ya kuşum biraz muhabbet ediyoz sonrada namaza gidiyom ahanda anca geliyom işte
ne günaydını kız öğlen oldu öğlennn.......
evde olunca bu saatte uyanınca günaydın olii dimek
tatlım hayırdır niye iştahın yok senin yaa
ne gülüyon kızzzz şişko sun işte:90::90::90::90::90::90:
he heeee hiç yokkkkkk ama bi paket cips varsana gülüyorum gülüyoruum.çekmecende kac tane topkek var sen onu söyle..
günaydın tatlım hoşgeld,nnnnkıslarrrrrrrrrrr günaydın gelemedik kaç saattir ..
yiyin yiyin afiyet olsun bende iştah kalmadı çok az yiyebiliyorum o da kızım için
Ben Geldim 3 Gündür Annemlerde kalıyorum eşim van'a gitti bende gitcekdim ama orda kar çokmuş hasta olurum yada ayağım kayar düşerim diye götürmedi
ama annem babam ve kardeşimde hasta ben onlara bakıyorum ama hasta olmakdanda korkuyorum :)
ne gülüyon kızzzz şişko sun işte
he heeee hiç yokkkkkk ama bi paket cips var
günaydın tatlım hoşgeld,nnnn
canım dikkat et kendine hamilelikte hastalık hiç çekilmez ..ıhlamur iç bol bol
Evet ya vallaha anneme bakıyorum ama şifayı bende kapıcam gene babam işe gidiyo kardeşim ortalıkda dolanıyorda annem hiç böyle olmamıştı herkezde var böyle hastalık karşı komşudada var bi ona bi anneme bakıyorum o kadının kimsesi yok bi oğlu var kendine hayrı yok
inş. ben hasta olmam
hoşbuldum tatlım nasılsın zeynep nil nasıl ..didoş 5 haftan kalmış izne ..sen izne çıkcan ben doğuracam öyle görünüyo
Evet ya vallaha anneme bakıyorum ama şifayı bende kapıcam gene babam işe gidiyo kardeşim ortalıkda dolanıyorda annem hiç böyle olmamıştı herkezde var böyle hastalık karşı komşudada var bi ona bi anneme bakıyorum o kadının kimsesi yok bi oğlu var kendine hayrı yok
inş. ben hasta olmam
kendine bi maske al canım onların yanında kullan yoksa Allah korusun sen hasta olsan kim bakacak.çok geçmiş olsun
mönüde ne vaaarrr..
ahhh anam ahhh ..o kadar cok soyledı kı bana ogretmen ol dıye.dinlemedim..kafama ne ediim ben ..
şimdi evimde yan gelir yatardım.kısmeeet ne dıyek.
kızzz o kadar hastanın içinde ne işin var senin yokmu bakacak kimse
iyiyiz teyzesi tekmeleyip oturuyo kızım bi kaç gündür ters duruyo ayalar havada kafa aşşağıda cins veledim işte benim
he yaaaaaa sorma bacım 5 hafta deme kız 1 mart diyince çıkıcam ben izne ben izne çıkıyom sen doğuruyon gelirim bebek görmeye
tatlım maske tak inşallah hasta olmazsın sende annenede allah şifalar versin işin zor vallaKim Bakacak Kimse bakmaz kendini tehlikeye atmaz ancak telefondan akıl vermesini bilirler eşim vanda o ben evde tek kalmıyım diye anneme getirdi beni ertesi gün annemler hasta oldu bende bakacam annem sonuçda Allah Yardım eder beni hastalıkdan korur yüce rabbim
1 martta 31+3 oluyoz tatlım yani bişey farketmez diye düşünüyom ay bölünmesin hiç diyom ama bakalım çarşamba sorcam doktora1 martta doluyomu yoksa rapor falan mı alcan ..iyi bak az kalmış ..gel tabi teyzesi bizde sana yaza geliriz inşallah..benimkide ters duruyodu şimdi çapraz duruyo
tatlım maske tak inşallah hasta olmazsın sende annenede allah şifalar versin işin zor valla
tatlım maske tak inşallah hasta olmazsın sende annenede allah şifalar versin işin zor valla
1 martta 31+3 oluyoz tatlım yani bişey farketmez diye düşünüyom ay bölünmesin hiç diyom ama bakalım çarşamba sorcam doktora
herkeze günayydın nasılsınız kızlarrr benim karnım ağrıyaraktan yine burdayımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?