sıkma canını tatlım
güzel bir doktor araştır bakalım o ne dicek
anam doktor bulmak da zor ki ne zor
kepeem bebekini gördün mü haftasonu kilosu boyu ne kadan olmuş ne dedi dr
ben gittim başka bi dr ama eşimde bende memnun kalmadık çünkü eşimi çağırmadı beni ultrasona aldığında eşim gelebilirmiyim bebeği görmeye dedi ama onda da bitti dedi kalktım ve eşimde bende bebekimizi görmedik bide biz şeker yükleme yapılcak dedik o da hem şeker yükleme hemde gereksiz bir sürü tatlil istedi yani benim yaptığım bütün talilleri ve de bir sürü gereksiz şey istemişti eşimde sinirlendi özel ya para kazanacaklar zaten o sırada bizimkilerin kaza haberi gelince yaptırmadan döndük
saol tatlım ewet canım çok şükür kimseye bişey olmadı ve çokk şükür ki ben ve eşim gitmemiştikgünaydın hanımlar. ebrarım önce çooook çooook çoook geçmiş olsun gülüm üzüldüm valla verilmiş sadakanız varmış. ve sadaka vermeye devam edin allah her türlü kazadan beladan sakınsın sizleri. zeynom hala geçmedi pis grip. zaten gribin hemen grip çıktıgını görmedim. sen ne azından dinlenebildin ben dinlenememiştim haftalarca toparlanamadıydım. seaster sana da geçmiş olsun canım. kepeklim sen bugün bebeişini görmeye mi gidicen ayyy ne güzel bende gidebilsem çok güzel olurdu. bende dün arkadaşımın bebegini görmeye gittim. aman allahım maşallah süphanallah yok böyle bir bebek gözleri maviş maviş saçları uzun ve siyahtı hala yüzü gözümğn önünde yumruk kadar yüzü vardı kocaman kocaman gözleri agladıgında kıpkırmızı oluyordu. ahh dedim canım kızım sende gel artık annene daha da çok merak ettim kızımı nasıl kime benzeyecek filan diye. sarıbeybim sen nasılsın canım. afr üzülmek yok yola devam ama bence kocanı filan bekleme sen kendin git doktora erkeklere kalsa hastanenin önünden geçmezler aman can senin canın biran önce bebegine kavuşmak istiyorsan elini çabuk tut gerekenler yapılsın. sumru yine doldurmuşlar seni. bak kızdırmasınlar beni gelip saçlarını başlarını yolucam. benim kaynanamda 2 yıldır ilk kez 500 dolar gönderdi bize ve güne girmiş ırakta 3000 dolarlıkmış bizim için girmiş ordan alacagı parayı bize gönderecekmiş hayretettim inşallah gönderir biraz kendimize geliriz. gülüm güzel haberlerini aldım zeynomdan hayırlısı olsun canım bende senden çok ümitliyim allah gönlüne göre versin. saat 2 de uyudum ve 6 da kalktım çok kötüyüm. o uyudugum dört saatte de her saat başı uyandım çok perişanım nasıl akşam olur bugün. iş yerine geldim 15 dakika uyudum ama yetmedi daha uyuyacaktım ama patron geldi. hepimizi için hayırlı bir gün olur inşallah. ve çabucak akşam olur.
geçmiş olsun canım ne kazası var mı önemli birşey
walla tatlım bende anlamadım ki ne bana ne de eşime göstermedi
nezih kültürü bilirsin ona gittik birinin tavsiyesiyle ama eşim pişman oldu iyide oldu
çünkü ben gitmek istemiyordum ona
sarıbebekim.ben özel hastaneye gidiyorum kontrole.iş yerinden izin almak zor oldugundan doktorumun nobet gunlerını takıp edıyorum.nobetcı oldugu gunler sabaha kadar ıstedıgın saat gidebilirsin.hem boyle zamanlarda hıc sıra beklemıyorsun hemen gırıyorsun.hemde uzun uzun sohbet edebılıyoruz.
ebusum bu haftalarda hem bebek cok hızlı gelısıyor dıorlar ama ıkı gundede 200 gr almaz sanırım
ya gecende konusmustuk ya.bebegın boyunu kaval kemıını olcup 7 ıle carparak buluyorlarmıs.kılosunu karın cevresını bılmem kacla carparak soyluyorlarmıs.o yuzden doktorun olcu alırken kı hassasıyetı bıle onemlı.düşünme sen hiç.Allahım saglık versın kolaylıkla gelsınler ısallah daha nolsuun..
