Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

Kızlar günaydın,
Berbat bi halde çalışmaya geldim:)
Ama çoook mutluyum, bana eklenen iş yaptığım işler benden alınarak yeni bir görev tanımı olarak eklendi daha rahat olacam:)
Yakın arkadaşlarımla aynı odada çalışacağım ama terfi ve zam gene yok:)

Bu arada 4 gün dana gibin yattım hala iyileşemedim nolcam bilmem:) Sizlerden havadisler nelerdir?

günaydın sanırım aynı durumdayız grip oldum çok kötü durumdayım
iş yerinde gelişmeler çok iyi sevindim senin adına

günaydın sanırım aynı durumdayız grip oldum çok kötü durumdayım
iş yerinde gelişmeler çok iyi sevindim senin adına

Sağol canım aslında pek bişi değişmiycek ama en azından milletin saçma sapan emirleriyle uğraşmayacağım:)

Aman dikkat et Nane limon iç bol bol c vitamini ben ancak kendime geliyorum:)

Sağol canım aslında pek bişi değişmiycek ama en azından milletin saçma sapan emirleriyle uğraşmayacağım:)

Aman dikkat et Nane limon iç bol bol c vitamini ben ancak kendime geliyorum:)

sorma ya ıhlamur demlemiş çaycımız onu içiyorum bi yandan ama bayağı bir ağır geçicek birde hapşıramıyorum bir türlü tam hapşurcam geri gidiyo bu da acayip rahsızlık veriyo

günaydın canımm
ohh çok iyi olmuş senin adına sevindim rahat edersin artık
geçmiş olsun canım yaa zor iyileşiyor insan böyle durumlarda

ziii sarıbibik seastar fridaaa hosgeldiniz hatunlaar

aman anacım tikkat edin kendinize.burada da herkes hasta herkeees..
kendimi sakınmaya calısıyorum işallah bana da bulasmaz

sana da çok geçmiş olsun canım
kızlar bu havalar mahvetti bizi ya

sorma yaa çok kötüyüm yaa çok

ziii sarıbibik seastar fridaaa hosgeldiniz hatunlaar

aman anacım tikkat edin kendinize.burada da herkes hasta herkeees..
kendimi sakınmaya calısıyorum işallah bana da bulasmaz

bizde iş yerinde herkes hasta onun dışında gelen müşteriler hasta sürekli öksürüyorlar kendilerini hiç korumuyorlar suratına suratına insanın öksürüp duruyorlar
halsizlikde var üzerimde ne yapcam bilemedim

kepeem bebekini gördün mü haftasonu kilosu boyu ne kadan olmuş ne dedi dr
ben gittim başka bi dr ama eşimde bende memnun kalmadık çünkü eşimi çağırmadı beni ultrasona aldığında eşim gelebilirmiyim bebeği görmeye dedi ama onda da bitti dedi kalktım ve eşimde bende bebekimizi görmedik bide biz şeker yükleme yapılcak dedik o da hem şeker yükleme hemde gereksiz bir sürü tatlil istedi yani benim yaptığım bütün talilleri ve de bir sürü gereksiz şey istemişti eşimde sinirlendi özel ya para kazanacaklar zaten o sırada bizimkilerin kaza haberi gelince yaptırmadan döndük

off kötü olmuş ebuşum yaa.bence bida gitmeyin oraya seçeneginiz varsa içinin sindiği ikinizinde seveceği bi doktora gidin.işallah tez zamnda bulabılırsınız de aklını kurcalayıp durmaz.
ben bu aksam gıdecegım ısallah.malum izin alamadım bugun aksama doktor nobetcı olunca 7 gıbı gıderız.annemde burada ya o da gelecek bızle torun gorsun
işallah saglıgı sıhhatı yerındedır hanımın.yarın haberlerı verırım sıze..
sana ne dedı doktor boyu kılosu iimiymiş tosunun..

ana nasıl göstermedi size bebekinizi
özele gidince daha yüzüne bakıyo şu tahlilleri yap diyo bende özele gidiyom geçen gül dediki acaba senin yaranı ikinci kez dondurmak için mi düzgün yapmadı da tekrarladı. gerçi 2. dondurma da ücret almıyoruz dedi

cnm sen özele mi gidiyon?
akşam 7 de nasıl bakıyorlar bizde 4 ten sonra kimse bişeye bakmıyo
özel de dahil

yaaa iyi bakalım git gör kuzucuğu anneannesi de görsün
ewet ya çok şükür sağlığı sıhhati yerinde dedi
ama benim kafam karıştı bi konuda hani ben bizim hastanedeki dr a görünmüştüm çarşamba günü
o demişti ki 610 gram c.tesi gittiğimiz dr boyu 30 cm kilosu 830 gr dedi ee düşünüyorum bikaç günde o kadar kilo alabilirmi acep yoksa yanlış bişey mi var hem burdaki dr dedi bi hafta geride görünüyo
haftasonu gittiğimde ise 10 gün ilerde göründü sat a göre kafamm çok karıştıııııııı:97::97::97::97:

sıkma canını tatlım
güzel bir doktor araştır bakalım o ne dicek
anam doktor bulmak da zor ki ne zor

walla tatlım bende anlamadım ki ne bana ne de eşime göstermedi
nezih kültürü bilirsin ona gittik birinin tavsiyesiyle ama eşim pişman oldu iyide oldu
çünkü ben gitmek istemiyordum ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…