hoşgeldin melisim ne ağrısı kuşum hayırdır üşüttün mü ?
gaziantepli otomotiv tatlım oto lastik üzerinedidem sen nerde çalışıyon?
günaydın bacıımmmm ne kadar çok şikayet ediyon sen yavvvv ya karnın ağrıyo ya miden bulanıyo aaa kızcam amaherkeze günayydın nasılsınız kızlarrr benim karnım ağrıyaraktan yine burdayımmmm
salgın var tatlım normal yani herkez yerli yataklı yatıyoTeşekkürler Amin Anneme Allah Acil Şifa Verir inş çok azimli dinç bir kadındır benim annem daha çok genç 39 yaşında hiç böyle hasta olmamıştı oda bana noldu böyle diyo :)
34 bitene kadar dayanabilirmiyim bi akılda onu diyo 15 marta kadar çalış diyo ama ben eve çıkmak için sabırsızlanıyorum offfffanladım canım verebilir doktorun raporu bi sorun olmaz olmadı 3 gün daha çalışırsın bak ben 34 bitene kadar çalıştım nasıl geçti anlamadım bile
günaydın kızlar nasılsınız ebrucumm nassılsın az kaldı demi canm bebişini kucağına alırsın inş ağrısız sancısız kolay doğum olur..benim bi sorum olcak ben bu geçen ay klomen kullandım olmadı bu ay da çatlma iğnesi yapcak doktorum ama kontrole gittiğimde adetime yakın yumurtaların çatllamış dedi neden bu ay çatlama iğnesi yapcak acaba kendiliğinden çatlmaış yumurtalarım????
gaziantepli otomotiv tatlım oto lastik üzerine
günaydın bacıımmmm ne kadar çok şikayet ediyon sen yavvvv ya karnın ağrıyo ya miden bulanıyo aaa kızcam ama
yok kuşum midem geçti çok şükür de bu karın ağrısı kaldı bende,bende çok sıkıldım kuşum napam yani ağrıyoo işteeee:26:ne bağırıyon bee aaaa:84::84:
hoşbuldum canımm ne güzel seni burda görmek böyle doğumunada baya bi az kalmış cnm yaa ne güzel,ya sorma benim böyle arada karnım çok ağrıyo bilmiyorumki üşütüyormuyum ev sıcak ayakta ayakkabı var,bilemedim neden.
hoşgeldin tatlımmmmmgünaydın kızlar nasılsınız ebrucumm nassılsın az kaldı demi canm bebişini kucağına alırsın inş ağrısız sancısız kolay doğum olur..benim bi sorum olcak ben bu geçen ay klomen kullandım olmadı bu ay da çatlma iğnesi yapcak doktorum ama kontrole gittiğimde adetime yakın yumurtaların çatllamış dedi neden bu ay çatlama iğnesi yapcak acaba kendiliğinden çatlmaış yumurtalarım????
kızarım bebiş küsecek anam hep şikayet ediyo diyegaziantepli otomotiv tatlım oto lastik üzerine
günaydın bacıımmmm ne kadar çok şikayet ediyon sen yavvvv ya karnın ağrıyo ya miden bulanıyo aaa kızcam ama
yok kuşum midem geçti çok şükür de bu karın ağrısı kaldı bende,bende çok sıkıldım kuşum napam yani ağrıyoo işteeee:26:ne bağırıyon bee aaaa:84::84:
bulantılarının geçmesine sevindim tatlım bu arada
hoşgeldin canımm iyiyim evdeyim .seni göremiyorum bayadır sen nasılsın?canım kızlar yemeğe gitti gelince cevap veririler ben pek anlamıyorum
gaziantepli otomotiv tatlım oto lastik üzerine
salgın var tatlım normal yani herkez yerli yataklı yatıyo
34 bitene kadar dayanabilirmiyim bi akılda onu diyo 15 marta kadar çalış diyo ama ben eve çıkmak için sabırsızlanıyorum offfff
hoşgeldin tatlımmmmm
çatlama olmuşsa niye iğne yapıyo bşde ekstradan ben anlamadım valla zati şu klomenden filanda anlamıyom hiç
kızarım bebiş küsecek anam hep şikayet ediyo diye
bulantılarının geçmesine sevindim tatlım bu arada
çok saol tatlımm yo yooo küsmez benim kuzum herşeye onun için dayanıyorum zaten,neyse kızlar sizler devam edin ezan okundu ben hatimime davam ediyim görüşürüzzz
canm ben hala uğraşıyorum bu ay çatlama iğnesi yapcaz bbakalım şimdi klomen içiyorum
daha ben izne ayrılmadım her doğurmadan geçen günüm bebeğimle fazladan geçireceğim gün anlamına geliyor..sende de risk olmazsa çalış derim çünkü doğduktan sonra 1 gün bile önemli annesi bebiş için..
daha ben izne ayrılmadım her doğurmadan geçen günüm bebeğimle fazladan geçireceğim gün anlamına geliyor..sende de risk olmazsa çalış derim çünkü doğduktan sonra 1 gün bile önemli annesi bebiş için..
hoşgeldin tatlımmmmm
çatlama olmuşsa niye iğne yapıyo bşde ekstradan ben anlamadım valla zati şu klomenden filanda anlamıyom hiç
çok saol tatlımm yo yooo küsmez benim kuzum herşeye onun için dayanıyorum zaten,neyse kızlar sizler devam edin ezan okundu ben hatimime davam ediyim görüşürüzzz
tamam kuşum
hadi allah kabul etsin arada gel haaa kaybolma hep
ben zati geri işe dönmüycem tatlım
ama 15 günlük daha maaş alırım diyorum bazende o yani kafamı kurcalayan
tamam kuşum
hadi allah kabul etsin arada gel haaa kaybolma hep
valla benimkiler evde tatilde biliyosun,benim kalkmamı 4 gözle bekliyolar artık fırsat bulunca girmeye çalışıcam,benim bu hafta içi leptobum gelicek eşimin hediyesi gelsin ozaman daha sık görüşük inş.
ben zati geri işe dönmüycem tatlım
ama 15 günlük daha maaş alırım diyorum bazende o yani kafamı kurcalayan
yok tatlım çalışmıycam ben evdeyim bebişimle inşallahhhh tabi geçinebilirseksen 1 yıllık izin mi alacaksın yoksa doğumdan sonra? bende de herşey yolunda giderse bebek 7 aylık olduğunda okula başlayacağım..sen çalışacaksın dimi sonra
oooo hediyeler de geliyo ne güzellllllvalla benimkiler evde tatilde biliyosun,benim kalkmamı 4 gözle bekliyolar artık fırsat bulunca girmeye çalışıcam,benim bu hafta içi leptobum gelicek eşimin hediyesi gelsin ozaman daha sık görüşük inş.
tamam şekercim 4 gözle bekliyom seni
ah cnm bende özel sektördeyim dertleri çekilmiyor valla
doğumunu yap evinde bebene bak darısı bana
1 dk bile durmadan giderim bu cehennemden yaaaaaaaaa
hoşgeldin tatlımmmmm
bizede dua et
helede bana bir an evvel hayırlısıyla bebeğim olsunda burdan da kurtulayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?