günaydın canısı bende adet olacakmışım gibi bir sürü belirti var ama adetime çoooooookkk var daha.. bakalım ne çıkacak sonu ...günaydin kizlar.
abla valla bilmem ki ama her ay defasinda ayni olacak diye birsey yokki. hem bak o ay acimisti gögüslerin bebeis yoktu belki bu kez vardir ???? :)
Kız valla şanslıyım halada dün gitmiş eşiyle dişçiye sanırım evdeyim...günaydınnnnn
nasılsınız kızlarr
nimet bugün hasta yokmu canım yine dr a gitmicen mi
güll sende takılma canım inş. hayırlısı olur hem o zaman ki ilaçlar farklıydı
etkileri de farklı olabilir
sumrucuk senden ne haberr
kızlar birazdan gidip kızımı görcem haftasonu gidemedim ya dr a burdaki dr bi görüneyim didimm
bakim güzel kızım büyümüş müü
he canım didim bilemm takmaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ohhh çok şükür yaniiKız valla şanslıyım halada dün gitmiş eşiyle dişçiye sanırım evdeyim...
bilodummmmm kiiii.hadi bakalım gör güzel kızını büyümüştür tabii annesi kara kızın
günaydınlarrrrr nabersiniz gacılar. şimdik geldim işe belim koptuya yürümekden. nassınız.
yaa bişi sorcam eylülde ilk klomen tedavisi gördüğümde çatlatma iğneden 3 gün snra gönüsler benim acıdıydı hemde çoook adet geesiye.
buayy7 ci gün bugün adete az kaldı ama acı macı yok nidendir
haklısın cnmmmm heray bişiler çıkıyo bende robokop gibiyim artıkım.
sen nasılsın yoktun nezamandır
valla geliyor hadi diyor ne yapayımki eşi çalışıyor güya bina görevlisi halbukiiiohhh çok şükür yanii
ee madem kocası var sen niye götürüyon her defasında
kara kız mı ya kızıma öyle deme bak bozuşuruz haaa:76::76::76:
günaydın canısı bende adet olacakmışım gibi bir sürü belirti var ama adetime çoooooookkk var daha.. bakalım ne çıkacak sonu ...
günayydııın kuzulaaarr..
niymetcaan bugun bızlerlesın yanı masallaah sevındıım.
Güül gunaydın kusum..calısmalara devaaamtakılma.
ebuuş uy kızını mı göreceksin.ne güzeel.git gelde bizede anlat.
kızlar yaw haberlere baktınız mı defne joy ölü bulunmuş evinde ..şaşırdıım..
Günaydın canım benim... Bende eşime buhafta değerlendirmemiz lazım ve biran önce hamiş olmalıyım millete koşturmaktan yoruldum dedim. Tamam söz istediğin kadar çalışma yaparız dedi :))))))günayydııın kuzulaaarr..
hmmm anladım bacımm saol bilgin içinnn doğru dr. anlatır herşeyi. az kaldı. sen tatile çıkıyon demii özlicem seni kız iyice dinlen bak evde rahatına keyfine bak.Deli manyakım hoş geldin o zaman hamile kalmamıştın şu an çalışmalar var ağrımaması normal. Bu arada çatlatma iğnesinde hcg hormonu var dolayısıyla hamile kalınmasa ki inşallah bu sende olmayacak adet görene kadar bazı kadınlarda belirti göstermez:)
Sen sabret 2 gün sonra doktorun anlatacak sana zaten:) Yarın öbür gün yokum ben sormak istediğin bişi olursa çağrı at ararım olurmu şeker:)
Bu arada cümleten günaydın:)
ay inşallah allah söyletmiş olsunn canım yaa. Kasık ve bel ağrısı bu zamanda anlamadımm. Bide dün gece çalışma esnasında sağ kasığıma bir ağrı girdi bir bağırdım eşimde korktuu...hadi hayirlisi canim. bakarsin ikizler öncesi sessizliktir bu :)
amann boşver canım üzme kendini arayan arasın aramayanada eyvallah de bebişine yazık üzülme böyle üzme onuda.ay evet abla ya. sistem mi degistiriyorlar birsey yapiyorlar bilgisayarlarda. zaten iki gündür sinir oluyorum yine. sabah geliyorum ise bilgisayarlar olmuyo. ha mallar madem olmuyo bize niye izin vermiyon. 3 saat hic olmadi bilgisayarlar. sonra dosayalar kayipti onlari aradim buldum bu kezde dosyalar acilmiyo falan filan. esiminde bel agrisi hala gecmedi. dün zar zor bi doktor buldum aksam gidebilcegimiz onunda röntgen aleti yokmus birde cok yüzsüz bi doktordu. onunla tartistim. sanki benim düyna kadar vaktim varda birde röntgenciden randevu alcam simdi. oraya gidicez röntgen cektircez sonra yine o doktora. ben gitmem o doktora. sinir ya. birde onun icin erken ciktim 1 saat smdi cuma günü 1 saat gec cikicam. snra esim otobüste kardesimi görmüs bize gitmisler sonra beni almaya gelidler isten falan bi markete ugradik doktordan önce. babam aradi kardesimi nerdesin diye. ablamgilleyim simdi marketteyiz dedi. telefonda nasil kiziyo cabuk eve gel diye. sanki ne yaptiysam ben onlara ya. ablam küs geldi 1 aydir burda ne kimse gittik diye haber verdi ne kimse ablan geldi diye. nede kimse anlatiyo ne oldugunu. bende üzülüyorum küsüyorum tabiki. annem arada arardi sorardi canin birsey istiyor mu kardesini göndereyim yardim etsin sana falan diye. ablam geldi geleli kimse kapi mi birak telefonumu bile caldirmiyo. uyuz oldum iyice bunlara ya. esime yansitmasamda birsey demesemde o sanki görmüyo mu yaptiklarini. oda fark ediyo. ablan bi gelmedi bize diyo.annengil aramiyo diyo. üf valla ne bilim iste canim sikkin abla
günaydın bebemmm ivet çalışma son gün bugün artık bitttiiigünayydııın kuzulaaarr..
ispitçibenim kepeemm nirde yaww
bak kızıma gül karı kız diyooo
ay inşallah allah söyletmiş olsunn canım yaa. Kasık ve bel ağrısı bu zamanda anlamadımm. Bide dün gece çalışma esnasında sağ kasığıma bir ağrı girdi bir bağırdım eşimde korktuu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?