Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

günaydin kizlar.

abla valla bilmem ki ama her ay defasinda ayni olacak diye birsey yokki. hem bak o ay acimisti gögüslerin bebeis yoktu belki bu kez vardir ???? :)
günaydın canısı bende adet olacakmışım gibi bir sürü belirti var ama adetime çoooooookkk var daha.. bakalım ne çıkacak sonu ...

Kız valla şanslıyım halada dün gitmiş eşiyle dişçiye sanırım evdeyim...

Kız valla şanslıyım halada dün gitmiş eşiyle dişçiye sanırım evdeyim...
ohhh çok şükür yanii
ee madem kocası var sen niye götürüyon her defasında

bilodummmmm kiiii. hadi bakalım gör güzel kızını büyümüştür tabii annesi kara kızın

kara kız mı ya kızıma öyle deme bak bozuşuruz haaa:76::76::76:

Deli manyakım hoş geldin o zaman hamile kalmamıştın şu an çalışmalar var ağrımaması normal. Bu arada çatlatma iğnesinde hcg hormonu var dolayısıyla hamile kalınmasa ki inşallah bu sende olmayacak adet görene kadar bazı kadınlarda belirti göstermez:)

Sen sabret 2 gün sonra doktorun anlatacak sana zaten:) Yarın öbür gün yokum ben sormak istediğin bişi olursa çağrı at ararım olurmu şeker:)

Bu arada cümleten günaydın:)

haklısın cnmmmm heray bişiler çıkıyo bende robokop gibiyim artıkım.
sen nasılsın yoktun nezamandır

ay evet abla ya. sistem mi degistiriyorlar birsey yapiyorlar bilgisayarlarda. zaten iki gündür sinir oluyorum yine. sabah geliyorum ise bilgisayarlar olmuyo. ha mallar madem olmuyo bize niye izin vermiyon. 3 saat hic olmadi bilgisayarlar. sonra dosayalar kayipti onlari aradim buldum bu kezde dosyalar acilmiyo falan filan. esiminde bel agrisi hala gecmedi. dün zar zor bi doktor buldum aksam gidebilcegimiz onunda röntgen aleti yokmus birde cok yüzsüz bi doktordu. onunla tartistim. sanki benim düyna kadar vaktim varda birde röntgenciden randevu alcam simdi. oraya gidicez röntgen cektircez sonra yine o doktora. ben gitmem o doktora. sinir ya. birde onun icin erken ciktim 1 saat smdi cuma günü 1 saat gec cikicam. snra esim otobüste kardesimi görmüs bize gitmisler sonra beni almaya gelidler isten falan bi markete ugradik doktordan önce. babam aradi kardesimi nerdesin diye. ablamgilleyim simdi marketteyiz dedi. telefonda nasil kiziyo cabuk eve gel diye. sanki ne yaptiysam ben onlara ya. ablam küs geldi 1 aydir burda ne kimse gittik diye haber verdi ne kimse ablan geldi diye. nede kimse anlatiyo ne oldugunu. bende üzülüyorum küsüyorum tabiki. annem arada arardi sorardi canin birsey istiyor mu kardesini göndereyim yardim etsin sana falan diye. ablam geldi geleli kimse kapi mi birak telefonumu bile caldirmiyo. uyuz oldum iyice bunlara ya. esime yansitmasamda birsey demesemde o sanki görmüyo mu yaptiklarini. oda fark ediyo. ablan bi gelmedi bize diyo.annengil aramiyo diyo. üf valla ne bilim iste canim sikkin abla

günayydııın kuzulaaarr..
niymetcaan bugun bızlerlesın yanı masallaah sevındıım.
Güül gunaydın kusum..calısmalara devaaam takılma.
ebuuş uy kızını mı göreceksin.ne güzeel.git gelde bizede anlat.
kızlar yaw haberlere baktınız mı defne joy ölü bulunmuş evinde ..şaşırdıım..

aman aman kızını sevsinler kara kız dememe kızıyomuş. tamam demiyom bişiii artıkım senin bebikinle ilgili sevdiğimden diyodum dimicem artıkım

günaydin canim. defne joy kim kiz?

Günaydın canım benim... Bende eşime buhafta değerlendirmemiz lazım ve biran önce hamiş olmalıyım millete koşturmaktan yoruldum dedim. Tamam söz istediğin kadar çalışma yaparız dedi :))))))
Sorma ya şimdi gördüm şok oldum alkol uyuşturucu dediler inanasım gelmedi...

hmmm anladım bacımm saol bilgin içinnn doğru dr. anlatır herşeyi. az kaldı. sen tatile çıkıyon demii özlicem seni kız iyice dinlen bak evde rahatına keyfine bak.
hıhh gör bak ebrarr hanım açıklama nassı oluyomuş.

hadi hayirlisi canim. bakarsin ikizler öncesi sessizliktir bu :)
ay inşallah allah söyletmiş olsunn canım yaa. Kasık ve bel ağrısı bu zamanda anlamadımm. Bide dün gece çalışma esnasında sağ kasığıma bir ağrı girdi bir bağırdım eşimde korktuu...

amann boşver canım üzme kendini arayan arasın aramayanada eyvallah de bebişine yazık üzülme böyle üzme onuda.
günaydın bebemmm ivet çalışma son gün bugün artık bitttiii
benim kepeemm nirde yaww
bak kızıma gül karı kız diyooo
ispitçi

kiz benimde oluyo artik öyle agri. ama benim karnim büyüdügünden kaslar gerildigindendir galiba. ay adi hayirlisi canim ya. insallah bir an önce hamis hamis sizde yuvarlanirsiniz :)

annnnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kız ben bilom bu öleniii çok şaşırdım çok gençdiyaaaaaaaa allah rahmet eylesin buara nekadann çok sanatçı öldü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…