 1 mart diyince çıkıcam ben izne ben izne çıkıyom sen doğuruyon gelirim bebek görmeye

kızzz o kadar hastanın içinde ne işin var senin yokmu bakacak kimse

Son düzenleme:
kendine bi maske al canım onların yanında kullan yoksa Allah korusun sen hasta olsan kim bakacak.çok geçmiş olsun

Maske Alıcam Ama dışarı çıkamıyorum kar yağdı ankaraya bizim apartmanda çıkınca hemen yokuş iniyo buzlanma var beni yollamıyorlar dışarıya baya kırıtık durumdayım :)

kızzz o kadar hastanın içinde ne işin var senin yokmu bakacak kimse

Kim Bakacak Kimse bakmaz kendini tehlikeye atmaz ancak telefondan akıl vermesini bilirler eşim vanda o ben evde tek kalmıyım diye anneme getirdi beni ertesi gün annemler hasta oldu bende bakacam annem sonuçda Allah Yardım eder beni hastalıkdan korur yüce rabbim

1 martta doluyomu yoksa rapor falan mı alcan ..iyi bak az kalmış ..gel tabi teyzesi bizde sana yaza geliriz inşallah..benimkide ters duruyodu şimdi çapraz duruyo

tatlım maske tak inşallah hasta olmazsın sende annenede allah şifalar versin işin zor valla

1 martta doluyomu yoksa rapor falan mı alcan ..iyi bak az kalmış ..gel tabi teyzesi bizde sana yaza geliriz inşallah..benimkide ters duruyodu şimdi çapraz duruyo
1 martta 31+3 oluyoz tatlım yani bişey farketmez diye düşünüyom ay bölünmesin hiç diyom ama bakalım çarşamba sorcam doktora

tatlım maske tak inşallah hasta olmazsın sende annenede allah şifalar versin işin zor valla

Teşekkürler Amin Anneme Allah Acil Şifa Verir inş çok azimli dinç bir kadındır benim annem daha çok genç 39 yaşında hiç böyle hasta olmamıştı oda bana noldu böyle diyo :)

anladım canım verebilir doktorun raporu bi sorun olmaz olmadı 3 gün daha çalışırsın bak ben 34 bitene kadar çalıştım nasıl geçti anlamadım bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…