aynennnn tatlım hiç işim olmaz diyorum ama kısmet işte allah zorunda bırakmasın
ay yaaa canım karasızım onda işteee 15 gün daha dayanabilirsem gelsemmi diyorum yarım maaş daha gelir diyorum ama 1 gün daha çekecek tahammülüm yok offf offffohh yıdım geldım..hepinizin muradına ermesı dılegıylee..
didoş kız sen hemen tarıh gelınce ayrılacak mısın.calısabılır ıznı almayacaksın o zaman..mantıklı tabı..tekrar işe donmeyeceksen .niye acı cekesın degıl mı .
ebrucum hosgeldın..tatılın hayırlı olsun artık ohh evdesın ne guzel.senın ucretsız ızın hakkında var dımı..almayı dusunmuyor musun..
meliisciim hosgeldın kuzum Allah kabul etsın bızede dua et emı..
zuhalıım nasılsın canım.yumuslar hayırlı olsun. catlatma ıgnesı oldun catladııgınıda gordu dımı doktor haydı ınsallah ..guzel haberlerle gelırsın ınsallah.ne zaman beklenmeyen gun..
amin cnm inş herşey yolunda gider çalışmak zorunda kalmazsın.
günaydın kızlar nasılsınız ebrucumm nassılsın az kaldı demi canm bebişini kucağına alırsın inş ağrısız sancısız kolay doğum olur..benim bi sorum olcak ben bu geçen ay klomen kullandım olmadı bu ay da çatlma iğnesi yapcak doktorum ama kontrole gittiğimde adetime yakın yumurtaların çatllamış dedi neden bu ay çatlama iğnesi yapcak acaba kendiliğinden çatlmaış yumurtalarım????
ohh yıdım geldım..hepinizin muradına ermesı dılegıylee..
didoş kız sen hemen tarıh gelınce ayrılacak mısın.calısabılır ıznı almayacaksın o zaman..mantıklı tabı..tekrar işe donmeyeceksen .niye acı cekesın degıl mı .
ebrucum hosgeldın..tatılın hayırlı olsun artık ohh evdesın ne guzel.senın ucretsız ızın hakkında var dımı..almayı dusunmuyor musun..
meliisciim hosgeldın kuzum Allah kabul etsın bızede dua et emı..
zuhalıım nasılsın canım.yumuslar hayırlı olsun. catlatma ıgnesı oldun catladııgınıda gordu dımı doktor haydı ınsallah ..guzel haberlerle gelırsın ınsallah.ne zaman beklenmeyen gun..
Canım seninde benim gibi demekki yumoşlar benimde zamanında çatlaniyordu ve çok büyüyordu yumoşlar iğne olmuştum biliyorsun ve iğne olduğum ay regl 22. Günü çatlama oldu geçen ay da iğnenin etkisi sürdüğü gibim 15.gün yani zamanında çatladı geç çatladığında tutma olasılığı daha azmiş yani
esra hosgeldın canıım.nerelerdesın kac zamandır.haber yok ses yok seda yok.napıosun nasılsın..
SELAM SELAM SELAMMMM
nabersiniz patron atölyeye gittti gelesiye sizlerleyimm. benim kasık ağrılarım hala geçmedi yafff arada bir saplantı giriyo demin sol kasığımdan yukarı doğru bir saplantı girdi baya acıdı.
esra mzuhal nabersiniz kader arkadaşlarım.
mzuhalcim hadi hayırlısı olsun cnmm benimde cuma çatladı yumoşlar adetin tam 16 cı gnü ama benim iğneyle oldu. senin ne güsel kendiliğinden çatlamış. artık gerek kalmaz iğneye.
bizde iğne sonrası çalışıyoz. bakalım tutarsa
Iyidir canım ne olsun bugün regl son günü bu ay dr gitmedim bir ay ara verdim önümüzde ki ay eşimde test yaptıracak ona göre tedavi degisebilir dedi dr
hmm cnm eşin daha test yaptırmadımı tedavie başlanınca ilk eşdende istiyolar normalde.
bende cuma çatlatma vuruldum ilk ayımız buay tedavide bakalım bekliyoz.
yemek yedik geldikkkkk
offf kızlar kociş hasta olmuş evde yatıyomuş
yemek yedik geldikkkkk
geçmiş olsun canım bu aralar çok salgın var zaten dikkat etmek lazım
afiyet olsun cnmmmm geçmiş olsun senin bu kocada amma dırtlıymışşş bi iyileşemiyo hep sana nazı bence. aman dikkat et sana bulaştırmasın
yemek yedik geldikkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?