canım 16-17 gün var dahaadetine kaç gün vardı cnmmmm
işde böle düşün ve karşı çıkk karı gelsin yanınıza yanınızda baksın. olmaz öyle şey.
canım 16-17 gün var daha
Dün gece de benim koca deli etti beni durup dururken yaza salona taşınalım gelenimiz gidenimiz çok olur oturma odasını misafir yatak odası yaparız dedi anası ablası gider ayak soktular ya bu fikri beynine onu bana yedirmeye çalışıyo
olmaz dedim gelen olursa daha önce nasıl yatıldıysa öyle yatılacak. Boş odayı bebek odası yapacaz ya ondan diyo salak yaaa sanki o odayı bebek odası yapmasam kullanıyoruz çek ayır diyo şeytan ama sabrediyom:)
bende o yüzden ümitlenmek istemedim.. Bugün yımırtlama günüm eşim bakalım bu akşamda razı olacakmı :)))DEmiştim ama bu haftayı boş geçirmemeiz gerekiyor diye...Dün akşam seni anlattım öğlenşeri koştır koştır eve gitiğini güldü öyle şeymi olurmuş ya dedi.. bende dedim gülme ya bizimde öyle olsa doktor bugün şu saatte yapacaksınız dese yapmayacakmısın dedim.. e herhalde canım dedi.. ozman dedim gülme komşuna gelir başına tamam canım dedi gülmüyorum arkadaşına. ozaman dedim haydi çalışmaya :)))ohhoooo daha yımırtlama dönemindesin sen bacımmm bukadan erken belirti olmaz. sen çalışmalara hız ver.
Dün gece de benim koca deli etti beni durup dururken yaza salona taşınalım gelenimiz gidenimiz çok olur oturma odasını misafir yatak odası yaparız dedi anası ablası gider ayak soktular ya bu fikri beynine onu bana yedirmeye çalışıyo
olmaz dedim gelen olursa daha önce nasıl yatıldıysa öyle yatılacak. Boş odayı bebek odası yapacaz ya ondan diyo salak yaaa sanki o odayı bebek odası yapmasam kullanıyoruz çek ayır diyo şeytan ama sabrediyom:)
bende o yüzden ümitlenmek istemedim.. Bugün yımırtlama günüm eşim bakalım bu akşamda razı olacakmı :)))DEmiştim ama bu haftayı boş geçirmemeiz gerekiyor diye...Dün akşam seni anlattım öğlenşeri koştır koştır eve gitiğini güldü öyle şeymi olurmuş ya dedi.. bende dedim gülme ya bizimde öyle olsa doktor bugün şu saatte yapacaksınız dese yapmayacakmısın dedim.. e herhalde canım dedi.. ozman dedim gülme komşuna gelir başına tamam canım dedi gülmüyorum arkadaşına. ozaman dedim haydi çalışmaya :)))
kızlarr bebekimi gördüm ay maşallah kızımaaaaa
çok tatlıydı anam bi ağzı burnu var ki anlatamam artist gibi duruyooo maşallah
ay bide ayak ayaküstüne atmış kii keyfi bi yerinde ohh herşey gayet normal
ama dr sanki suyu artacak gibi duruyo dedi haftaya şeker yükleme testi yapcaz
oyy maşallah kızımızaaaaa keyfie düşkün olcak dimek. eee anası güsel tabi kızıda artis gibi durcakhadi bakalım şekerinde normal çıkar inşallah
zeynebim yaaaa aklıma bişi geldi yine çatlama olduğu gün sıca sıcana çalıştıydık. ben akıntıyı gördüm dr. çalışın dedi yani yeni çatlamıştı 2-3 saat olduydu çatlayalı çalıştık. herhalde tutma şansı yüksek oluyo böle oldumu dimi
ya kendi aileleri olunca nasil tapiyorlar onlara anlamiyorum ben ya. anasina mutfak robotu alicana hadi sunuda bebegimize alaim demiyo. ben hamile kaldigimdan beri diyorumki askim bak yavas yavas alalim birden yüklenmiyelim diye. ama yok dinlemiyo sonra aliriz herseyi diyo. ama anasi bana su lazim diyo hemen ertesi hafta aliniyo. kadin yüzsüzün teki ya. ütüsü bozuldu bizi ariyo ütüm bozuldu diye. birde hanimefendi kalitesiz birseyide kabul etmiyo. anladigi yokta iste burdaki bütün elektronik aletler kaliteli saniyo. diyoki tefalin buharli olanindan istiyorum falan filan. orda bakmis cok pahaliymis. yuh dedim ya beim bile yok öyle. baktim buldum bitane tefal ama 20 euroya onu aldim götürdüm :)
ya cay makinasi aldik burdak götürdük bouk cikti. geri getirdik ordanda almistik mogrostan. e kalkmis kadin üstünün cam demligini kirmis. bizi ariyo cay makinamin caydanligi kirildi bakin bi orda üstünü bulabilecekmisiniz. burdan almis olsak neyse ama ordan alindi ya. git migrosa mi soruyon pazara mi soruyon nere sorarsan sor ya. herseyi burdan istiyo. annem kisin gitti oraya dislerini yaptirmaya cikolata götürmüs bize diyorki annen güzel cikolata getirmis sizde gelirken onlardan alin getirin. ben kendim nasil gidicem diye düsünüyorum birde ona cikolata tasiycam. ay ben böyle giderse bunalima gircem valla. cok icim sikiliyo sürekli ayni seyler kafamda dolasip duruyo delircem heralde ben ya
kızlarr bebekimi gördüm ay maşallah kızımaaaaa
çok tatlıydı anam bi ağzı burnu var ki anlatamam artist gibi duruyooo maşallah
ay bide ayak ayaküstüne atmış kii keyfi bi yerinde ohh herşey gayet normal
ama dr sanki suyu artacak gibi duruyo dedi haftaya şeker yükleme testi yapcaz
inş. normal çıkar gülüm yaa
o deilde suyu artarsa ne olcak yaaa inş. bi sorun çıkmaz yaa
ayyy canım benim rabbimö sağ salim görüp kucağına almayıda nasip etsin:)
bişi olmaz içini ferah tut:)
günaydın kızlar
Gülüm dr.lar çatlama öncesi veya çatlamadan hemen sonrası için ilişki öneriyorlar. En sağlıklısı çatlama öncesi ilişki ama ben çatlama öncesinde nerdeyse 20 gün ilişkiye girmemiştim çatlamadan 3 gün sanra ilişkiye girdik ve hamile kalmışım o yüzden sen sıkıntı yapma Rabbim bu ay ol demişse sizi o saatte birleştirmiştir zaten:)
Seninkiler sırtını sağlam duvara yaslamışlar ben senin yerinde olsam bebekten sonra çalışmam işsizlik parası var kocan çalışsın birazda:) Ben öyle yapacam benimkiler gelirken bi iğne almadılar ben burdan giderken dünyaları götürürüm giderken görümcem 10 tllik bi kazak aldım onun parasını ben vereyimde hediyem olsun dedi sağol dedim sonra 20liralık çanta aldım onun parasını verdi bide utanmadan teyzeme demişki ona acımam o çalışıp kazanıyor eltisinin hiç bişesi yok... Ulan k.lt.k karı eltimin altınları duruyo maaşı bankaya yatıyo siz geçindiriyorsunuz kira ödemiyo arabası var ama benim ihtiyacım yok nie çünkü ben çalışıp oğullarının dünya borcunu ödemesine katkıda bulunuyorum, onlara hediyeler yağdırıyorum ama bana acınmamalı... diktirin laaaaaaaaaaaaaaaaaaan:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?