seastar yaa kactır soyleyecegım aklımda.uzuuundur senı hep mutsuz goruyorum.hakta vermıyor degılım işin yogun,streslı,bulantıların cok,rahatın yok..cok haklısın ama.biraz toparlanmaya calıs kuzum ya..bak ben 6 ay bulandım cıkardım işim dehşet yorucu..ama napıım cok sukur bebegım var dıyıp sevınıyorum.sende azıcık moral bulacak seyler ara emı.hamılelıgın nasıl gecerse bebegının ruh saglıgı da oyle olurmus.o yuzden sen bence pozitif dusun hep.az zorla kendını..bak o zaman hersey daha guzel olacak ınsallah
ya sorma kuşum ya kime nereye gitcem bilmiyom artık ahh ahh benim dr gitmeseydi nolurdu sanki
çok iyiydi ya çok ilgiliydi herşeyi konuşurduk
ay napcam bilmiyom artık
sarıbebekim.ben özel hastaneye gidiyorum kontrole.iş yerinden izin almak zor oldugundan doktorumun nobet gunlerını takıp edıyorum.nobetcı oldugu gunler sabaha kadar ıstedıgın saat gidebilirsin.hem boyle zamanlarda hıc sıra beklemıyorsun hemen gırıyorsun.hemde uzun uzun sohbet edebılıyoruz.
ebusum bu haftalarda hem bebek cok hızlı gelısıyor dıorlar ama ıkı gundede 200 gr almaz sanırım
ya gecende konusmustuk ya.bebegın boyunu kaval kemıını olcup 7 ıle carparak buluyorlarmıs.kılosunu karın cevresını bılmem kacla carparak soyluyorlarmıs.o yuzden doktorun olcu alırken kı hassasıyetı bıle onemlı.düşünme sen hiç.Allahım saglık versın kolaylıkla gelsınler ısallah daha nolsuun..
seastar yaa kactır soyleyecegım aklımda.uzuuundur senı hep mutsuz goruyorum.hakta vermıyor degılım işin yogun,streslı,bulantıların cok,rahatın yok..cok haklısın ama.biraz toparlanmaya calıs kuzum ya..bak ben 6 ay bulandım cıkardım işim dehşet yorucu..ama napıım cok sukur bebegım var dıyıp sevınıyorum.sende azıcık moral bulacak seyler ara emı.hamılelıgın nasıl gecerse bebegının ruh saglıgı da oyle olurmus.o yuzden sen bence pozitif dusun hep.az zorla kendını..bak o zaman hersey daha guzel olacak ınsallah
saol tatlım ewet canım çok şükür kimseye bişey olmadı ve çokk şükür ki ben ve eşim gitmemiştik
kesin kızıma bişey olurdu o kaza da
ahh canım sen niye o kadar geç uyudun ki
saol güzelim
kayınvalidem kaynım eltilerim ve çocukları kaza yaptılar neyseki yaralı olarak kurtuldular
2 gündür onlarla ugraşıyoruz o yüzden çokkkk yorgunum
slm arkadaslar bende bu sıteye yenı katıldım ben sıkıntılarımı sıze yazmak ıstedım ben 2 yıllık evlıyım ama cocugumuz olmadı hıc korunmadım 2 yıl bekarkende sımdıde cok sancılı cok kanlı ve uzun surelı bı adet yasarım ama adetlerım duzenlıdır gununnu hıc sasırmaz.once devlet hastanesıne gıttım yumurta tembellıgı war dedı alltan muayene ettı klomen verdı yarım sabah yarım aksam 5 gun.ama tanı yumurta taKIBI falan yaptıramadım.daha sonra kafama gore kullandım ozele gıttım takıp ıcın bayram tatılı gırdı.sımdı tekrar basladım tedavıye adetın 3.gunu sabah 1 aksam 1 7 gun ıctım 9 unda kontrolumj war bakalım nolucak merak ıcınde beklıyorum...ama kıstım falan yok sadece yumurtalarım bıraz gec gelısıto sanırım ınsallah bu ay umutluyum allahım hayırlısını wersın...
evt biliyorum onu
ama o doymuş artık ilgilenmez.
mehmet agar herkes söylüyor ama nasıl bilmem hiç gitmedim
saol tatlım ewet canım çok şükür kimseye bişey olmadı ve çokk şükür ki ben ve eşim gitmemiştik
kesin kızıma bişey olurdu o kaza da
ahh canım sen niye o kadar geç uyudun ki
canım hafta sonu kızkardeşim bizdeydi 13 yaşında ama hala benim gözümde bebek gibi cuma cumartesi tek başına uyudu ama sabah kalktıgında hep d-surat yaptı bende dün akşam son gecemiz diye onunla uyuyayım dedim. yerimi mi yadırgadım bilmem. birde akşam tv izlerken uyuya kalmışım eşim saat 11 45 te uyandırdı beni banyo yapıcanmı diye. bende yapmak istiyordum aniden kalktım yerimden ve felaket susamıştım rahat yarım litre suyu bir defadaiçtim banyo yaptım geldim karnımda aşırı şişlik vardı saga dönğyorum olmuyor sola dönüyorum olmuyor sırt üstü burnum tıkanıyor. diger türlüde bebekten dolayı uyuyamama zaten öyle salak gibi oldum dönmekten birde kardeşim çok üstünü açıyor süreklki uyanıp üstünü örttüm derken bir baktım alarm çalıyor aglaya aglaya kalktım yataktan.
