Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

günaydın zeyzeyyy

valla geliyor hadi diyor ne yapayımki eşi çalışıyor güya bina görevlisi halbukiii

günaydın canım gelince anlatırım kızımın neler yaptığını

aman aman kızını sevsinler kara kız dememe kızıyomuş. Tamam demiyom bişiii artıkım senin bebikinle ilgili sevdiğimden diyodum dimicem artıkım

ay hemende alınırmış de gülüm dee istediğini de şaka yaptık bee

ebrar zeynep sizede günaydin

günaydın canım

gıcıkkkkkkk:76::76::76::76:

amann boşver canım üzme kendini arayan arasın aramayanada eyvallah de bebişine yazık üzülme böyle üzme onuda.

günaydın bebemmm ivet çalışma son gün bugün artık bitttiii

ispitçi

abla öyle diyonda napim iste insanin kedni ailesi olunca öyle aklina takmadan olmuyo. esimin ailesi yapsa bunu aklima bile getirmem banane derim oh rahat edeyim derim. neyse ya iste birde maddi sikintilarda var buaralar. hic birseyi hayal ettigim gibi yasayamiyorum diye üzülüyorum birde. yeme icme konusunda esim herseyi alir yapar sagolsun ama abla iste daha birkere rahat kafayla cikipta ne kendime ne ogluma birsey alamadim. zamaninda ben dedim cok acilmiyalim sonra zor olur diye ama kimseye dinletemedim. kaynatam hep dedi darda kalirsaniz ben varim diye ama iyide. benim aldigim maas kaynatamin orda aldigi maasinin 2 kati yinede yetmiyo ben birde adama nasil diyeyim sein maasinida bana yolla diye. kaynanam zaten sinir ediyo bu durumda birde o diyo isten cikcam diye surda 2 senesi kaldi emeklisine. esim diyo cocugu göndercem türkiyeye biz calisalim para lazim diyo. e ben seninle calismak icin mi evlendim be adam. bende isterim cocuguma bakayim evimin isini yapayim ama yok calis babam calis. tmm cocuk oluncada calisayim ama 1 yasinda ben bebegi nereye göndereyim ya. simdi carsiya cikip kendime birsey alsam bile icime sinmicek. cocugada sadece ihtiyac olanlari alabilcem. öyle aaa sunu begendim hosuma gidiyo deyip alamicam hic

oyyyy cnm benim nelere üzülmüşsünnn haklısın canımde herkesin her istediği olmuyo. ben mesela bebek düşünüyom ama çokmu iyi maddi durumum sanki herşeyini alabilcemmi sanki. bunları düşünüpde üzme kendini artık. olduğu kadar alırsın herkesin başında bu maddiyat sorunu. ailevi sorunlarıda takma bebek olunca düzelir hepsi merak etme bebek vesile olur arada kaynaşmanıza.
çocunuda sakın gönderme türkiyeye fln sakın o hatayı yapma. ilerde senden soğur ve beni bıraktın düşüncesiyle seni istemez. yapma böle hata. az yiyin az gezin ama çocuna bak cnm

ben küsümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ay ne alıştım böle küsmeye çocukdan farkım yok yane

nee ama ben sana dedim şaka yaptım diye istediğini söyle diye okumamışsın demek
bende sana küstüm o zaman okumadığın için yazılarımı dikkate almadığın için

ben seni hamiş olunca görcem ne alınganlık olacak ozaman yandıkkk...
ay sorma bacım yanına bilem yaklaşılmaz bu karının

Kızlar bişi dicem hamiş olunca bu sık tuvalete gitmeler hamileliğin hangi aşamasında sık sık oluyorr... Yani hemen bir iki haftalıkken bile olurmuu

ben seni hamiş olunca görcem ne alınganlık olacak ozaman yandıkkk...
ee bu hamişler az çektirmedi bana. evhan hala değişmemiş dün konuştukda hala nazlı alıngan.

gördüm yazılarını bacım kızmim küsmim diye şaka didin dimi amaaaa tamam küsmüyom hadii bebeişine kıyamadım yine

Kızlar bişi dicem hamiş olunca bu sık tuvalete gitmeler hamileliğin hangi aşamasında sık sık oluyorr... Yani hemen bir iki haftalıkken bile olurmuu

tatlım iki haftalıkken deilde 6 haftalıkken falan başlıyo
sonra duruyo ama son zamanlarda yine başlıyo

pissssss

bende öyle düsünüyorum ve herkeste öyle diyo ama kaynanamgil esim öyle demiyo. kaynanam her telefonda diyo siz calisin daha ben bakarim cocuga. gelsin burda baksin. ya kadin sigara iciyo. birakacagida yok sigarayi. daha ilk duyudugunda bize kizdi resmen ben size daha bekleyin demedim mi ben nasil birakayim sigarayi diye. sanki böyle düsünen kadin bebek geldi diye birakacak sigarayi. ya benim ilk cocugum ya. 1 yasinda nereye göndereyim. ben ilk cocugumun yürüdügünü görmicem konustugunu duymicamda ne icin caliscam ben? sanki öyle yaparak daha iyi yetisir saniyorlar ama öyle dahada simarik olur. onlar ana baba yok diye simartacaklar biz zaten özlicez, bakamiyoz diyede her dedigi olacak gelince. sanki ben el miyimde cocogumu ayda yilda bir görcem ya. istemiyorum. be esime dedim cocuk istemiyorum daha toparlanalim diye ama o cok istiyordu. anlattimda düsündüklerimi tmm dedi hallederiz dedi. halletikleri seye bak hele. annesini cocuktan ayiracaklar. benimde herseyim yoktu cocuklugumda ama annemin babamin yanindaydim. oda öyle olsun. ben kimseye güvenip yollayamam oglumu

işde böle düşün ve karşı çıkk karı gelsin yanınıza yanınızda baksın. olmaz öyle şey.

kizlar ben cok doluyum. ya hamilelikten böyle herkese karsi tepkiliyim, sinirime gidiyo yada gercekten millet cins. her aksam her aksam yüzümü asipta canim sikkin demektende biktim valla ya. neyse ben biraz ise vereyim kendimi. ögleden sonra falan ugrarim yine. öpüyorum sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…