Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

ohh yıdım geldım..hepinizin muradına ermesı dılegıylee..

didoş kız sen hemen tarıh gelınce ayrılacak mısın.calısabılır ıznı almayacaksın o zaman..mantıklı tabı..tekrar işe donmeyeceksen .niye acı cekesın degıl mı .

ebrucum hosgeldın..tatılın hayırlı olsun artık ohh evdesın ne guzel.senın ucretsız ızın hakkında var dımı..almayı dusunmuyor musun..

meliisciim hosgeldın kuzum Allah kabul etsın bızede dua et emı..

zuhalıım nasılsın canım.yumuslar hayırlı olsun. catlatma ıgnesı oldun catladııgınıda gordu dımı doktor haydı ınsallah ..guzel haberlerle gelırsın ınsallah.ne zaman beklenmeyen gun..

ay yaaa canım karasızım onda işteee 15 gün daha dayanabilirsem gelsemmi diyorum yarım maaş daha gelir diyorum ama 1 gün daha çekecek tahammülüm yok offf offff

amin cnm inş herşey yolunda gider çalışmak zorunda kalmazsın.

inşallah canım
inşallah en kısa zamanda sende hamile kalırısn

anladım didemcim şimdi seni. o haftalarda karar ver bence izne doğru kendini daha iyi hissedersen çalışırsın yoksa yat dinlen

kepeklim naber kuzum he walla evde yatıştayım darısı size inşallah

Canım seninde benim gibi demekki yumoşlar benimde zamanında çatlaniyordu ve çok büyüyordu yumoşlar iğne olmuştum biliyorsun ve iğne olduğum ay regl 22. Günü çatlama oldu geçen ay da iğnenin etkisi sürdüğü gibim 15.gün yani zamanında çatladı geç çatladığında tutma olasılığı daha azmiş yani

izin almayı düşünmüyorum canım kredi borcumuz var ..yoksa kesinlikle alırdım

esra hosgeldın canıım.nerelerdesın kac zamandır.haber yok ses yok seda yok.napıosun nasılsın..

SELAM SELAM SELAMMMM
nabersiniz patron atölyeye gittti gelesiye sizlerleyimm. benim kasık ağrılarım hala geçmedi yafff arada bir saplantı giriyo demin sol kasığımdan yukarı doğru bir saplantı girdi baya acıdı.

esra mzuhal nabersiniz kader arkadaşlarım.
mzuhalcim hadi hayırlısı olsun cnmm benimde cuma çatladı yumoşlar adetin tam 16 cı gnü ama benim iğneyle oldu. senin ne güsel kendiliğinden çatlamış. artık gerek kalmaz iğneye.
bizde iğne sonrası çalışıyoz. bakalım tutarsa

yemeğimi yedik geldik tabi ona yemke denirse mide bulantıları eşliğinde çorbamı içtim az pilav yiyebildim.
gelirkende soda aldım bi de leblebi onları yiyorum bir yandan
burda havada çok soğudu kar da yağıyor üşüyorum bi türlü ısınamadım

Iyidir canım ne olsun bugün regl son günü bu ay dr gitmedim bir ay ara verdim önümüzde ki ay eşimde test yaptıracak ona göre tedavi degisebilir dedi dr

Iyidir canım ne olsun bugün regl son günü bu ay dr gitmedim bir ay ara verdim önümüzde ki ay eşimde test yaptıracak ona göre tedavi degisebilir dedi dr

hmm cnm eşin daha test yaptırmadımı tedavie başlanınca ilk eşdende istiyolar normalde.
bende cuma çatlatma vuruldum ilk ayımız buay tedavide bakalım bekliyoz.

hmm cnm eşin daha test yaptırmadımı tedavie başlanınca ilk eşdende istiyolar normalde.
bende cuma çatlatma vuruldum ilk ayımız buay tedavide bakalım bekliyoz.

Evet istedi ama kaynatam yeni mefat etmişti dr dedim bir ay sonra olsun o zaman dedi ışte bu ay vericekti ama biraz kızdırdım adamı bu ay bekle önümüzdeki ay yaptırırım o zaman gideriz dedi

geçmiş olsun canım bu aralar çok salgın var zaten dikkat etmek lazım

afiyet olsun cnmmmm geçmiş olsun senin bu kocada amma dırtlıymışşş bi iyileşemiyo hep sana nazı bence. aman dikkat et sana bulaştırmasın

inşallah bana bulaştırmaz eve gidip onu karantinaya almam lazım
gülüm sen nasılsın kuzucum sen geldin benim işim çıktı şimdi bi tablo hazırlamam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…