allah korusun canım aman kızlarımıza birşey olmasın. onlar bizim çiçeklerimiz arkadaşımın bebegi misler gibi kokuyordu allahım nasıl güzel bir koku ya. çok canım çekti hemen dogurasım geldi. ama daha yavru kuşum 12 cm ve 143 gr. ele avuca sıgmaz aza daha büyüsünde gelsin annesine. sen iyisimi kendine iyi bir doktor bul canım okudum az önce sürekli gidecegin bir doktorun olsun. yoksa kafanı çok karıştırıyor bu doktorlar.
yaa kızlar patron biyere gitcek öyle gelebilcem. bişi sorcam benim çok ağrım var yaa. göbemin alt kısmı orta kasık yani ağrıyığ duruyo arada kesiyolar sanki bişi batıyo. doktorun dediği gibi adet ağrısı gibi göbemin altı ağrıyo. dünde çok ağrıdı sadece göbek alt kısmı. içerde şişlik var sanki neden sizce. bide akıntım baya var. adet zamanıda deil ama akıntım buay çatlama sonrası kesilmedi.
acil cevap
senin giden doktor urfadamıydı suruçta mıydı?
geçmiş olsun canım Allah korumuş ve evet iyki siz yokmuşsunuz
canım hafta sonu kızkardeşim bizdeydi 13 yaşında ama hala benim gözümde bebek gibi cuma cumartesi tek başına uyudu ama sabah kalktıgında hep d-surat yaptı bende dün akşam son gecemiz diye onunla uyuyayım dedim. yerimi mi yadırgadım bilmem. birde akşam tv izlerken uyuya kalmışım eşim saat 11 45 te uyandırdı beni banyo yapıcanmı diye. bende yapmak istiyordum aniden kalktım yerimden ve felaket susamıştım rahat yarım litre suyu bir defadaiçtim banyo yaptım geldim karnımda aşırı şişlik vardı saga dönğyorum olmuyor sola dönüyorum olmuyor sırt üstü burnum tıkanıyor. diger türlüde bebekten dolayı uyuyamama zaten öyle salak gibi oldum dönmekten birde kardeşim çok üstünü açıyor süreklki uyanıp üstünü örttüm derken bir baktım alarm çalıyor aglaya aglaya kalktım yataktan.
allah korusun canım aman kızlarımıza birşey olmasın. onlar bizim çiçeklerimiz arkadaşımın bebegi misler gibi kokuyordu allahım nasıl güzel bir koku ya. çok canım çekti hemen dogurasım geldi. ama daha yavru kuşum 12 cm ve 143 gr. ele avuca sıgmaz aza daha büyüsünde gelsin annesine. sen iyisimi kendine iyi bir doktor bul canım okudum az önce sürekli gidecegin bir doktorun olsun. yoksa kafanı çok karıştırıyor bu doktorlar.
merhaba kızlar ben geldimm
gülümmmm ne oldu canım geçmişi okuyamadım ama aşk sarhonun yazdıklarını okudum da verilmiş sadakanız varmış falan dediii kuşummm gözün aydın bu arada annenler geldiiii
bende evime geldim dün ablamla insanın evi gibisi yok
kızlar bende yarın dr a gideceğim eşim ben gelince beraber giddelim falan dedi ama ikna ettim biraz kızdımm gitmiyorum tamam bebek falanda istemiyorum dedimm sonra özür diledi ve git dedi adamcağız
aayyyy kızlar sevgililer günü yaklaşıyor yha kocişim unutmamış ve bana kargo ile paket yollamışşş seninde aşkın var diyor boynumun bükük kalmasını istememişş ben adama neler yapıyorum ama dimiiii
merhaba kızlar ben geldimm
gülümmmm ne oldu canım geçmişi okuyamadım ama aşk sarhonun yazdıklarını okudum da verilmiş sadakanız varmış falan dediii kuşummm gözün aydın bu arada annenler geldiiii
bende evime geldim dün ablamla insanın evi gibisi yok
kızlar bende yarın dr a gideceğim eşim ben gelince beraber giddelim falan dedi ama ikna ettim biraz kızdımm gitmiyorum tamam bebek falanda istemiyorum dedimm sonra özür diledi ve git dedi adamcağız
aayyyy kızlar sevgililer günü yaklaşıyor yha kocişim unutmamış ve bana kargo ile paket yollamışşş seninde aşkın var diyor boynumun bükük kalmasını istememişş ben adama neler yapıyorum ama dimiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?